Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Ahoj holky, tak já jedu další kolo. Včera sice odebráno 10 oocytů, ale jen 5 zralých a jen 3 oplodněná. Vzhledem k vyššímu věku i stejnýmu skóre při minulém pokusu tomu šanci moc nedávám.
Vyšetření AMH, co mě všechno čeká? Je to jen odběr krve? Mám jít na lačno a je jedno v jaké fázi cyklu jsem, měla bych to dostat během týdne a ve středu si tam chci zajet. Děkuji za informace 🙂 byla jsem z toho taková rozpačitá a na vše se nezeptala.
@fanunka Úplně stejně! Kolik jich máš?
@sheronek90
Tak to me mrzi, že se nepovedlo...no ja mela pri IVG 6 vajicek, 5 oplodnenych, 5.den 2 blastocysty uz i hatchovaly, ale nevyslo jim PGD, takze bez úspěchu...bez transferu
Co budes delat dal? Zkusite znovu stejny postup?
@juliia Já právě vůbec nevím, chci ale zavolat na kliniku a domluvit si schůzku s doktorem a probrat to s ním, co se dá či nedá dělat.
A ty jsi byla kdy na IVF? Máte nějaký konkrétní problém, že to nejde přirozeně?
Ahoj holky, podstoupila jste některá IVF s darovaným vajíčkem? Případně, bylo to úspěšné?
@sheronek90
Ahoj kamarádka to tak měla ted má 3 letou krásnou holčičku a ta ji vyšlo napoprvé😉 a ted čeká. chlapecka😉
@sheronek90
Ivf jsem mela v srpnu...od te doby jsem zkusila 2x dva nativ...1.oocyt nevhodny k oplodneni a 2.pokus mi folikul prasknul pred punkci, tak z toho nakonec bylo alespon IUI...taky nevim co dal.
Navic uz jsem samoplatce a s darovanym vajíčkem si mam připravit 100 tisic. Manzel zatim o darcovstvi nechce slyšet, ma s tim problém, že bych genet.vybavu nedavala diteti primo ja. Netlacim ho do toho.
Na problém nam nepřišli. Mam lehce zvýšenou imunitu, jako nasledek zamlkleho tehotenstvi loni v zari v 8.tt.
Jinak vše v poradku...
@kaculik007 mně na AMH vzali krev odpoledne hned první den, co mě objednali na konzultaci. Asi není třeba žádných příprav nebo být na lačno.
@rosalline Díky! Asi půjdu taky tento pátek, pokud tedy vůbec. Ale je to k vzteku, nechali mě o 4 dny déle a přesto polovina nezralých a další dvě se ani nepovedlo oplodnit. Tak to musíme být v duchovním spojení 🙂 Přeju hodně štěstí, ale tím, že máš genetické vyšetření, není důvod, aby se nechytilo.
@juliia Děkuju, jsi hodná! 🙂 Také držím palce. S tím darovaným embryem mě napadla jedna věc: jsou páry, které mají z IVF embrya, která nevyužijí, ale je to opravdu škoda, protože je to vlastně malý človíček se vším všudy, v genetickém programu má už předurčeno, jaký bude po všech stránkách. Vím, že občas chtějí někomu darovat... Nešlo by třeba to? Nemusela bys platit takovou sumu a je to vlastně dobrý skutek (aspoň mně to tak přijde).
@fanunka Tak to je krásný, to musí klapnout! Nevíš, jak se to počítá? Je pátek 4. nebo 5. dnem?
Moc zdravím, občas vás sem chodím šmírovat. Mohu se přidat? Pokud vše dopadne dobře, tak v pondělní mě čeká ket.
Ahoj muzu se taky pridat..jsem 3 den po et.6 bunecny embryjko 3den kultivace.nechali jsme udelat i AH.jediny co nam zustalo po nativu s minimalkou...bojim se ze byl transfer brzy.snad bojuje bojovnicek...
@rosalline Můj doktor mi řekl: zapomente, ze jste tu kdy byla. Je to takový vtipálek 😃 No ale fakt se na to snažím nemyslet, jinak je to na zblbnuti. Transfer je rychlovka, asi jak prohlídka na gynde. Pak si tam jen chvíli polezis, než se vstreba tekutina a šup domů. Já se dnes jen válím, přepadla mě menší rymecka, tak aby se to nerozjelo.
Holky mate zkusenost s ovitrelle?jak dlouho se vas drzel?
@martulaz78 Ovitrelle jsem píchla na konci stimulace v sobotu ve 20h a v pondělí ráno byla punkce. nerozumím na co se ptáš jak držel?
Jsem to blbe asi napsala.za jak dlouho vam vyprchal...mela jsem dve davky..
@jeanne_g jo, lež. Doktorka mi řekla, že virózy jsou v tomhle stadiu na prd. Piju jako preventivku heřmánek, protože kolegyni tu bolí v krku. Naštěstí mám po pátku víkend a přítel mi řekl, že mě pohlídá, že se z postele o víkendu nehnu. Což je dost blbé v tomhle adventním čase.....nenechá si to vymluvit, že se můžu hýbat normálně.

@sheronek90 dekuji taky si preji hodne stesti 🙂