icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

rosalline
5. led 2018

@fanunka tak si to užívej užívej. Proč máš nervíky, byly před ultrazvukem? Já mám taky obavy, že se budu bát celé těhotenství...moc ti přeji, že ti to vyšlo.....je to nádhera a jak jsi psala, že se tvá embrya nikdy dostala do 6. dne a teď ti dali dřívější a o se drží....je to fakt úžasny...a to srdíčko...třešnička na dortu....booooože, kdy já se taky dočkám

juliia
5. led 2018

@rosalline
Ty? ...prece uz za chvili! 🙂 Urcite to vyjde!

daphney
6. led 2018

Ahoj holky, všem moc děkuji za držení palečků. Dávejte na sebe a své poklady v bříšku velký poroz. Nikdy nepodceňuje jakýkoliv příznak a naslpuchejte svému tělu. Já se nechala odbít, uchlácholit řečí, že vše roste jak má i když bylo hcg od začátku nízké, bolesti v podbřišku silné. V caru do telefonu doktorka tvrdila,že to mám tím stresem. Až když jsem se na poslední chvíli obrátila na svého gynekologa, udělal uz a vyslovil mého velkého strašáka mimoděložní těhotenství. Bohužel než jsem od něj dojela do nemocnice už mi praskl vejcovod a na a na sál jsem šla s břichem plným krve. Teď už jsem po operaci. Tělo se bude hojit dlouho, duše ještě dýl. Opravdu nic nepodceňujte a nenechte se zbytečně uchlácholit,.Když vám vás vnitřní hlas napovídá něco jiného. Všem ze srdce přeji krásná, zdravá miminka a hodně štěstí 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

fanunka
6. led 2018

@rosalline presne tak... tohle do me dali 4. Den a ostatnich 11 uz se nasledujici den prestali vyvijet a predchozi ivf ani k vlozeni do me nebi rekli ze se uz zpomaluji ze to nema cenu. Ja docela verim ze pomohla ta akupunktura co jse prd ivf absolvovala a samozrejme pan buh se smiloval asi uz se na to nemohl divat

fanunka
6. led 2018

@daphney pane bože:( to neni mozny :( hodne sil a rychle zahojeni jak duše tak těla:*

hanimili
6. led 2018

@daphney Panejo holka drž se

sticker
juliia
6. led 2018

@daphney
Je mi to moc lito, drz se!!! To same se stalo moji svagrove a ma sal taky za 5 minut 12. Posilam hodne sily!

hribek
6. led 2018

@daphney jezis, to me moc mrzi ☹ drz se!!! presne tohle jsem chtela dneska napsat. kdykoli budete mit opravdu spatnej pocit nebo pocit ze se neco deje, jdete k dr. vim o cem mluvim, pri mych 5 ZT, jsem pokazde vedela ze se neco deje a dr uz to jen potvrdil ☹ nerikam ze jit k dr s kazdym pichnutim, ale poslouchat svy telo a kdyz budu mit vnitrni pocit ze je neco spatne, nenechat se odbit.

jeanne_g
6. led 2018

@daphney Je mi to moc líto 😢 Achjo😞 Fakt teda hrozný, ti doktoři, ze to nechali zajit do život ohrožujícího stavu a ještě z tebe dělali hysterku 😠 Přeju hodně sil, brzké uzdravení a nenech se tím zlomit 😚

koudelka82
6. led 2018

@daphney Ach jo 😢 to snad není možné! Chudatko 😞 drz se!! Člověk se začne potichu radovat, ze konečně vidí // a pak taková sprcha 😞 to je tak nespravedlive všechno !!

koudelka82
6. led 2018

Ahoj holky, tak od zítra se taky začínám připravovat na KET braním Estrofemu. Do toho zkusím pít ještě kontryhelovy caj a beru listovku, tak snad ta sliznice pekne poroste a ne jak při ET jen 6mm 🙂

jeanne_g
6. led 2018

@koudelka82 při ket to bude určitě lepší, tělo je odpočaté a sliznice ti po estrofemu krasne naroste. Držím pěsti a přeju pevné nervy 😘

rosalline
6. led 2018

@daphney moc mě to mrzí. Hodně síly a rychlou rekonvalescenci. Ta duševní bude trvat asi déle, osud je někdy nespravedlivý....:o(

hribek
6. led 2018

Me dneska docela boli bricho ☹ tak nejak jako pri MS, tak snad se jen roztahuje deloha....

koudelka82
6. led 2018

@jeanne_g dekuju :-* Snad i to skrabnuti do sliznice pomůže, jak říkal dr., ze to vyvolá imunitní děje a zvýší tak úspěšnost transferu.

volfici
6. led 2018

@daphney to je hrozný 😔 držím palce ať jsi brzy v pořádku a můžete na další pokus ✊

merilina
6. led 2018

@hribek Mě taky... cítím to pořad, jak při MS 😉

adrusenkaaa
6. led 2018

Holky mesicky dorazily a od zítra lepším náplastí. Máme poslední mrazacka.

rosalline
6. led 2018

@hribek nestraš, to je normální. Psala mi kamarádka, že je těhotná zjistila v polovině prosince, že ji o minulém víkendu bolelo břicho....tenhle týden měla kontrolu a je ok :o)

rosalline
6. led 2018

@juliia kéž by

hribek
6. led 2018

@merilina
@rosalline jj je to normalni akorat sem na to uz zapomnela jaky to je. Naposled sem to tak mela s malou pred skoro 7 lety

hribek
6. led 2018

Byla sem v lekarne pro dalsi nasup leku tak sem koupila jeste test pro jistotu😉 sem si pripadala jako duchodce😄😄😄

hribek
6. led 2018
fanunka
6. led 2018

@hribek radost pohledět

fanunka
6. led 2018

@koudelka82 moc drzim palce!!!

koudelka82
6. led 2018

@hribek krása! 🙂
@fanunka dekuju moc :-*

rosalline
6. led 2018

@hribek estrofem se bere i v těhu?

hribek
6. led 2018

@rosalline
@koudelka82
@fanunka dekuju. No mam brat vsechny leky co pred transferem plus mi po pozitivnim testu pridali jeste duphaston. Rano mam v hrsti 5pilulek plus utrogestan

merilina
6. led 2018

@hribek No to je teda síla 😁 Já mám jen Utroš 2-2-2..

rosalline
6. led 2018

@hribek
@merilina a já přispěji ve 3:00 euthyrox, v 6:00 estroferm a 2x utrogestan, 1/2 dopegytu, ve 14:00 estroferm, utrogestan, v 17:00 kyselina listová a železo, po večeři prednison, v 22:00 estrofem, 2xutrogestan, 1/2 dopegyt a injekce fraxiparin .......................no to je hrůza!

Strana