icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

rosalline
8. pro 2017

@luciebx
@juliia díky holky. Estrofem jsem brala 3x denně. Když jsem byla na kontrole 1.12., měla jsem sliznici 12 mm a dnes 6 mm. Zřejmě to bylo způsobeno tím jednorázovým zakrvácením v pondělí. Nevím. Píchli mi nějakou injekci na zablokování hormonů a další ovulace, aby zase neproběhlo žádné ovulační krvácení. Příští týden bych to měla dostat a na Šštědrý den začít zase s estrofemem. Na další termín to vypadá 8.1.
@fanunka
@lijurena
@jeanne_g jste zlatá děvčata, děkuji za slova útěchy

luciebx
8. pro 2017

@rosalline zlato do nového roku vykrocis tou správnou nohou a zadari se uvidíš. Radši to odložit než zavádět do nízké sliznice. Oni ví co dělají. Aspoň si ďas panáka a víno atd o Vánocích

rosalline
8. pro 2017

@fanunka tobě hodně stěstíčka 🍀 ať se brouček hezky zavrtá jak to probíhalo?

luciebx
8. pro 2017

@martulaz78 a kdy budou výsledky krve

rosalline
8. pro 2017

@luciebx já vím. Ale vždycky jsem měla silnou mensez s velkými kusy. Tak nechápu, proč mě teď sliznice zradila 😠

rosalline
8. pro 2017

@martulaz78 ten test nalevo je nejmladší?

rosalline
8. pro 2017

@luciebx tobě už to taky klepe na pupík... kdy máš termín?

luciebx
8. pro 2017

Holky zase mě bolí břicho. Já doufám ze do příštího víkendu porodim. Dnes sem byla zase na krvi. Jaterní a ledviny nějak testy vyšly divné tak to delaj znovu. Hlenova Zátka teda zatím neodesla.

luciebx
8. pro 2017

@rosalline 26.12 ale už bych to brala fakt

luciebx
8. pro 2017

@rosalline já pro změnu vždy slabou m/s. Která trvala tak 3 dny a při ket s estrofem sem měla 11 mm. Asi je to hodně individuální no

fanunka
8. pro 2017

@renda1231 tyyjo takove štěstí mit😇

rosalline
8. pro 2017

@luciebx máš nějaké fotky příprav ? Jako výbavička, pokojíček? 🙂 co to znamená divné jaterní testy?

rosalline
8. pro 2017

@lijurena a ty máš komplet Ivf nebo minimálku?

fanunka
8. pro 2017

@luciebx
@rosalline luciebx ma naprostou pravdu, bud rada ze to zastavili dyt by to stejne byl jen hokus pokus a zbytecne bys prisla o ☃ on si na tebe pocka
No ET probihal tak nejak opatrne a pomalounku oan dr byl fakt opatrny a precizni a porad mi chvalil jake mam pekne embrijko a ty odtatni pry taky vyjdou ze se nemam bat a moc se mi libilo ze rikal ze se nemam v nicem omezovat je uplne vypnou a hlavne nemyslet co ted resime a ze za 4 dny uz bude zavrtane tak pak uz muzeme i sexovat 🙂

martulaz78
8. pro 2017

@rosalline ano dnesni.uprostred vcera a vpravo byl prvni.

luciebx
8. pro 2017

@rosalline ty víš ze ani ne. Nic nefotim hihi. Malá bude v košíku u nás v ložnici a pak až se nevejde do košíku půjde do postýlky. Jinak oblečení atd něco mám v slbicku. Se koukni.

luciebx
8. pro 2017

Ket má větší úspěšnost. Tělo si odpočne od všeho. Já si dala půl roku pauzu mezi et a ket.

martulaz78
8. pro 2017

@luciebx vyskedky budou v pondeli.

rosalline
8. pro 2017

@martulaz78 no tak to nám sílí :o)))) 🍀 ať se ti to povede :o)

rosalline
8. pro 2017

@luciebx jéééé...a mám tam vánoční overálek...no tak to se musí narodit do Štědrého dne. Máš krásně hladké břicho bez strií...to ti závidím

rosalline
8. pro 2017

@fanunka krásně jsi to napsala a popsala :o). Do jakého caru chodíš? V Brně vid´?

fanunka
8. pro 2017

@rosalline nene Praha Apolinař

luciebx
8. pro 2017

@rosalline nooo musí ať ho unosi hihi. Děkuji. Díky bohu sem neměla strie ani u prvního. Tak to snad i zůstane

renda1231
8. pro 2017

@martulaz78 ano 7 dni i s genetikou a pak mesic zmrazene a pak vlozeno jedno a ted to druhe

martulaz78
8. pro 2017

@rosalline jee dekuju...uvidim zitra...

lijurena
9. pro 2017

@luciebx Menopur a teď po UZ ,čt- pá po 4 ampulich a večer Orgalutran.Dnes v 8 Orgalutran a ve 20:45 Ovitrelle.Též jsem byla zklamaná, že jenom dvě,ale i to je zázrak na ty moje vaječníky...no uvidíme....

renda1231
9. pro 2017

@fanunka to ano to bxlo stesti byl to uz nas 10 pokus pri asis.repr tak jsme uz ani neverili zmenili jsme kliniku a vse slo

lijurena
9. pro 2017

@renda1231 Wau! Děkuji :-* Mám lepší náladu :-* :-*

lijurena
9. pro 2017

@rosalline Kompletní ☹ nechápu to

rosalline
9. pro 2017

@lijurena a kolik máš amh?

Strana