Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Ahoj holky, hlásím se po delší odmlce. Pokusím se ve volné chvilce trochu dočíst, co je zde nového a doufám, že je to tu samá těhulinka 🍀 já byla dnes u svého gynekologa, jelikož hcg stále roste rychlostí šneka a v caru se tváří, že to není jejich starost, ať si to vyřešim v nemocnici,dle nich jsem naprosto v pořádku. Tedy pouze telefonická konzultace, vidět mě nikdo nechce. Včerejší hcg 673 což je na 22 den po ket hooodně málo.
Na uz nic doktorka nenašla, takže nejspíš se jedná o mimoděložní. Zítra krev, v pátek kontrola a uvidí se co dál...
@merilina
@fanunka nebojte holky, u nas byl asi problem se spatnyma spermiema, manzel mel velky procento poskozenych (74%). takze to logicky muselo skoncit neuspechem. snad ted kdyz to vybrali nej z nej tak to bude uz lepsi. ale vite jak to je, clovek se bude strachovat uz porad, na utz, porod, ockovani, skolka, skola, atd... ja se ted utesuju ze nic vic udelat nemuzu.... pravda muzu, lezet cely dny a nic nedelat 😀 ale to jaksi nejde ze 🙂
@jeanne_g to je dobre ze nic nenasli
@daphney to me moc mrzi, snad to bude klesat a odejde to samo ☹
@jeanne_g tak to jsem ráda, že Ti nic nenašli. Jak dlouho budeš čekat na výsledky? A jak Ti je po zákroku? všechno v pohodě?
@merilina dálnice jako blázen! Krása! 😍 I já chciiiii 😀
@daphney Držím moc pěsti, aby to vše dobře dopadlo. To je hrozné, pořád taková nejistota 😔
Tak co holky nejake novinky?
Ahoj holky, tak mám za sebou hysteroskopii a nic mi nenašli. Vše Ok . Tak teď budu čekat na MS a 2.dc začnu brát Estrofem, pak okolo 10.dnu utz a nějak 19.-21.dc KET. Už aby to bylo 🙂 to budou zas nervy 🙂
@koudelka82 Já taky čekám, ale vůbec nevím, kdy dojde. 🙄
Já byla na gyndě a snad dobrý ... viděla 1 váček a říkala, že tam klidně 2 být ještě můžou ... objednala mě na 15.1. ... akorát mě mate to, v kolikatym jsem... Appka říká 5+6, doktorka říkala 5+2 ... 🤔 Jak se to teda počítá?
@koudelka82 koukám, že teď v lednu půjdu asi jediná.....

@koudelka82 Ahoj, tak hystero v pohodě, narkóza asi jak při opu, trochu slabší. Nenašli mi žádný problém, scratching se nedělal, protože uhnízdění se teď podařilo. Jen ještě budu čekat na výsledek rozboru sliznice.