Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Holky jsem 11 den po ovitrelle a mam porad ducha.je to mozny?dnes jsem ocekavala,ze bude bilo vcera byl slabounky..od et jsem 6 den.
@martulaz78 a je silnější? Ten duch?
Cumim do toho jak blba.mozna trosku jo..vim ze je na vse brzy testuji kvuli tomu ovitrelle.prave jsem pocitala ze dnes bude fuc.fotku bych sem dala,ale mam na prd fotak jde to blbe videt..uvidim zitra no.ms mam mit za 3-4 dny
DAROVANÁ VAJÍČKA IVF cyklus
ahojky holky, koukněte zde, maj tam ceny úplně jiné za darovaná vajíčka než píšete...mnohem mííň..páá
@martulaz78
Ja mivam duchy do 12.dne po ovitrelle, ale uz se mi stalo, že byl i 14.den a ja uz si myslela, že to vyslo.
Uvidis zitra, jestli bude silit, tak je zo jasny. 😘
@juliia i 14 den?ty jo...uvidime zitra.jinak diky holky
@fanunka aha, tak to nevím, z čeho ty prsa můžou bolet, když ne utroš? mě prsa bolí, třeba když jsem přibrala - jako že rostly, nebo před menses, nebo třeba po cvičení, jako když jsem nějak víc poskakovala😅 a nebo dozvuky hormonů? ISCI je to, že ti přímo do vajíčka píchnou zralou spermii (placený, v opačném případě to nechávají na přírodě, do zkumavky dají vajíčko a nechají zda si ho spermie najde), PSCI je tu spermii vyberou vizuálně podle vzhledu, MASC taky že spermii vyberou, ale za pomocí techniky, nějakým magnetem, ten má označit poškozené spermie, ty odpadnou a zdravé spermie, které nemají poškozenou dna, tak jsou vhodné k použití. AH - to že šetrně otevřou obal embrya. No a tím malým otvůrkem umožní snazší uvolnění embrya a pak i jeho uchycení v děloze. Někdy může mít tvrdý obal, a oni mu tak tu cestu ulehčí. Všechny tyto metody jsou placený, doporučovaný nad věk 35 let, neúspěšné předchozí IVF, neúspěšný vývoj embryí.
Jinak super zpráva, gratuluju ke krásné morulce a držím pěsti ostatním!
@martulaz78
No stalo se mi to letos v lete po IUI, možná to mohlo byt tim, že slo o zamlkle tehu...nevim, ale do 14.dne byla slabounka čárka a 14.den jeste duch...
Bůůůůůůhůů... žádný transfér dnes nebude, zmenšila se mi sliznice 😢😢😢
@martulaz78 úkaz fotku nebo radši obě fotky obou testu
Ahoj děvčata.Po delší odmlce se hlásím...Včera UZ- 2 dominantní folikuly a dokonce na oné,, mrtvé" straně.Zbytek, prý do pondělí může dorůst.V pondeli jdu s na punkci.Popravde jsem zklamaná...že jenom 2 ☹ jak stě byly na tom vy s počtem?
@luciebx zkusila jsem to ale fakt to jde blbe videt.nemam.kvalitni fotak..okem je to lepsi no
@martulaz78 jako čárku vidím. Uvidíme zda bude sílit. Nechceš třeba skočit na krev. Obden
@luciebx ted jsem dorazila.mam uzasnou mudr.vzala krev a udelala utz,bolely me i vajecniky,tak jsou ok na levem neco videla,ze by to mohl byt zloutkovy vacek.jinak brzy na vse.v pondeli vysledky atd..
@renda1231 a mela jsi vzdy prodlouzenou kultivaci?

@fanunka já jsem na cestě tam. Tak tfuj tfuj 🍀