icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

jeanne_g
2. led 2018

@fanunka
Jinak holky dneska na utz už jen potvrzen potrat ☹ Zítra mě berou na hysteroskopii, revize nebude nutná.

rosalline
2. led 2018

@jeanne_g tak už je to konečná :o(. Snad díky té hystero zjistí proč..... já mám špatný pocit, že mi ji nikdy nedělali....

rosalline
2. led 2018

@jeanne_g moc mě to ale mrzí ...:o(. Já jdu zítra na kontrolní utz, tak se stejně nic moc nedozvím...

jeanne_g
2. led 2018

@rosalline Hystero je snad poslední vyšetření, které nemám. Vůbec nevím, kdy bude ten KET. Asi únor. Řekl mi dneska doktor, že až mi klesne hcg k nule, tak možná dostanu další menstruaci. Jako třeba tak za dva za tři dny. Po fakt silném pětidenním krvácení. Jsem teda fakt zírala. Takže teď teda vůbec nevím, co brát jako 1. DC a jak mi to pak bude chodit.😵

koudelka82
2. led 2018

@jeanne_g to me moc mrzi. Držím pěsti zítra na hystero, me to čeká ve čtvrtek.

hanyas
2. led 2018

@jeanne_g to je mi moc líto ☹ tak nadějně to vypadalo a teď tohle... Snad bude aspoň ten další KET ten TOP. Moc ti to přeju 😘

hribek
2. led 2018

@jeanne_g mrzi me to ☹

jeanne_g
2. led 2018

@koudelka82 Taky ti řekli, ze ket až cyklus po hysteroskopii? Kolikaty DC na ni vlastně jdeš?
@hanyas Zlato, hodně nás to sice sebrali, ale vlastně to i dodalo naději, ze vůbec můžu otěhotnět. Věřím, ze tohle byla prostě jen nějaká blba shoda nahod, viróza, nebo něco a příště se to podaří až do konce. Ted toho mrazoška budeme mít na vyžádaní, protože mu vyšla špatně genetika a šance je prý malá, že by se ujal. No ale pak bysme šli hned do dalšího ivf.

hanyas
2. led 2018

@jeanne_g jasně, je to zase krůček kupředu. Já věřím, že i ten mrazáček může být ON! Tenhle měl všechny předpoklady a nakonec to vzdal, tak proč by zrovna tenhle brouček nemohl překvapit :-*

luciebx
2. led 2018

@jeanne_g to je mi líto čím prochazis

sticker
fanunka
2. led 2018

@jeanne_g je mi to lito :( ale tak ty mas jeste snehulacka takhle daleko jsme jeste nikdy nedosli a to mame za sebou 3 ivf. Moc drzim palce a za utrou moc dekuji zitra jdu ke gynekolozce snad mi ho napise jen nevim co na to reknou v CARu.

fanunka
2. led 2018

Uplne mam husi kůži kdyz tady ctu ty osudy vas vsech. Je to pro me porad nepochopitelny proc se nam tohle vsechno deje a proc zrovna nam? Rika se ze vse v našem zivote ma svuj duvod nic se nedeje nahodne

koudelka82
2. led 2018

@jeanne_g Jojo, dr. mi rekl, ze je nejlepší dělat hsk okolo 21.DC (já jdu 25.dc, protože to dřív neslo), budou mi dělat i scratching (skrabnuti do sliznice), to prý vyvolá imunitní děje, které pak mohou zvýšit úspěšnost transferu v následujícím cyklu. Tak jsem sama zvědavá. Pak mi napis, jak se citis. Budu na Tebe myslet 🙂

merilina
2. led 2018

@fanunka Také o tom často přemýšlím ...

hribek
2. led 2018

@koudelka82 taky jsem byla pred IVF na hsk, divali se na pruchodnost, jestli nejsou srusty a vubec jak ta deloha vypada. zjistili ze mam delohu lehce prepazenou, ale nakonec se s tim nic nedelalo. snad to pomuze!

linusha
2. led 2018

@jeanne_g ale nééé. To snad není možný jak je to nespravedlivý 😢 Tvůj uspěch mě tak uklidňoval a teď toto😢😢😢

hanyas
2. led 2018

@fanunka tak jim to v CARu neříkej. Prd je jim po tom 😉

koudelka82
2. led 2018

@hribek dekuju. Taky jsem zvědavá, jestli něco zjisti.

fanunka
2. led 2018

@hanyas jenze az me budou vysetrovat uvidi ze mam v sobě utrous. Stejne to je paradox takovy machri ktery dokazou odebrat a oplidnit vajicka a pak to stroskota na blbym davkovanim leku to mi taky hlava nebere

hanyas
2. led 2018

@fanunka ja bych to tak udelala. Vecer bych utros misto zavadeni spolkla, at te nezasvini, rano pro lepsi pocit sprcha a dalsi davku bych si dala az po vysetreni. Myslim, ze si nikdo nevsimne a i kdyby, tak to mas na doporuceni sve dr. 😉 jde o miminko ne o doktory v CARu 🙂

hribek
2. led 2018

@fanunka tak jak rika @hanyas ber ho a pred kontrolou v caru ho polkni a hotovo. Tam bych se jen pak zeptala jestli utrogestan mas brat nebo ne

juliia
2. led 2018

@fanunka
Ja si myslim, že by ti nic nerekli. A kdyz si toho vsimnou, tak muzes rict, že te pobolivalo bricho a tvoje dr.ti ho dala. Stejne ho vzdycky píšou a to i preventivne.😉

@jeanne_g
Moc me mrzi, že vam to nevyslo. Nekdy si clovek nedokáže odpovedet ma to proc zrovna ted a kor, kdyz to bylo geneticky zdrave embryo. Taky jsem si neumela odlovedet, že nasim dvou ackovym blastocystam nevyslo PGD dobře. Drzim ti dal palce...jednou to dame! Urcite!😘

fanunka
3. led 2018

tak jsem byla u své dr. pro recept na utrouš 🙂 najivně jsem si myslela že by mě mohla i rovnou vyšetřit a nic dala mi mezi dveřma recept na 2 balení (na 10dní) a že se mám ozvat co a jak mi řeknou v CARu. Achjoooo na dnešek jsem skoro nespala jak jsem byla nervozní z prohlídky jestli je vše jak má být a prdlajz pořád ta stejná nejistota :(

hribek
3. led 2018

@fanunka ja mam kontrolu az 22.1. Holt musime vydrzet. Stejne nic nenadelame. Co se ma stat se stane. Ja takhle nervni budu az do konce 4mesice. Pak uz to mozna polevi. Pri trech zamlklejch jsem dosla do 12tt a pak nebylo srdicko.

merilina
3. led 2018

@fanunka Tohle mě fakt štve... Já to sestře včera řekla rovnou, ze chci na Utz.. ze mě dole poboliva a chci mít klid. Tak mě objednala na zítra 🤔

merilina
3. led 2018

@hribek A to zjistili až ve 12, ze není srdíčko? 😱

hribek
3. led 2018

@merilina jj v 9tt jsem bxla na utz a bylo vse ok a ve 12tt uz nebylo. Predtalo tlouct par dnu po kontrole. Nenadelas nic. Bud to vyjde az do konce nebo se to nekde pokazi. A to jsem nemela zadnej stres fyzickou namahu nic. Prace v kancelari.

fanunka
3. led 2018

@hribek noo tyjooo to je strasny ja jediny stres mam z toho tehotenstvi jinak zadny :( taky prace v kancelari a nejaky to domaci uklizeni

merilina
3. led 2018

@hribek
@fanunka
No to teda... jestli mi ve 12 tt řeknou, že nic 🤦‍♀️

fanunka
3. led 2018

@merilina presne ... jestli to ted nevyjde tak uz nikdy je mi 37 pryc a mame IVF za sebou tohle byla posledni sance. Ted mi psal soused ze prislibo mimi v 8. Tt tvleee neeee co se to deje😢

Strana