Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@rosalline děkujeme. A taky přeji vše nej nej do Nového roku. Hlavně zdravicko a 2018, ať je plný úspěchu 😘
Držím vám tu všem palce. Já od dneška můžu říkat, že to bude už letos 😍 a vy to taky letos krásně stihnete 🍀❤️
Pripojuji se s pranim Vseho nejlepšího v roce 2018 a at se vsichni dockame toho uzlicku stesti ❤️
Všem vše nej do nového roku 😉🙏🤰
Holky, šťastný nový rok, ať se všechny dočkáme tech vytoužených👶👶👶
Můžu se ještě zeptat... Co kdybych zítra vyrazila na gyndu, že jsem těhu. Vezme mě? Udělá mi ultrazvuk? Já proste nechci čekat 3 týdny 😒
Holky taky přeji vše nej nej do Nového roku 2018 hodně sil a hlavně štěstí k Těm vytouženym mrnouskum :-*
Tak jsem se dovolala k me gynekolozce a rekla jsem ji tom utrogestanu tak se zdesila a samozřejmě ho musim brat do 12tt jenze ona potrebuje zpravu z CARU... zacarovany kruh
Tak mě objednali na čtvrtek 💃🙂

Holky Vám všem, ať v Novém roce se nám daří ve všech směrech....a vykročíme do ulic 🤰