Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@rosalline Hystero je snad poslední vyšetření, které nemám. Vůbec nevím, kdy bude ten KET. Asi únor. Řekl mi dneska doktor, že až mi klesne hcg k nule, tak možná dostanu další menstruaci. Jako třeba tak za dva za tři dny. Po fakt silném pětidenním krvácení. Jsem teda fakt zírala. Takže teď teda vůbec nevím, co brát jako 1. DC a jak mi to pak bude chodit.😵
@jeanne_g to me moc mrzi. Držím pěsti zítra na hystero, me to čeká ve čtvrtek.
@koudelka82 Taky ti řekli, ze ket až cyklus po hysteroskopii? Kolikaty DC na ni vlastně jdeš?
@hanyas Zlato, hodně nás to sice sebrali, ale vlastně to i dodalo naději, ze vůbec můžu otěhotnět. Věřím, ze tohle byla prostě jen nějaká blba shoda nahod, viróza, nebo něco a příště se to podaří až do konce. Ted toho mrazoška budeme mít na vyžádaní, protože mu vyšla špatně genetika a šance je prý malá, že by se ujal. No ale pak bysme šli hned do dalšího ivf.
Uplne mam husi kůži kdyz tady ctu ty osudy vas vsech. Je to pro me porad nepochopitelny proc se nam tohle vsechno deje a proc zrovna nam? Rika se ze vse v našem zivote ma svuj duvod nic se nedeje nahodne
@jeanne_g Jojo, dr. mi rekl, ze je nejlepší dělat hsk okolo 21.DC (já jdu 25.dc, protože to dřív neslo), budou mi dělat i scratching (skrabnuti do sliznice), to prý vyvolá imunitní děje, které pak mohou zvýšit úspěšnost transferu v následujícím cyklu. Tak jsem sama zvědavá. Pak mi napis, jak se citis. Budu na Tebe myslet 🙂
@koudelka82 taky jsem byla pred IVF na hsk, divali se na pruchodnost, jestli nejsou srusty a vubec jak ta deloha vypada. zjistili ze mam delohu lehce prepazenou, ale nakonec se s tim nic nedelalo. snad to pomuze!
@hribek dekuju. Taky jsem zvědavá, jestli něco zjisti.
@fanunka
Ja si myslim, že by ti nic nerekli. A kdyz si toho vsimnou, tak muzes rict, že te pobolivalo bricho a tvoje dr.ti ho dala. Stejne ho vzdycky píšou a to i preventivne.😉
@jeanne_g
Moc me mrzi, že vam to nevyslo. Nekdy si clovek nedokáže odpovedet ma to proc zrovna ted a kor, kdyz to bylo geneticky zdrave embryo. Taky jsem si neumela odlovedet, že nasim dvou ackovym blastocystam nevyslo PGD dobře. Drzim ti dal palce...jednou to dame! Urcite!😘
tak jsem byla u své dr. pro recept na utrouš 🙂 najivně jsem si myslela že by mě mohla i rovnou vyšetřit a nic dala mi mezi dveřma recept na 2 balení (na 10dní) a že se mám ozvat co a jak mi řeknou v CARu. Achjoooo na dnešek jsem skoro nespala jak jsem byla nervozní z prohlídky jestli je vše jak má být a prdlajz pořád ta stejná nejistota :(

@fanunka
Jinak holky dneska na utz už jen potvrzen potrat ☹ Zítra mě berou na hysteroskopii, revize nebude nutná.