Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@fanunka Já vím, že u Apolináře na to dělali výzkum, mluvila jsem o tom s tím primářem. Ženy, které hospitalizovali, tak byly úplně neúspěšné, museli výzkum přerušit, aby je nepoškozovali...Ty, co normálně fungovaly, byly úspěšnější. Mně ale zase v Gennetu zakázali: předvánoční úklid, věšení záclon, dobíhání autobusu apod. Nehodlám se toho držet... Taky to břicho pořád trochu cítíš? Já občas jo, ty hormony asi ještě pracují...
@martulaz78
Bylo myslim petibunecne a 2.den po OPU transfer. Prsa me zacala bolet az v terminu MS a tyden na to fakt hodně hlavne v noci.
Jinak po transferu obcasne pichnuti v podbrisku a nadymani. Jinak nic.
@juliia ja prave hodne reaguji z toho ovitrelle prsa jak balony a bolavy.a vcera prave zlom prestali bolet.vetsi je teda mam,takze ted bud to zacne a mrcha nedorazi nebo to nevyslo...
@chiara75 jen kdyz jsem v klidu tak me trosku boli jako pred menstruaci ale fak trosku. Hlavne me po punkci hrozne bolela prsa a uz 2. Den je to daaaleko lepsi. No ja okna nemeji ale postel si prevlecu vyluxuju a zaleju kytky fakt kopyta nehoru dat neumim ale je pravda ze jsem zadychana.
Dnes test opet nic.jsem 9den po et.a v terminu ms.takze tomu uz nadeje nedavam....
Achjoo holky tak k mrazeni nemame nic z 11 ks ani jedno 😢 ptoste vubec nevi proc se vsechna zadtavila 5 az6. Den bohuzel :(
@martulaz78
To me mrzi...jsme stejne staré, tak vim, že nas ke všem tem nezdarum jeste tlaci věk. Clovek by si nejraději rekl, že si sa pauzu, ale pak se zase pta jestli je to vzhledem k veku rozumne, aby toho pak nelitoval. Ja tsky cekam MS. Jsem 13.den po IUI. 11.den jsem zkusila test, ale nic. Ted jsem v praci a boli me bricho. Mam tu jen ovulacni, tak jsem ho prubla. Je to prostě divný, proc tesne pred MS mi zacne ovulacni zesilovat, nevite nekdo? 11.den byl jak ovu, tak TT negativni a ted je ovulacni temer pozitivni, nechapu to.
Zdravím ... Tak jsem dnes po odběru a celkem 11 vajíček. Jsem zvědavá, kolik jich přežije. Jinak mi bylo pěkně zle z té anestézie .. 😖
@juliia me taky boli bricho.v jinym caru me dnes rekli,ze bezne se dela tt test 12 den popo et blastocysty.ja kdyz mam 3 denni embryjko tak dva dny navic,takze 14 dni.coz tedy mam cas az do soboty.mala nadeje tedy je.ms mam mit zitra,tak ta rozhodne.utros ji minule nezastavil.
Moc zdravím. Já dnes po ket dvou blastocyst. Testování akorát na vánoce. Tak ať jsou pro nás všechny ty letošní úspěšné 😉
@fanunka
Ja tyhle stavy znam moc dobre...bude zase lip ver mi 🙂
Ja jsem zjistila, že prave po psych.strance mi ty hormony delaly hodne zle...tak zkousime ty nativy, ale tam to trva dele. Takze se ucim trpělivosti. 1.nativ zamlkle v 8.tt, 2. nativ -folikul prasknul dříve, 3.nativ vajicko neschopno oplodneni, 4.nativ- folikul praskl drive-provedeno IUI.
No porad si rikam, že se to telo alespon po klasickém srpnovem IVF bez těch hormonu vyčistí, kdyz nic jineho
@fanunka To je mi líto, ale třeba fakt platí, že v děloze se jim daří líp. Takže to jedno se může chytit!
@martulaz78 ještě to nevzdávej, pořád je ještě šance
@fanunka to je mi líto...vím jak je to psychicky, fyzicky náročné, o financích ani nemluvě... ale pořád ještě naděje zůstává, nevzdávej se jí, ....a určitě Vám pak doporučí další vyšetření, nebo o ně požádejte ...genetiku Vás obou aj.....přeji ať to není vůbec ale potřeba!!!
@merilina taky mi bylo špatně s anestezie, držela jsem si misku a myslela jsem, že každou chvilku vrhnu...držím palce ať vydrží, minimálně to hlavní, úspěšné!
@juliia já bych zkusila ještě znovu těhotenský, třeba....?? kdo ví, co ten ovulační ukazoval...ještě bych to taky nevzdávala
@daphney ty seš statečná, ale chápu, ve dvou se to lépe táhne😉tak ať se ti to splní
Ahoj holky, které jste byly se mnou, podporovaly mě, radily, vy které víte že dnes byl můj den a čekáte na verdikt ....dnes jsem byla na krvi a .....ono to vyšlo! Holky, tak ono se to asi fakt povedlo a jsem těhotná! Pssst, nechci ještě moc křičet, jsem pověrčivá a bojím se všeho zlého ale nejradši bych to zakřičela do všech stran..... nemůžu tomu pořád věřit a nějak to vstřebat. Asi si koupím těhotenský test a počurám si ho 😅
Ve čtvrtek mám jít na další odběry. Prosím dál za Vaši upřímnou podporu a palečky, ať úspěšně a jen a jen ve zdraví pokračujeme dál......Děkuji
Tuto radost a vše dobré přeji i já Vám babulky.....❤
Holky mám dotaz dnes uz 5 den MS a třetí tyden po ET.
MS vypadá že snad neskončí a pořád mě bolí břicho je to normální cítím hlavně levou stranu???
A mám brutální nadýmání!!

@chiara75 no vidis vsude rikaj uplne neco jineho 🙂 me rikal ze nejdulezitejsi je nechytit virozu a nesexovat 5 dni jinak samozřejmě opatrneji ale nijak se neomezovat hlavne uplne vypnout a tezko vypnu doma na kavalci..