icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

fanunka
26. pro 2017

@luciebx dekuji tyyyjooo to je doba

luciebx
26. pro 2017

@fanunka mě to možná trvalo déle. Spis sem hledala hodně vysoko uvidíš dockas se

hribek
27. pro 2017

Dobre rano holky, u me dneska takto 😉 6dnu od KET

luciebx
27. pro 2017

@hribek úžasný.

sticker
koudelka82
27. pro 2017

@hribek je taaam 🙂 úžasné . Gratuluju 😘

hribek
27. pro 2017
hribek
27. pro 2017

@fanunka srdicko kolem 6-7tt na utz, rekla bych ze @luciebx mela na mysli poslech pres angelsounds, ten byva slyset kolem 12tt, ale da se chytit i driv pokud vis kde hledat

jeanne_g
27. pro 2017

@hribek Nádhera 😊

jeanne_g
27. pro 2017

Holky sedím v čekárně na gyndě kvůli tomu spineni. Tak jsem zvědavá, co na ultrazvuku uvidí. Jsem dnes 5+6. Snad bude vše ok.

jeanne_g
27. pro 2017

@daphney Tak co dneska testik? Nebo krev? Držím pěsti 😊

fanunka
27. pro 2017

@jeanne_g tak dej urcite vedet. A jsi na gynde nebo v Caru? Me by treba zajimalo jestli maji cary i pohotovost

jeanne_g
27. pro 2017

@fanunka V caru jsem byla, normálně v otviraci dobe. Tak prý vše v pořádku, byl vidět gestacni váček se základy plodu. Sliznice se neodlucuje ani naznakem. Srdíčko jeste ne, ale prý je jeste čas. je to úleva, bála jsem se toho špinění.

jeanne_g
27. pro 2017

@fanunka Jinak gynekologicka pohotovost bývá v porodnicich, v Brně Milosrdni, Obilnak i Bohunice.

rosalline
27. pro 2017

@hribek
@jeanne_g @fanunka holky, já vám tak závidím 🤰😘 jak jste strávili Vánoce? Já začala zase estroferm, fraxiparin..

fanunka
27. pro 2017

@jeanne_g a pokud se sliznice odlucuje tak zena spini? Tak to mas krasne zpravy 🙂 taky bych uz byla klidnejsi kdyby me nekdo zkontroloval. Pozitri dobiram utrous tak jsem zvedava jestli moje telo prevezme funkci za utrous uff

fanunka
27. pro 2017

@rosalline dockas se taky dyt ja cekala 3 roky 3 IVF a tohle je fakt zazrak ze mam // z 12 vajicek jedno jediny se chytlo. Jsem rada ze jsem ve finale nemela prodlouzenou kultivaci jinak by to dopadlo stejne jako pred tim

rosalline
27. pro 2017

@fanunka mně ze 17 zbylo taky jediné. Chtěla jsem, aby bylo taky na Vánoce s námi. Ale možná to z numerologického hlediska bude tak lepší, rok 2017 byl 7 , což není úplně ok a rok 2018 bude 8, sklízení plodů 😀

rosalline
27. pro 2017

@jeanne_g je to vše poprvé v životě?

jeanne_g
27. pro 2017

@fanunka No kdyby se sliznice odlučovala, tak by to bylo blby. Spineni muze byt od toho, ze se třeba narusi nějaká žilka, jak se tam embryo roztahuje 😊
@rosalline Sklizeni plodu, tak to je jasné 😃 Budu vám hrozne moc fandit, tobě a @koudelka82. A vůbec vsem tady. Jsem závislá na dvoučárkovaných testech a potřebuju vidět další a další, ať se nám to tady množí🙂 Jooo, úplně poprveeee v životě, bojím se to i pošeptat, ale snad je to konečně tam 🙏

daphney
27. pro 2017

Koukám kolik tu přibylo dobrých zpráv, jen tak dál. Všem objevitelkám // přeji jen to.dobré 😊

Ahoj holky, moc děkuji za držení palečků. Dnes 16 den po ket odběr na hcg. Hodnota 129' dle mě žalostně málo, dle sestry v caru to stačí. Prý těhotná jsem. Další odběr potřeba není,.takže mám brát dál utrogestan a 15.1. Jdu až na uz.

fanunka
27. pro 2017

@jeanne_g dik. Ja take poprve v zivote. Mas nejake priznaky? Ja nic ranni krece v zaludku mam pod kontrolou staci se sem tam v noci napit hodne sladke stavy a pohoda...

hribek
27. pro 2017

@daphney tak drzim pesti, at hcg stoupa a na utz at je videt uz i srdicko 🙂
ja mam nutkani jit testovat i ted vecer jestli tam ta carka zustala, ale snazim se to prekonat.

koudelka82
27. pro 2017

@jeanne_g moc dekuju a držím pěsti, ať je vše Ok až do zdarneho konce 😘 snad to taky příští rok už zažijeme 😍🤰

merilina
27. pro 2017

@daphney Držím palce.

Holky a kolik má být hodnota Hcg v krvi např. 12 den po ET? Zítra jdu na odběr, tak ať vím, jak se to aspoň pohybuje. Díky 😉

fanunka
27. pro 2017

@merilina ja byla 10.den a mela jsem 139

hribek
28. pro 2017
luciebx
28. pro 2017

@hribek úžasný. Hezky sílí

sticker
hribek
28. pro 2017

@luciebx jj zacinam tomu pomalu verit. Jen me prekvapuje ze je to tak silna carka uz 7den😯

luciebx
28. pro 2017

@hribek třeba se embryo ujmulo hned. Nebo mas dvě ❤️

merilina
28. pro 2017

@hribek Taky jsem měla 7. den zhruba takovou 😉 gratulace 😉

sticker
Strana