icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

rosalline
8. pro 2017

@fanunka já jsem na cestě tam. Tak tfuj tfuj 🍀

juliia
8. pro 2017

@rosalline
Myslim na Tebe, at to dobre dopadne! 🙏😘

hanyas
8. pro 2017

@jeanne_g 4.den, to uz ti to brzo zacne. Tesis se na testovani? 🙂 ja hledala duchy uz od 5.dne 🙂 u me zatim dobry, snad. Porad mame neco, ale verim, ze to zvladneme 😇 🙏

fanunka
8. pro 2017

@luciebx
@juliia a teď příjde těch nejdelších 14 dní 🙂 aspoň že jedeme na hory příští týden tak tam to uteče jen mě velice znepokojuje to že musím vymyslet výmluvu proč nebudu pít alkohol :(

fanunka
8. pro 2017

@rosalline tobě taky držím palce!!!!! já se pomalu pakuju a pádim

martulaz78
8. pro 2017

Holky jsem 11 den po ovitrelle a mam porad ducha.je to mozny?dnes jsem ocekavala,ze bude bilo vcera byl slabounky..od et jsem 6 den.

rosalline
8. pro 2017

@martulaz78 a je silnější? Ten duch?

martulaz78
8. pro 2017

Cumim do toho jak blba.mozna trosku jo..vim ze je na vse brzy testuji kvuli tomu ovitrelle.prave jsem pocitala ze dnes bude fuc.fotku bych sem dala,ale mam na prd fotak jde to blbe videt..uvidim zitra no.ms mam mit za 3-4 dny

misko5
8. pro 2017

DAROVANÁ VAJÍČKA IVF cyklus
ahojky holky, koukněte zde, maj tam ceny úplně jiné za darovaná vajíčka než píšete...mnohem mííň..páá

http://www.arleta.cz/cs/lecebne-metody#In-vitro

juliia
8. pro 2017

@martulaz78
Ja mivam duchy do 12.dne po ovitrelle, ale uz se mi stalo, že byl i 14.den a ja uz si myslela, že to vyslo.
Uvidis zitra, jestli bude silit, tak je zo jasny. 😘

martulaz78
8. pro 2017

@juliia i 14 den?ty jo...uvidime zitra.jinak diky holky

antoaneta
8. pro 2017

@fanunka aha, tak to nevím, z čeho ty prsa můžou bolet, když ne utroš? mě prsa bolí, třeba když jsem přibrala - jako že rostly, nebo před menses, nebo třeba po cvičení, jako když jsem nějak víc poskakovala😅 a nebo dozvuky hormonů? ISCI je to, že ti přímo do vajíčka píchnou zralou spermii (placený, v opačném případě to nechávají na přírodě, do zkumavky dají vajíčko a nechají zda si ho spermie najde), PSCI je tu spermii vyberou vizuálně podle vzhledu, MASC taky že spermii vyberou, ale za pomocí techniky, nějakým magnetem, ten má označit poškozené spermie, ty odpadnou a zdravé spermie, které nemají poškozenou dna, tak jsou vhodné k použití. AH - to že šetrně otevřou obal embrya. No a tím malým otvůrkem umožní snazší uvolnění embrya a pak i jeho uchycení v děloze. Někdy může mít tvrdý obal, a oni mu tak tu cestu ulehčí. Všechny tyto metody jsou placený, doporučovaný nad věk 35 let, neúspěšné předchozí IVF, neúspěšný vývoj embryí.
Jinak super zpráva, gratuluju ke krásné morulce a držím pěsti ostatním!

juliia
8. pro 2017

@martulaz78
No stalo se mi to letos v lete po IUI, možná to mohlo byt tim, že slo o zamlkle tehu...nevim, ale do 14.dne byla slabounka čárka a 14.den jeste duch...

juliia
8. pro 2017

@misko5
To je mysleny s pojistovnou nebo bez pojistovny na primou platbu?

rosalline
8. pro 2017

Bůůůůůůhůů... žádný transfér dnes nebude, zmenšila se mi sliznice 😢😢😢

juliia
8. pro 2017

@rosalline
😢😢😢
Jak se to mohlo stat? Kdyz tak krasne rostla a brala jsi estradiol i utrogestan ne?😲

Moc me to mrzi, tesila jsem se na vanocni darecek...no vyjde to po Novem roce...urcite! 😘❤

luciebx
8. pro 2017

@martulaz78 úkaz fotku nebo radši obě fotky obou testu

luciebx
8. pro 2017

@rosalline kolik estrofemu si brala zlato. To je mi líto

lijurena
8. pro 2017

Ahoj děvčata.Po delší odmlce se hlásím...Včera UZ- 2 dominantní folikuly a dokonce na oné,, mrtvé" straně.Zbytek, prý do pondělí může dorůst.V pondeli jdu s na punkci.Popravde jsem zklamaná...že jenom 2 ☹ jak stě byly na tom vy s počtem?

lijurena
8. pro 2017

@rosalline jak je to možné?!! No neztrácejí naději 🙂 Po Novém roce to bude ó.k.Určitě...

sticker
martulaz78
8. pro 2017

@luciebx zkusila jsem to ale fakt to jde blbe videt.nemam.kvalitni fotak..okem je to lepsi no

luciebx
8. pro 2017

@martulaz78 jako čárku vidím. Uvidíme zda bude sílit. Nechceš třeba skočit na krev. Obden

luciebx
8. pro 2017

@lijurena co sis píchala na stimulaci ze jen dvě

fanunka
8. pro 2017

@rosalline ajajaj :( no tak bude za mesic nebooj

martulaz78
8. pro 2017

@luciebx ted jsem dorazila.mam uzasnou mudr.vzala krev a udelala utz,bolely me i vajecniky,tak jsou ok na levem neco videla,ze by to mohl byt zloutkovy vacek.jinak brzy na vse.v pondeli vysledky atd..

fanunka
8. pro 2017

@antoaneta hmm tak vidis ty posledni nam vubec nebyli nabidnuty
Jinak holky ET probehl jak mel. Dr. Rikal ze ted uz je to jen o hlave nejlepe pry uz na to nemyslet delat vsechno mozny aby se hlava i telo zamestnalo necim jinym

misko5
8. pro 2017

@juliia bez pojišťovny myslím, to jsou doplatky

jeanne_g
8. pro 2017

@rosalline 😢 To je mi líto 😞 Achjo, tak jsi se snažila v te praci a ted toto 😞 No, co se da delat 😞 uzijes si svaraky, punce, sampano, Vánoce utecou a v lednu to urcite vyjde!!!🍀

renda1231
8. pro 2017

@lijurena ja mela taky dva a z jednoho mame 16 m chlapecka a druhe mam ted 3 dny vlozene

martulaz78
8. pro 2017

@renda1231 a mela jsi vzdy prodlouzenou kultivaci?

Strana