Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@koudelka82 Právěže vůbec nevím ☹. Já jsem krvácela 5 dní v kuse a doktor mi říkal, že mám ještě 6mm sliznici a že je možné, že mi přijde ještě jedna menstruace, až mi hcg klesne na 0. Tak to by mělo být třeba zítra nebo pozítří. Ale taky nemusí a přijde až třeba za těch 28 dní od začátku krvácení. Nebo někdy mezi. Nebo později. Takže fakt těžko říct. Každopádně na ket můžu až po ms.
Ahoj holky. Tak jsem po sve 1. Kontrole v tehotenstvi od te doby porad jen placu. Za cele 3 roky jsem nepustila jedinou slzu a ted jsou to vodopady slz diky bohu slz štěstí. Jsem v 6+4 a uz bylo videt bijici srdce a to me totálně rozsekalo
U mě včera nebylo vidět ani embryo... Nemůže to být ultrazvukem, ze maj nějaký málo detailní? 🤔

@fanunka Toho 15. by mohlo být vidět už embryo, takže asi i srdíčko a taky říkala, ze by se mohlo ukázat, jestli je 1 nebo 2. Fotku nemám, to se takhle brzo asi nedává, ne? 😁