Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@uzivatelkapetra
@fanunka holky, s tema cajikama opatrne. Ani s ovocnyma se nema prehanet! Vetsina jich obsahuje ibisek a ten na zacatku tehu taky neni nic extra...
Tehulkam i cekatelkam přeji šťastné a veselé Vánoce. Hlavně ať se Vám splní přání a ty které ještě čekají na ten malý uliček štěstí, tak ať se co nejdříve zadari. Je to dlouhá cesta, ale stojí za to. Věřím, že na každou z nás miminko ceka👶❤️
Šťastné a veselé 😉
Teda holky, to jsem nečekala, ze začátek tehu je tak náročný. Jsem úplně mrtvá. Ráno vydrzim jen do dopoledne, po obědě můžu jít spát znovu. Bolí mě hlava, kosti, klouby a zuby... mám do toho ještě nějakou chřipku a zánět dutin asi ... no hnus 🤒😨😴😖🙏
@merilina tyjoo s tebou to mava ka zadne priznaky jen hur spim protoze mam v noci hrozny hlad a z toho me berou krece do zaludku jinak nic prsa nic nevolnosti taky nic unava taky nic jen mam deprese z toho co muzu a co nemuzu hlavne z jidla a piti :( treba jsem si rano na ty krece dala zazvorovy caj a segra rika ze ten v zadnem pripade nesmim achjo ted nevim jestli jsem neco nepokazila
Chjo sem 4.den a uz bych nejradeji testovala. 😄😄sem desne netrpeliva 😄😄
@fanunka tim se ridim i ja. Zadne syrove maso, plisnove syry taky ne, i kdyz si osobne myslim, ze to taky zadna hruza neni a vcera treba jsem si sklenicku cerveneho dala. Ze zacatku jsem taky resila snad vse, ale behem tydnu dvou jsem se rozjedla. Snazim se vic ovoce a zeleniny, ale jinak si dopravam. Od utopencu az po hranolky s tatarkou 🙂
@hribek ona ta injekce kazdymu drzi jinak dlouho. Nekomu treba 6 dni, jine 12 dni. Hatch.blasticka uz by ale mohla byt pekne zavrtana 🙂 ja mela naznak ducha 5.den po KETu, tak proc by nemohl byt uz 4., ze jo 🙂 spis teda koukam, ze i z odpo moci. No, rano budes moudrejsi. Tesim se na pozitivni vysledek 😁

@uzivatelkapetra 🙂 hmm asi mas pravdu 🙂