icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

merilina
4. led 2018

@fanunka Toho 15. by mohlo být vidět už embryo, takže asi i srdíčko a taky říkala, ze by se mohlo ukázat, jestli je 1 nebo 2. Fotku nemám, to se takhle brzo asi nedává, ne? 😁

koudelka82
4. led 2018

@rosalline Já půjdu taky v lednu, ale až koncem nějak, čekám na MS, měla by dorazit zítra, ale minule došlao pár dní později, tak uvidím. Tak budu čekat na dobré zprávy od Tebe, kdy už tam konečně ty // budou 😘

@jeanne_g a kdy by jsi měla dostat MS ?

hanyas
4. led 2018

@merilina já mám fotku i z 4+6tt 🙂

jeanne_g
4. led 2018

@koudelka82 Právěže vůbec nevím ☹. Já jsem krvácela 5 dní v kuse a doktor mi říkal, že mám ještě 6mm sliznici a že je možné, že mi přijde ještě jedna menstruace, až mi hcg klesne na 0. Tak to by mělo být třeba zítra nebo pozítří. Ale taky nemusí a přijde až třeba za těch 28 dní od začátku krvácení. Nebo někdy mezi. Nebo později. Takže fakt těžko říct. Každopádně na ket můžu až po ms.

merilina
4. led 2018

@hanyas Ahaa.. tak to jsem nevěděla 😱😁

hanyas
4. led 2018

@merilina tak si řekneš příště ;)

rosalline
4. led 2018

@janaspo jůůůůů, ahooooj.....a jak se máš? Tak jsem ráda, že v tom nebudu sama :o)

janaspo
4. led 2018

@rosalline Nooo ... snažím se tak nějak mít se dobře ... Sice mám zase komplikace s cyklem, pro změnu nemenstruuji ... Takže teď mám nasazený Norethisteron na 8 dní, pak by měla dojít MS a 11. den UTZ a naplánovat KET ... takže do konce ledna by to mělo být.

fanunka
5. led 2018

Ahoj holky. Tak jsem po sve 1. Kontrole v tehotenstvi od te doby porad jen placu. Za cele 3 roky jsem nepustila jedinou slzu a ted jsou to vodopady slz diky bohu slz štěstí. Jsem v 6+4 a uz bylo videt bijici srdce a to me totálně rozsekalo

juliia
5. led 2018

@fanunka
To je skvela zprava! Moc ti to preju :-*
Ja bych tak moc rada byla optimisticka, ale zatim me prepada zase hormonální vlna pesimismu. No dnes termin MS a uz mam termin na pristi patek na UZ do CAR, že zkusíme zase Nativ.

fanunka
5. led 2018

@juliia drzim palce ja verim ze kazda se jednou docka jen proste kazda ceka jinak dlouho.

luciebx
5. led 2018

@fanunka tak to je uzasny.. moc ti to preji

jeanne_g
5. led 2018

@fanunka To je krásný 😊

fanunka
5. led 2018

@luciebx
@jeanne_g děkuji moc. Takových let ani tuk a teď tohle. Manžel taky plakal ani mluvit nemohl. Tohle podle mě ty páry co mají těhotenství na lusknuti nikdy nezažili

luciebx
5. led 2018

@fanunka mas pravdu. ja brecela kdyz nam potvrdili srdicko. bylo to uzasny.. uzivej si.. moc si to zaslouzis

hribek
5. led 2018

@fanunka skvely!!! moc gratuluju a jak pisou holky, zacni si uzivat!

gabcat
5. led 2018

@fanunka Moc gratuluju a přeju pohodové těhotenství a na konci krásné a zdravé miminko 🙂 a s tím brečením.. počkej na šestinedělí 😀 kolikrát jsem brečela, když mi spinkala na rameni, jak je krásná 😀

jeanne_g
5. led 2018

@juliia Juli, budu na tebe myslet, ať se zadaří 🙂

fanunka
5. led 2018

@luciebx
@hribek
@gabcat holky dekuju. Zatim mam jen nervy vůbec nevim jak preladit a užívat si to. Mam dole 2kg a to jen diky nervum

merilina
5. led 2018

@fanunka Tak to je skvělá zpráva! A řekla ti v kolikatym cca jsi?

sticker
volfici
5. led 2018

@fanunka úžasný 😍, držím palce ať je všechno v pořádku, a ty si to pořádně užívej ❤️

fanunka
5. led 2018
merilina
5. led 2018

@fanunka Tak to jsi o 4 dny napřed 😁😉💐

merilina
5. led 2018

U mě včera nebylo vidět ani embryo... Nemůže to být ultrazvukem, ze maj nějaký málo detailní? 🤔

fanunka
5. led 2018

@merilina ja bych rekla ze muze jsem slysela ze Apolinar ma nejakej hodne citlivej

merilina
5. led 2018

@fanunka A co příznaky? Cítíš něco? 😁

luciebx
5. led 2018

@fanunka to užívání přijde neboj.

juliia
5. led 2018

@jeanne_g
Moc ti dekuju. Taky drzim palce at ti vyjde ten ket! :-*

fanunka
5. led 2018

@merilina Jen dopo mam zaludek jak na vode a v noci moc nespim a musim se v noci najist jinak mam hrozny krece v zaludku od vecere do rana nevydrzim.jinak nic. Prsa nic bricho nic nezvracim

fanunka
5. led 2018

@luciebx no uplne se na to tesim

Strana