Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@martulaz78 a kdy budou výsledky krve
@martulaz78 ten test nalevo je nejmladší?
Holky zase mě bolí břicho. Já doufám ze do příštího víkendu porodim. Dnes sem byla zase na krvi. Jaterní a ledviny nějak testy vyšly divné tak to delaj znovu. Hlenova Zátka teda zatím neodesla.
@luciebx
@rosalline luciebx ma naprostou pravdu, bud rada ze to zastavili dyt by to stejne byl jen hokus pokus a zbytecne bys prisla o ☃ on si na tebe pocka
No ET probihal tak nejak opatrne a pomalounku oan dr byl fakt opatrny a precizni a porad mi chvalil jake mam pekne embrijko a ty odtatni pry taky vyjdou ze se nemam bat a moc se mi libilo ze rikal ze se nemam v nicem omezovat je uplne vypnou a hlavne nemyslet co ted resime a ze za 4 dny uz bude zavrtane tak pak uz muzeme i sexovat 🙂
@rosalline ano dnesni.uprostred vcera a vpravo byl prvni.
Ket má větší úspěšnost. Tělo si odpočne od všeho. Já si dala půl roku pauzu mezi et a ket.
@luciebx vyskedky budou v pondeli.
@martulaz78 no tak to nám sílí :o)))) 🍀 ať se ti to povede :o)
@martulaz78 ano 7 dni i s genetikou a pak mesic zmrazene a pak vlozeno jedno a ted to druhe
@rosalline jee dekuju...uvidim zitra...

@luciebx
@juliia díky holky. Estrofem jsem brala 3x denně. Když jsem byla na kontrole 1.12., měla jsem sliznici 12 mm a dnes 6 mm. Zřejmě to bylo způsobeno tím jednorázovým zakrvácením v pondělí. Nevím. Píchli mi nějakou injekci na zablokování hormonů a další ovulace, aby zase neproběhlo žádné ovulační krvácení. Příští týden bych to měla dostat a na Šštědrý den začít zase s estrofemem. Na další termín to vypadá 8.1.
@fanunka
@lijurena
@jeanne_g jste zlatá děvčata, děkuji za slova útěchy