icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

rosalline
10. led 2018

@jeanne_g my jsme to chytly, viď? čekáme snad celou věčnost. Už jsi přestála to první zklamání?

merilina
10. led 2018

Holky, jdu si pro radu... jsem 6+5tt a teď při zavádění Utroše jsem objevila nitky stažené krve... Navíc mě od večera při změně pohybu silně píchá ve vaječníkách. Je normální, ze jsou pořad tak nastimulované? Mám pocit, ze je mám i hrozně velké... vždyť ty by už teď v tuhle chvíli měly jít do ústraní ne? Ty už svoji práci udělaly 😁

fanunka
10. led 2018

@merilina trosicku spineni pry nic neni svagrova dokonce i krvácela a ma 12letou dceru. Vajecniky mi kontrolovali a ptali se me jestli me boli ale ty me prestaly bolet cca 4. Den po punkci a ted mi je dr kontrolovala a rikala ze jsou krasne vyklidnene. Hele zavolej do caru nebo svemu dr at jsi v klidu!!

jeanne_g
10. led 2018

@rosalline Njn 😝 No je to náročný, nejhorší jsou úvahy typu co jsem udělala špatně, plus totálně rozhašené hormony. Ale tak snažíme se vyhlížet lepší zítřky 😅

jeanne_g
10. led 2018

@rosalline Co ty, máš dovču?? Hlavně nikde nepobíhej, ať nechytíš bacila...

natysnovec
10. led 2018

@rosalline Co je to kdyz me pichne kdyz dosedam....treba na gauc ci zidly

rosalline
10. led 2018

@merilina ty jsi byla na KET nebo na ET. Jestli na ET je klidně možné, že by se ti mohl rozjet hyperstimulační syndrom...on se rád rozjíždí s hcg...

rosalline
10. led 2018

@jeanne_g vyčítáš si něco, že jsi mohla udělat špatně? Ty víš, že to je blbost. Já chodila na cvičení, kde nám předvičovala i pilates těhotná instruktorka s břichem. Je tom tom bojovníčkovi. Udělaly jsme obě maximum. Ano, já si vzala dva dny dovolenou a dnes mi volal přítel, že ho začíná bolet v krku...tak se zřejmě odstěhuji do vedlejšího pokoje.... Stejně dnes v noci...jsem si šla lehnout na chladný gaučík, který máme v ložnici, protože jsem se hrozně potila...

rosalline
10. led 2018

@natysnovec pracující vaječníky :o)

natysnovec
10. led 2018

Ano jen mi neodpadavj vajicka proto nemam ovulace...ale jedno ditko uz mame.Takze asi fungujou

natysnovec
10. led 2018

@rosalline Ano jen mi neodpadavj vajicka proto nemam ovulace...ale jedno ditko uz mame.Takze asi fungujou

fanunka
10. led 2018

@rosalline
@merilina to mě taky napadlo že by to mohl být ten blbě hyperstimulak

natysnovec
10. led 2018

Ahojky Kocky,prosim vas otehotnela nejaka z vas po stymulaci vajecniku?Dekujj

merilina
10. led 2018

@fanunka
@rosalline Já byla na ET... hele, ale doktorka, když jsem byla minuly čtvrtek na utz, tak koukla i na vaječníky a říká: ty vypadají taky dobře, jsou dobře nastimulované... tak teď nechápu 😁

rosalline
10. led 2018

@merilina jsou ty bolesti k vydržení? Nenafouklo se ti břicho?

rosalline
10. led 2018

Holkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.....já jsem něco podělala. Měla jsem si v 14:00 píchnout Decapaptyl a vzpomněla jsem si až nyní ............................pomoooooooooooooc...podělala jsem to moc?

fanunka
10. led 2018

@merilina když jdeš boli/píchaj tě vaječníky?

merilina
10. led 2018

@rosalline bolesti nejsou trvalého rázu ... jen narazove, třeba když se zvednu z gauče... břicho mám nafouklé od poslední menstruace 😁

merilina
10. led 2018

@rosalline Hele s tímhle nemám zkušenost 😏

fanunka
10. led 2018

@rosalline panikaaaaa panikaaaaa 🙂 uklidní se já Teda vůbec nevím na co ten lék je ale asi to taková tragédie nebude ne?

merilina
10. led 2018

@fanunka Ne, to bych neřekla. Je to opravdu nárazové. Teď jsem četla příznaky hypersrimuláku a nejvíc na mě sedí “krátký dech” ... od té doby, co vím, ze jsem tehu se mi fakt blbě dýchá 🤪

fanunka
10. led 2018

@merilina a to mě taky taky se hrozně lehko zadýchaná četla jsem že to k počátku těhotenství patří a proto bychom neměli dělat namáhavé práce sporty které nás zadýchaná protože embryu bereme potřebný kyslík nebo tak nějak to tam psali

rosalline
10. led 2018

@merilina
@fanunka vy jste po transferu ho nepíchali?

fanunka
10. led 2018

@merilina hele mě dost často třeba i teď bolí podbřišku jako při MS nebo jako po punkci je to dýmky chvilkou bolest ale přikláním to k tomu že mimo na sebe upozorňuje že tam je a že je v poradku

rosalline
10. led 2018

@merilina a byla jsi tedy na ET? jestli ano, začni jíst hodně bílkovin, ale to jako fakt hodně - nutridrinky, profifar....a pít 4 litry......

merilina
10. led 2018

@rosalline Nee... já píchla akorat ovitrelle před ET a pak už jen zavadim Utroš..

jeanne_g
10. led 2018

@rosalline Na co to mas mít, ten Decapeptyl? Normálně se to vůbec nedává, já neměla nikdy a ani jsem neslyšelao tom, ze by to někdo po transferu měl. Asi jen na podporu, tak zas se tolik nestalo.

rosalline
10. led 2018

@jeanne_g já vůbec nevím...na netu jsem četla, že to má zablokovat nějaké hormony vaječníku........teď to hledám...a jedna doktorka napsala v roce 2011 názor, že se po transferu rozhodně decapeptyl nedává...já si ho tedy píchla před chvílí

rosalline
10. led 2018

@jeanne_g nemohla by ses prosím podívat zase na nějaké ty zahraniční stránky, jestli se dává ...bůůůůůůůůůůůhůůůůůůů, děkuji moc

jeanne_g
10. led 2018

@rosalline Ted koukám na české, ze to dávají v centru IVFCube. Tam chodíš?

Strana