icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

fanunka
5. pro 2017

@sheronek90 dekuji taky si preji hodne stesti 🙂

chiara75
5. pro 2017
Uživatel chiara75 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

Ahoj holky, tak já jedu další kolo. Včera sice odebráno 10 oocytů, ale jen 5 zralých a jen 3 oplodněná. Vzhledem k vyššímu věku i stejnýmu skóre při minulém pokusu tomu šanci moc nedávám.

kaculik007
5. pro 2017

Vyšetření AMH, co mě všechno čeká? Je to jen odběr krve? Mám jít na lačno a je jedno v jaké fázi cyklu jsem, měla bych to dostat během týdne a ve středu si tam chci zajet. Děkuji za informace 🙂 byla jsem z toho taková rozpačitá a na vše se nezeptala.

fanunka
5. pro 2017

@chiara75 držim palce!!!! taky jsem byla včera na punkci a v pátek případný ET

chiara75
5. pro 2017
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

@fanunka Úplně stejně! Kolik jich máš?

juliia
5. pro 2017

@chiara75
Co ty víš 🙂
Budu drzet palce 🍀
Treba se to prave ted zrovna povede! 👏

juliia
5. pro 2017

@sheronek90
Tak to me mrzi, že se nepovedlo...no ja mela pri IVG 6 vajicek, 5 oplodnenych, 5.den 2 blastocysty uz i hatchovaly, ale nevyslo jim PGD, takze bez úspěchu...bez transferu

Co budes delat dal? Zkusite znovu stejny postup?

sheronek90
5. pro 2017

@juliia Já právě vůbec nevím, chci ale zavolat na kliniku a domluvit si schůzku s doktorem a probrat to s ním, co se dá či nedá dělat.

A ty jsi byla kdy na IVF? Máte nějaký konkrétní problém, že to nejde přirozeně?

sheronek90
5. pro 2017

Ahoj holky, podstoupila jste některá IVF s darovaným vajíčkem? Případně, bylo to úspěšné?

hanimili
5. pro 2017

@sheronek90
Ahoj kamarádka to tak měla ted má 3 letou krásnou holčičku a ta ji vyšlo napoprvé😉 a ted čeká. chlapecka😉

fanunka
5. pro 2017

@chiara75 11 úspěšně oplodněných

juliia
5. pro 2017

@sheronek90
Ivf jsem mela v srpnu...od te doby jsem zkusila 2x dva nativ...1.oocyt nevhodny k oplodneni a 2.pokus mi folikul prasknul pred punkci, tak z toho nakonec bylo alespon IUI...taky nevim co dal.
Navic uz jsem samoplatce a s darovanym vajíčkem si mam připravit 100 tisic. Manzel zatim o darcovstvi nechce slyšet, ma s tim problém, že bych genet.vybavu nedavala diteti primo ja. Netlacim ho do toho.
Na problém nam nepřišli. Mam lehce zvýšenou imunitu, jako nasledek zamlkleho tehotenstvi loni v zari v 8.tt.

Jinak vše v poradku...

rosalline
5. pro 2017

@jeanne_g tak už ho máš prďolku v sobě! Tfuj tfuj, ať se udrží a roste a vzkvétá nám .o). Jsou to nervy nebo jak to prožíváš? A jak probíhal transfér? Jak dlouho, co jsi měla na sobě atd? Já na něj jdu v pátek. Objednala jsem si to embryo glue.

rosalline
5. pro 2017

@hanimili je skvělé, že máš takového partnera. Myslím, že ten můj by takhle citlivý nebyl. Je pravda, že z něho vypadlo, až když jsme se dozvěděli první výsledky, jak se bál, ale mám problém mu to věřit, protože já se bála a bylo to na mě vidět. Co vlastně máte za problém?

rosalline
5. pro 2017

@chiara75 takže už se vezeš zase s námi. Moc na tebe myslím, aby ti tři bojovníčci bojovali a neodpadali, tfuj tfuj 🍀 Kdy půjdeš na transfer? Já tenhle pátek. Hrozně se těším a zároveň vím, že teď se rozhodne! To budou schizofrenní stavy dalších 14 dní

rosalline
5. pro 2017

@kaculik007 mně na AMH vzali krev odpoledne hned první den, co mě objednali na konzultaci. Asi není třeba žádných příprav nebo být na lačno.

rosalline
5. pro 2017

@fanunka taky jdeš v pátek? tak to holky nás tu bude víc :o).

rosalline
5. pro 2017

@antoaneta tak jsem si to embryoglue taky objednala, ale cena bude 5 000,00. K sakru jsou tak předražení !!!!! :o(. Ale jak píšeš, raději si ho zaplatím, než abych si to později vyčítala.

hanimili
5. pro 2017

@rosalline
Takhle problém nemáme jen přítel mám horší spermiogram.
Ale je nám 36let nevím proč to nejde asi moc tlačíme na pilu 😉
Uvidíme ted si dáváme od všeho pauzu.A snad z jara další IVF😉

chiara75
5. pro 2017

@rosalline Díky! Asi půjdu taky tento pátek, pokud tedy vůbec. Ale je to k vzteku, nechali mě o 4 dny déle a přesto polovina nezralých a další dvě se ani nepovedlo oplodnit. Tak to musíme být v duchovním spojení 🙂 Přeju hodně štěstí, ale tím, že máš genetické vyšetření, není důvod, aby se nechytilo.

chiara75
5. pro 2017

@juliia Děkuju, jsi hodná! 🙂 Také držím palce. S tím darovaným embryem mě napadla jedna věc: jsou páry, které mají z IVF embrya, která nevyužijí, ale je to opravdu škoda, protože je to vlastně malý človíček se vším všudy, v genetickém programu má už předurčeno, jaký bude po všech stránkách. Vím, že občas chtějí někomu darovat... Nešlo by třeba to? Nemusela bys platit takovou sumu a je to vlastně dobrý skutek (aspoň mně to tak přijde).

chiara75
5. pro 2017

@fanunka Tak to je krásný, to musí klapnout! Nevíš, jak se to počítá? Je pátek 4. nebo 5. dnem?

daphney
5. pro 2017

Moc zdravím, občas vás sem chodím šmírovat. Mohu se přidat? Pokud vše dopadne dobře, tak v pondělní mě čeká ket.

martulaz78
5. pro 2017

Ahoj muzu se taky pridat..jsem 3 den po et.6 bunecny embryjko 3den kultivace.nechali jsme udelat i AH.jediny co nam zustalo po nativu s minimalkou...bojim se ze byl transfer brzy.snad bojuje bojovnicek...

fanunka
5. pro 2017

@chiara75 @rosalline rekla bych ze 4. Den. No moc nam drzim palce holky

jeanne_g
5. pro 2017

@rosalline Můj doktor mi řekl: zapomente, ze jste tu kdy byla. Je to takový vtipálek 😃 No ale fakt se na to snažím nemyslet, jinak je to na zblbnuti. Transfer je rychlovka, asi jak prohlídka na gynde. Pak si tam jen chvíli polezis, než se vstreba tekutina a šup domů. Já se dnes jen válím, přepadla mě menší rymecka, tak aby se to nerozjelo.

martulaz78
6. pro 2017

Holky mate zkusenost s ovitrelle?jak dlouho se vas drzel?

fanunka
6. pro 2017

@martulaz78 Ovitrelle jsem píchla na konci stimulace v sobotu ve 20h a v pondělí ráno byla punkce. nerozumím na co se ptáš jak držel?

martulaz78
6. pro 2017

Jsem to blbe asi napsala.za jak dlouho vam vyprchal...mela jsem dve davky..

rosalline
6. pro 2017

@jeanne_g jo, lež. Doktorka mi řekla, že virózy jsou v tomhle stadiu na prd. Piju jako preventivku heřmánek, protože kolegyni tu bolí v krku. Naštěstí mám po pátku víkend a přítel mi řekl, že mě pohlídá, že se z postele o víkendu nehnu. Což je dost blbé v tomhle adventním čase.....nenechá si to vymluvit, že se můžu hýbat normálně.

Strana