icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

jeanne_g
3. led 2018

@koudelka82 Ahoj, tak hystero v pohodě, narkóza asi jak při opu, trochu slabší. Nenašli mi žádný problém, scratching se nedělal, protože uhnízdění se teď podařilo. Jen ještě budu čekat na výsledek rozboru sliznice.

fanunka
3. led 2018

@jeanne_g jůůůů no tak vidíš jaká jsi statečná holka :-*

daphney
3. led 2018

Ahoj holky, hlásím se po delší odmlce. Pokusím se ve volné chvilce trochu dočíst, co je zde nového a doufám, že je to tu samá těhulinka 🍀 já byla dnes u svého gynekologa, jelikož hcg stále roste rychlostí šneka a v caru se tváří, že to není jejich starost, ať si to vyřešim v nemocnici,dle nich jsem naprosto v pořádku. Tedy pouze telefonická konzultace, vidět mě nikdo nechce. Včerejší hcg 673 což je na 22 den po ket hooodně málo.
Na uz nic doktorka nenašla, takže nejspíš se jedná o mimoděložní. Zítra krev, v pátek kontrola a uvidí se co dál...

merilina
3. led 2018

@daphney Ježíš to je taky děsný, taková nejistota.. 🤦‍♀️ Doufám, ze mě neřeknou zítra, ze je to mimodelozni ... z toho mám největší strach.. nebo to biochemické, zamlklé atd... 😱

daphney
3. led 2018

@merilina to víš že neee. Hcg máš oproti mě ukázkové, testy luxusní. Žádné krvácení. Dopade to dobře 🍀🍀🍀 musiiiii. Někomu to prostě vyjít musí

merilina
3. led 2018

@daphney No Hcg moc ukázkové nemám... 12 den jsem měla 186 🤔 dál nevím ... Ale trochu jsem doufala, ze by to mohly být dvojčata a to určo nejsou ...

daphney
3. led 2018

@merilina to určitě bohatě stačí, uvidíš. Jdeš zítra do caru nebo na gyndu? Já měla kolem 240 až 18 den po ket. Ve dvojčata jsem také doufala 😢 ale u tebe šance na dvě miminka třeba ještě je

hribek
3. led 2018

@merilina
@fanunka nebojte holky, u nas byl asi problem se spatnyma spermiema, manzel mel velky procento poskozenych (74%). takze to logicky muselo skoncit neuspechem. snad ted kdyz to vybrali nej z nej tak to bude uz lepsi. ale vite jak to je, clovek se bude strachovat uz porad, na utz, porod, ockovani, skolka, skola, atd... ja se ted utesuju ze nic vic udelat nemuzu.... pravda muzu, lezet cely dny a nic nedelat 😀 ale to jaksi nejde ze 🙂
@jeanne_g to je dobre ze nic nenasli
@daphney to me moc mrzi, snad to bude klesat a odejde to samo ☹

merilina
3. led 2018

@daphney Jdu na gyndu ... do CARu až 18. Jinak toto je můj včerejší test, tzn. 17. den po ET.

daphney
3. led 2018

@merilina luxusní.lepší už být ani nemůže. 😉 Takový jsem neměla nikdy

luciebx
3. led 2018

@merilina krásná dálnice

sticker
koudelka82
3. led 2018

@jeanne_g tak to jsem ráda, že Ti nic nenašli. Jak dlouho budeš čekat na výsledky? A jak Ti je po zákroku? všechno v pohodě?

koudelka82
3. led 2018

@merilina dálnice jako blázen! Krása! 😍 I já chciiiii 😀

koudelka82
3. led 2018

@daphney Držím moc pěsti, aby to vše dobře dopadlo. To je hrozné, pořád taková nejistota 😔

fanunka
3. led 2018

@merilina no pekne ja uz netestuju uz pockam na dr v patek jdu do caru ja se snad nedockam

fanunka
3. led 2018

@hribek no vidis my jsme oba v cajku a stejne jsem nikdy prirozene neotehotnela :( a vsechna oplodnena vajicka co kdy byla do 6. Dne nevydrzela takze se nikdy nic nemrazilo a ted jedno nej mi zkusili dat a pozitivni test 🙂 ZÁZRAK

hribek
3. led 2018

@merilina parada tak pak dej vedet

merilina
3. led 2018

Díky holky 😉 tak uvidíme...
@fanunka
Nám se to přirozeně taky nikdy nepovedlo - 2 roky snažení ... a to jsem byla i 2x na IUI a nic 😒 A teď hned napoprvé. Je to zvláštní, v čem je chyba 🤔

fanunka
3. led 2018

@merilina to jsi šťastná žena že napoprvé

fanunka
4. led 2018

Tak co holky nejake novinky?

koudelka82
4. led 2018

Ahoj holky, tak mám za sebou hysteroskopii a nic mi nenašli. Vše Ok . Tak teď budu čekat na MS a 2.dc začnu brát Estrofem, pak okolo 10.dnu utz a nějak 19.-21.dc KET. Už aby to bylo 🙂 to budou zas nervy 🙂

jeanne_g
4. led 2018

@koudelka82 Já taky čekám, ale vůbec nevím, kdy dojde. 🙄

merilina
4. led 2018

Já byla na gyndě a snad dobrý ... viděla 1 váček a říkala, že tam klidně 2 být ještě můžou ... objednala mě na 15.1. ... akorát mě mate to, v kolikatym jsem... Appka říká 5+6, doktorka říkala 5+2 ... 🤔 Jak se to teda počítá?

rosalline
4. led 2018

@jeanne_g ahoj, takže ty na hystero vše ok?
Jinak já byla včera na kontrolním utz, sliznice ok, transfér naplánován na 9.1. uf uf uf

rosalline
4. led 2018

@koudelka82 koukám, že teď v lednu půjdu asi jediná.....

hribek
4. led 2018

@merilina super! no zalezi kdy se to presne uchytilo. appka to pocita presne od MS, a dr to zmerila podle velikosti plodu, muzou tam byt odchylky, kdyby tukla o MM vedle tak je to zas o neco jinaci. neboj, pokud se to nelisi o tydny je to ok.

jeanne_g
4. led 2018

@rosalline Tak to už máš za pár, kočko. Budu držet palce!!!

fanunka
4. led 2018

@merilina a toho 15. Uz by mohla slyset srdce?

fanunka
4. led 2018

@merilina a fotku mas?

janaspo
4. led 2018

@rosalline Ahoj 🙂 Po dlouhé době se ozývám ... také bych měla během ledna na KET .... Držím pěsti 🙂

Strana