icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

fanunka
9. led 2018

@rosalline plivu 3x a drzim palce co to jde. No spis mam porad slzy v ocich nemuzu uverit ze i my jsme se dockali. Kdo nezazije nepochopi!!

fanunka
9. led 2018

@merilina toto bylo neplanovane vysetreni 🙂 dalsi az screening a to uz si sebou vezmu manzela to tam budeme rvat oba boze hlavne at rvem radosti! Kdyz jsem si dnes rekla o fotku tak dr jen rika jako tyhle smouhy jo? Muzu za to ze ma blbej ultrazvuk? U Apolinare to bylo uplne krasne videt krasne ostre.

rosalline
9. led 2018

@fanunka díky díky

rosalline
9. led 2018

Myslete na mě!

jeanne_g
9. led 2018

@rosalline Myslím na tebe, určitě to vyjde 😊

rosalline
9. led 2018

@jeanne_g děkujiiii, už čekám....

fanunka
9. led 2018

@rosalline to hude dlouhej tyden do 1. Testovani

rosalline
9. led 2018

@fanunka
@rosalline vše probíhalo hladce, úplně bezbolestně. Embryjko mělo tvar hezké osmičky. Asi 30 min. transféru jsem ležela ještě na sále. Na utz embryjko zářilo jak diamantík.

rosalline
9. led 2018

@fanunka já asi nebudu moct testovat tak brzy, protože si 13.1. budu ještě píchat ovitrell a ten by to zkreslil. Zítra ještě budu píchat decapeptyl.

juliia
9. led 2018

@rosalline
Drzim palce tak pevně jak to jde. K cemu si ještě budes dopichavat 13.1.ovitrelle? To budes mit pak TT pozitivni az nekdy do 24.1....? Nebo kdy mas testovat?

rosalline
9. led 2018

@juliia ahooooj, asi na podpoření , řekla bych.... neřikali proč.

rosalline
9. led 2018

@juliia mám testovat za 14 dní, tj. 23.1.

juliia
9. led 2018

@rosalline
Tak to já bych mela test 100% pozitivni. Mne totiz ovitrelle ukazuje // jeste 11-12 dni po aplikaci ducha 🙂 Ale kazdy to ma jinak. Ja jsem případ, pregnyl se me jednou drzel i 13 dni s // na TT

juliia
9. led 2018

@rosalline
Kazdopadne preju at to vyjde...musi! Ja jdu v patek na UZ a uvidime co vymysli. Porad si pohravam s uvahou zda jeste podruhé zkusit klasicke IVF, nejde ani primarne o ty nehorázny prachy 80000 jen to fikne, ale spis uz resim obavu z dalsiho zklamani a ty sileny davky hormonu. Pokud bych do toho mela jit, tak bych si ted dala 3 mesice očistu, chtela bych shodit ty 3 kila co mam diky lecbe nahore a zacit zase cvicit, uplne jsem to hodila do kytek a to jsem chodila 2-3xtydne. A v květnu bych videla...

rosalline
9. led 2018

@juliia já ho odbourávám docela dobře... ale budu ve střehu

rosalline
9. led 2018

@juliia já už právě nemám moc času. Jsem už přes 40

rosalline
9. led 2018

@juliia jinak já za to dala už tak 100 tis

koudelka82
9. led 2018

@rosalline ahooooj 🙂 teď čtu, ze už mas bobanka u sebe v brisku. Tak posilam štěstí a držím moc palce! 🙂

rosalline
9. led 2018

@koudelka82 děkujiiiiii....kdy ty jdeš?

koudelka82
9. led 2018

@rosalline já jdu 15.1.na utz a tam mi řeknou, kdy bude Ket . Bude to přibližně okolo 25.1. 🙂 Už se neskutečne těším a taky bojím 🙂

rosalline
9. led 2018

@koudelka82 kolik máte mrazáčků? 25.1....to už já budu vědět, jak jsem dopadla...o)

hribek
9. led 2018

@rosalline tak tfuj tfuj drzim palecky

@koudelka82 neboj dobre to dopadne

fanunka
9. led 2018

@rosalline tyjoo tobe pak delali ultrazvuk? Ja byla jen na ET a hned po zavedení sup sup do prace nikdy me nenechali ležet

rosalline
9. led 2018

@fanunka měli puštěný utz při tom...takže přítel se koukal, jak tam proniká jehla nebo nevím, jak to nazvat a jak to ukládá k té sliznici. Před zavedením nám ještě embryo ukázaly na obrazovce, jak právě vypadá.....tobě ne

rosalline
9. led 2018

@hribek děkuji :o) co ty a nevolnosti? :o)

fanunka
9. led 2018

@juliia zkus akupunkturu myslim ze me hooodne pomohla pichala mi psychickou pohodu pak delohu a jeste 3 dalsi body ty uz si nepamatuju. Chodila jsem k dr ne k nejake sarlatance pani dr opravdu vi co dela. Hlavne po psychicke strance jsem se vykludnila a do ivf jsem sla opravdu sebevedoma a s tim ze tentokrat fakt JO

hribek
9. led 2018

@rosalline no zrovna dneska zacaly😕 celej den jen na pecivu. Vecer sem si dala trochu cesar salatu a dlouho jsem si nadavala... ale kosticka horke cokolady to trochu spravila😉

rosalline
9. led 2018

@hribek a jsi v kolikátým? je ti špatně i po caesar salátu? to možná nějaká ta zálivka, no ne? Co jsi jedla po transferu.....tady někdo doporučuje ananas, grepy....tys něco takového do sebe ládovala?

fanunka
9. led 2018

@hribek no ja treba musim mit porad plny zaludek jim i v noci a tim mam zaludecni problemy pod kontrolou 🙂 a ja po ET nic netesila jen jsem vypla odhjeli jsme na hory lyzovat a byla psychicky mimo realitu

juliia
9. led 2018

@fanunka
Ale ty nejsi z Prahy vid? Zkusim se po nekom poohlédnout. Dekuju

Strana