icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

fanunka
24. pro 2017

@uzivatelkapetra 🙂 hmm asi mas pravdu 🙂

hanyas
24. pro 2017

@uzivatelkapetra
@fanunka holky, s tema cajikama opatrne. Ani s ovocnyma se nema prehanet! Vetsina jich obsahuje ibisek a ten na zacatku tehu taky neni nic extra...

marryline
24. pro 2017

Tehulkam i cekatelkam přeji šťastné a veselé Vánoce. Hlavně ať se Vám splní přání a ty které ještě čekají na ten malý uliček štěstí, tak ať se co nejdříve zadari. Je to dlouhá cesta, ale stojí za to. Věřím, že na každou z nás miminko ceka👶❤️

volfici
24. pro 2017

@marryline tobě i všem ostatním taky přeji krásné Vánoce a ať se přání plní ❤️🍀

marryline
24. pro 2017

@volfici dekujiii, tobě taky❤️

merilina
24. pro 2017

Šťastné a veselé 😉

hanyas
25. pro 2017

@jeanne_g beru, tak jak jsi na tom? Doufam, ze spineni je fuc a uzivas si svatky plnymi dousky 😉

jeanne_g
25. pro 2017

@hanyas Zlato, špiním pořád, ale nijak se to nezhoršuje. Doufám, ze to bude ok. Díky za rady, utroš jsem navýšila a snažím se odpočívat v rámci možností. Ve středu zajdu na gyndu. Přeju krásné svátky 😊

hanyas
25. pro 2017

@jeanne_g i tobe! Teda VAM! 😊

hanyas
25. pro 2017

@jeanne_g joo a Ascorutin mi vzdy pomohl! 🙂 tak kdybys mela doma, ber ho (jinak treba citronovou stavu) 😉

merilina
25. pro 2017

Teda holky, to jsem nečekala, ze začátek tehu je tak náročný. Jsem úplně mrtvá. Ráno vydrzim jen do dopoledne, po obědě můžu jít spát znovu. Bolí mě hlava, kosti, klouby a zuby... mám do toho ještě nějakou chřipku a zánět dutin asi ... no hnus 🤒😨😴😖🙏

fanunka
25. pro 2017

@merilina tyjoo s tebou to mava ka zadne priznaky jen hur spim protoze mam v noci hrozny hlad a z toho me berou krece do zaludku jinak nic prsa nic nevolnosti taky nic unava taky nic jen mam deprese z toho co muzu a co nemuzu hlavne z jidla a piti :( treba jsem si rano na ty krece dala zazvorovy caj a segra rika ze ten v zadnem pripade nesmim achjo ted nevim jestli jsem neco nepokazila

hribek
25. pro 2017

Chjo sem 4.den a uz bych nejradeji testovala. 😄😄sem desne netrpeliva 😄😄

hanyas
25. pro 2017

@fanunka zazvorovy caj muzes! V rozumne mire samozrejme... vzdyt i lizatka proti nevolnosti jsou zazvorova 😉 nestresuj se a basti na co mas chut. Samo se vyhybej alkoholu a tak, ale jinak to moc neprozivej 😉

fanunka
25. pro 2017

@hanyas dekuji uplne mi padl kamen ze srdce ja si dala jen jeden salek rano 2 dny za sebou a mela jsem schyzu :( ja sem cetla ze v male mire to nemusim resit jen teda sirove mado a plisnove salamy a samozřejmě alkohol vynechavam

hanyas
25. pro 2017

@fanunka tim se ridim i ja. Zadne syrove maso, plisnove syry taky ne, i kdyz si osobne myslim, ze to taky zadna hruza neni a vcera treba jsem si sklenicku cerveneho dala. Ze zacatku jsem taky resila snad vse, ale behem tydnu dvou jsem se rozjedla. Snazim se vic ovoce a zeleniny, ale jinak si dopravam. Od utopencu az po hranolky s tatarkou 🙂

hribek
25. pro 2017

Holky sem blazen nebo tam je???? Mam doma spoustu testu tak sem si ze srandy udelala s tim ze tam carka nemuze byt tak brzo....

hanyas
25. pro 2017

@hribek ja ho vidim 🙂 otazka je, jestli jsi nemela nejakou injekci (Ovitrelle, Pregnyl nebo tak).

hribek
25. pro 2017

@hanyas ovitrele jsem mela 14.12. Muze to byt z toho?

hanyas
25. pro 2017

@hribek to uz by teoreticky mohlo byt mimi 🙂 zkus zitra rano a bude jasno. Kolikadenni embryjko ti vkladali?

hribek
25. pro 2017

@hanyas meli jsme prodlouzenou kultivaci 5dni pak delali pgs takze sme mesic cekali a ted mi vkladali hatchovanou blastocystu

fanunka
25. pro 2017

@hribek jeste by i mohlo rikali mi po 14 dnech uz se to na testu neukaze

hribek
25. pro 2017

@fanunka tak uvidime 😉

luciebx
25. pro 2017

@hribek wow. Tohle bych už viděla na mimi

sticker
luciebx
25. pro 2017

Holky moje beruska a braska

hanyas
25. pro 2017

@hribek ona ta injekce kazdymu drzi jinak dlouho. Nekomu treba 6 dni, jine 12 dni. Hatch.blasticka uz by ale mohla byt pekne zavrtana 🙂 ja mela naznak ducha 5.den po KETu, tak proc by nemohl byt uz 4., ze jo 🙂 spis teda koukam, ze i z odpo moci. No, rano budes moudrejsi. Tesim se na pozitivni vysledek 😁

hribek
25. pro 2017

@luciebx no nedelam si uplne iluze 😉ale tak snad bude silit.

hribek
25. pro 2017

@hanyas cetla jsem na netu ze kazdych 1000jednotek trva jeden den vyloucit takze mych 6500 by melo byt po 7 dnech pryc. Zitra testnu a dam vedet 😉

merilina
25. pro 2017

@hribek Tak držím palce, zítra dej vědět. 😉

merilina
25. pro 2017

U mě zatím dobrý... zatím sílí 🙏 Holky a kdy můžu jít na krev?

Strana