icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

antoaneta
11. pro 2017

@fanunka děkuji moc, teď aby ta zpráva byla dál tak hezká jako dnes, a vše pokračovalo dobře. No a jinak teď to trvalo..??..začali jsme dřív, ....ale intenzivněji asi tak 4 roky, střídavě s lékařskou dopomocí...

martulaz78
11. pro 2017

@antoaneta potichu gratulace....jsi po et nebo ket?

antoaneta
11. pro 2017

@martulaz78 pst....taky šeptám....po et, dnes 14den....moc děkuji!!! přeji ti vše jen a jen to dobré

martulaz78
11. pro 2017

@antoaneta ja jsem 9den po et a zatim bilo.et byl 3den a 6 bunecny,takze mozna brzy.ale nemam zadny tehu priznaky.prsa nic.a bricho boli jak na ms,kterou bych mela dostat zitra.coz popripade rozhodne.ananasovy dzus jsem pila na podporu uhnizdeni.i cajik bylinky pro tehulky.uvidime jestli to k necemu bylo...

daphney
11. pro 2017

@fanunka jen mu dej šanci. Já měla před 6 lety také jen tři embrya a jedno z nich teď spokojeně chrupká v postýlce a další dvě se roztahují od dnešního poledne v pupku. Uvidíš, že to dobře dopadne. Kolikátý jsi den po et?

@juliia kéž by to klaplo.

juliia
11. pro 2017

@antoaneta
Velká gratulace 👏👏👏

juliia
11. pro 2017

@fanunka
Nativ probiha podobne jako IVF, ale nicim nestimulujes, vse je řízeno tvymi hormony.
1.UZ kolem 8.-10.DC, ovitrelle 36 hodin pred punkci, ted jsem ho ani nestihla, protože jsem sla na UZ 10.den a ovulacni test byl uz pozitivní, takze si to řídily moje hormony a folikul prasknul chvilku pred OPU bohužel. To je to riziko nativu.
Jinak probehne OPU 1 vajicka bez narkozy a pokud se oplodni, tak transfer je 2.-3.den....

fanunka
12. pro 2017

@daphney dnes jsem 4.den

fanunka
12. pro 2017

@juliia tyyjo vez narkózy a bolí to?

martulaz78
12. pro 2017

Ja mela ted v nativu narkozu

daphney
12. pro 2017

@fanunka takže bylo jen jedno a prodloužená kultivace nebo třetí den?

fanunka
12. pro 2017

@daphney 4. den a na ostatních 10 byla prodloužená kultivace a 5 a 6. se těch 10 zastavilo nebo uplně zpomalilo to už nevím prostě nebyli vhodné k mražení :(

daphney
12. pro 2017

@fanunka mě se také zastavilo 4-5 den kultivace 11 embrií. Měla jsem 14 odebraných vajíček a do stádia blastocyst pouze jen tři kousky. nemusí to ještě znamenat nic špatného, třeba to co máš ty, bude super kvality. navíc v děloze se může chovat jinak než při kultivaci. Musíme věřit!!!

fanunka
12. pro 2017

@daphney děkuju 😘 snažím se spíš zapomenout a srovnat se psychicky :( než věřit

daphney
12. pro 2017

@fanunka a chodíš do práce nebo jsi doma?

fanunka
12. pro 2017

@daphney chodím do práce, doma bych asi už visela na švestce .) v noci špatně spim a nemůžu usnout hrozný stav, ale pozítří jedeme do neděle na hory tak doufám že tam mě to trápeníčko přejde

juliia
12. pro 2017

@fanunka
Me to ani nebolelo, jen je to trochu neprijemne a napichnuti folikulu pichne. Da se to v klidu zvladnout.

sheronek90
12. pro 2017

@antoaneta Obrovská gratulace!!!! 🙂

daphney
12. pro 2017

@fanunka já také. Doma bych se jen stresovala, stejně moc nejde na to nemyslet. Navíc do testu strááááášně daleko

fanunka
12. pro 2017

@daphney ano ano ale tak ty uz jedno sviste mas tak ti az tak do bot netece.. pro nas je to financne likvidujici uz to 3. ivf natoz abychom si uz vsechno platili sami :(

merilina
12. pro 2017

Tak se povedlo oplodnit 9 oocytů... 💪 To je dobré z 11, ne?

daphney
12. pro 2017

@fanunka to máš naprostou pravdu, mám z 1 IVF holčičku. Nedokážu si moc představit, že bych stále měla prázdnou náruč. Pracuju jako dětská sestra. Desítky miminek každý den, to bych musela změnit práci

antoaneta
12. pro 2017

@martulaz78 vydrž, já bych řekla že je to fakt ještě brzy, kdyby bylo po prodloužené kultivaci, tak možná....ale zatím ještě nebuď z toho špatná. Také jsem pila ananas, i baštila čerstvej i v tabletách, pak univerzální vitamíny na podporu. Ještě vyčkej, přeji ať ms nedorazí!!!

antoaneta
12. pro 2017

@juliia
@sheronek90 holky moc Vám děkuji, teď aby jsme i zdárně pokračovali, Vám přeji rovněž vše jen to dobré a kupu štěstíčka....bez toho to asi totiž fakt nejde...

daphney
12. pro 2017

Holky help!!! Je možné, že po týdnu po aplikaci ovitrell 250 na testu není ani duch? Jsem se těšila, jak se pokochám, jak krásné to je a ono ani na ťuk. Všude čtu jak je holky mají třeba i po dvou týdnech

juliia
12. pro 2017

@daphney
Me se drzi cca 10-12 dní, ale jsou pripady, že uz po tydnu mely holky bile testy. Zalezi jak rychle to tvoje telo odboura.

juliia
12. pro 2017

@martulaz78
Testila jsi dnes?

martulaz78
12. pro 2017

@juliia jj nic ale mrcha nedorazila.v jinym caru me rekli,ze u 3denniho embryjka mam jeste pricist 2dny,takze testování 14den.ve ctvrtek jdu uz na krev do caru.nedavam si radsi nadeje.jinak na ms jsem velice presna nikdy nemeskam spise driv.po iui dorazila o de drive.uvidim no.

rosalline
12. pro 2017

@antoaneta taky nebudu zatím křičet! Ale malém obrovskou radost 🍀 a přeji zdárný průběh ❤🤰

antoaneta
12. pro 2017

@rosalline moc moc děkuji, psssttt....😉 a jak tobě se daří babulko? co a jak?

Strana