Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Holky, jdu si pro radu... jsem 6+5tt a teď při zavádění Utroše jsem objevila nitky stažené krve... Navíc mě od večera při změně pohybu silně píchá ve vaječníkách. Je normální, ze jsou pořad tak nastimulované? Mám pocit, ze je mám i hrozně velké... vždyť ty by už teď v tuhle chvíli měly jít do ústraní ne? Ty už svoji práci udělaly 😁
@merilina trosicku spineni pry nic neni svagrova dokonce i krvácela a ma 12letou dceru. Vajecniky mi kontrolovali a ptali se me jestli me boli ale ty me prestaly bolet cca 4. Den po punkci a ted mi je dr kontrolovala a rikala ze jsou krasne vyklidnene. Hele zavolej do caru nebo svemu dr at jsi v klidu!!
@rosalline Co je to kdyz me pichne kdyz dosedam....treba na gauc ci zidly
@jeanne_g vyčítáš si něco, že jsi mohla udělat špatně? Ty víš, že to je blbost. Já chodila na cvičení, kde nám předvičovala i pilates těhotná instruktorka s břichem. Je tom tom bojovníčkovi. Udělaly jsme obě maximum. Ano, já si vzala dva dny dovolenou a dnes mi volal přítel, že ho začíná bolet v krku...tak se zřejmě odstěhuji do vedlejšího pokoje.... Stejně dnes v noci...jsem si šla lehnout na chladný gaučík, který máme v ložnici, protože jsem se hrozně potila...
@natysnovec pracující vaječníky :o)
Ano jen mi neodpadavj vajicka proto nemam ovulace...ale jedno ditko uz mame.Takze asi fungujou
@rosalline Ano jen mi neodpadavj vajicka proto nemam ovulace...ale jedno ditko uz mame.Takze asi fungujou
Ahojky Kocky,prosim vas otehotnela nejaka z vas po stymulaci vajecniku?Dekujj
Holkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.....já jsem něco podělala. Měla jsem si v 14:00 píchnout Decapaptyl a vzpomněla jsem si až nyní ............................pomoooooooooooooc...podělala jsem to moc?

@jeanne_g my jsme to chytly, viď? čekáme snad celou věčnost. Už jsi přestála to první zklamání?