Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@hribek je taaam 🙂 úžasné . Gratuluju 😘
@koudelka82 diky
Holky sedím v čekárně na gyndě kvůli tomu spineni. Tak jsem zvědavá, co na ultrazvuku uvidí. Jsem dnes 5+6. Snad bude vše ok.
@fanunka No kdyby se sliznice odlučovala, tak by to bylo blby. Spineni muze byt od toho, ze se třeba narusi nějaká žilka, jak se tam embryo roztahuje 😊
@rosalline Sklizeni plodu, tak to je jasné 😃 Budu vám hrozne moc fandit, tobě a @koudelka82. A vůbec vsem tady. Jsem závislá na dvoučárkovaných testech a potřebuju vidět další a další, ať se nám to tady množí🙂 Jooo, úplně poprveeee v životě, bojím se to i pošeptat, ale snad je to konečně tam 🙏
Koukám kolik tu přibylo dobrých zpráv, jen tak dál. Všem objevitelkám // přeji jen to.dobré 😊
Ahoj holky, moc děkuji za držení palečků. Dnes 16 den po ket odběr na hcg. Hodnota 129' dle mě žalostně málo, dle sestry v caru to stačí. Prý těhotná jsem. Další odběr potřeba není,.takže mám brát dál utrogestan a 15.1. Jdu až na uz.
@jeanne_g moc dekuju a držím pěsti, ať je vše Ok až do zdarneho konce 😘 snad to taky příští rok už zažijeme 😍🤰

@luciebx dekuji tyyyjooo to je doba