Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@antoaneta potichu gratulace....jsi po et nebo ket?
@martulaz78 pst....taky šeptám....po et, dnes 14den....moc děkuji!!! přeji ti vše jen a jen to dobré
@antoaneta ja jsem 9den po et a zatim bilo.et byl 3den a 6 bunecny,takze mozna brzy.ale nemam zadny tehu priznaky.prsa nic.a bricho boli jak na ms,kterou bych mela dostat zitra.coz popripade rozhodne.ananasovy dzus jsem pila na podporu uhnizdeni.i cajik bylinky pro tehulky.uvidime jestli to k necemu bylo...
@fanunka
Nativ probiha podobne jako IVF, ale nicim nestimulujes, vse je řízeno tvymi hormony.
1.UZ kolem 8.-10.DC, ovitrelle 36 hodin pred punkci, ted jsem ho ani nestihla, protože jsem sla na UZ 10.den a ovulacni test byl uz pozitivní, takze si to řídily moje hormony a folikul prasknul chvilku pred OPU bohužel. To je to riziko nativu.
Jinak probehne OPU 1 vajicka bez narkozy a pokud se oplodni, tak transfer je 2.-3.den....
Ja mela ted v nativu narkozu
@fanunka mě se také zastavilo 4-5 den kultivace 11 embrií. Měla jsem 14 odebraných vajíček a do stádia blastocyst pouze jen tři kousky. nemusí to ještě znamenat nic špatného, třeba to co máš ty, bude super kvality. navíc v děloze se může chovat jinak než při kultivaci. Musíme věřit!!!
@antoaneta Obrovská gratulace!!!! 🙂
Tak se povedlo oplodnit 9 oocytů... 💪 To je dobré z 11, ne?
@martulaz78 vydrž, já bych řekla že je to fakt ještě brzy, kdyby bylo po prodloužené kultivaci, tak možná....ale zatím ještě nebuď z toho špatná. Také jsem pila ananas, i baštila čerstvej i v tabletách, pak univerzální vitamíny na podporu. Ještě vyčkej, přeji ať ms nedorazí!!!
@juliia
@sheronek90 holky moc Vám děkuji, teď aby jsme i zdárně pokračovali, Vám přeji rovněž vše jen to dobré a kupu štěstíčka....bez toho to asi totiž fakt nejde...
Holky help!!! Je možné, že po týdnu po aplikaci ovitrell 250 na testu není ani duch? Jsem se těšila, jak se pokochám, jak krásné to je a ono ani na ťuk. Všude čtu jak je holky mají třeba i po dvou týdnech
@martulaz78
Testila jsi dnes?
@juliia jj nic ale mrcha nedorazila.v jinym caru me rekli,ze u 3denniho embryjka mam jeste pricist 2dny,takze testování 14den.ve ctvrtek jdu uz na krev do caru.nedavam si radsi nadeje.jinak na ms jsem velice presna nikdy nemeskam spise driv.po iui dorazila o de drive.uvidim no.

@fanunka děkuji moc, teď aby ta zpráva byla dál tak hezká jako dnes, a vše pokračovalo dobře. No a jinak teď to trvalo..??..začali jsme dřív, ....ale intenzivněji asi tak 4 roky, střídavě s lékařskou dopomocí...