Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@merilina toto bylo neplanovane vysetreni 🙂 dalsi az screening a to uz si sebou vezmu manzela to tam budeme rvat oba boze hlavne at rvem radosti! Kdyz jsem si dnes rekla o fotku tak dr jen rika jako tyhle smouhy jo? Muzu za to ze ma blbej ultrazvuk? U Apolinare to bylo uplne krasne videt krasne ostre.
Myslete na mě!
@rosalline
Kazdopadne preju at to vyjde...musi! Ja jdu v patek na UZ a uvidime co vymysli. Porad si pohravam s uvahou zda jeste podruhé zkusit klasicke IVF, nejde ani primarne o ty nehorázny prachy 80000 jen to fikne, ale spis uz resim obavu z dalsiho zklamani a ty sileny davky hormonu. Pokud bych do toho mela jit, tak bych si ted dala 3 mesice očistu, chtela bych shodit ty 3 kila co mam diky lecbe nahore a zacit zase cvicit, uplne jsem to hodila do kytek a to jsem chodila 2-3xtydne. A v květnu bych videla...
@rosalline ahooooj 🙂 teď čtu, ze už mas bobanka u sebe v brisku. Tak posilam štěstí a držím moc palce! 🙂
@koudelka82 děkujiiiiii....kdy ty jdeš?
@rosalline já jdu 15.1.na utz a tam mi řeknou, kdy bude Ket . Bude to přibližně okolo 25.1. 🙂 Už se neskutečne těším a taky bojím 🙂
@koudelka82 kolik máte mrazáčků? 25.1....to už já budu vědět, jak jsem dopadla...o)
@rosalline tak tfuj tfuj drzim palecky
@koudelka82 neboj dobre to dopadne
@juliia zkus akupunkturu myslim ze me hooodne pomohla pichala mi psychickou pohodu pak delohu a jeste 3 dalsi body ty uz si nepamatuju. Chodila jsem k dr ne k nejake sarlatance pani dr opravdu vi co dela. Hlavne po psychicke strance jsem se vykludnila a do ivf jsem sla opravdu sebevedoma a s tim ze tentokrat fakt JO

@rosalline plivu 3x a drzim palce co to jde. No spis mam porad slzy v ocich nemuzu uverit ze i my jsme se dockali. Kdo nezazije nepochopi!!