icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

hanyas
12. led 2018

@natysnovec neprudis 🙂 ale cekani na // proste neurychlis 🙂 troufam si rict, ze my po IVF to prozivame jeste hur, protoze za sebou mame stimulaci, kontroly, punkci, cekani na to, kolik embryek nam prezije a potom cekani na pozitivni tehu test. Do toho to stoji mraky penez... myslim, ze ty muzes byt klidna. Jsi na zacatku tohoto kolotoce. Dal se treba vubec nedostanes. Tak doprej svemu telu cas, at dela, co umi. Jdi do prace, vyraz na nakupy, vymysli si neco na doma a zkus se zamestnat jinak 🙂

natysnovec
12. led 2018

@hanyas Treba to vyjde...nzbyde nic jineho nez doufam a modlit se

natysnovec
12. led 2018

Jste tady damy uzasny bytosti vsechny!!!!

juliia
12. led 2018

@misko5
ahooooj, tak koukam, že jsi taky zmenila CAR jako ja. 🙂
A ty mas problem s pruchodnosti? Nebo to je brano jen jako preventivni krok.

Jinak ja mam dnes po kontrole a v pondeli me ceka punkce bez narkozy. 6.den cyklu a mam 1 folikul 13mm a druhy 10mm. Uvidíme zda budou rust oba. Budu šťastná za ten jeden. Tak drzte prosim palce.

fanunka
12. led 2018

@juliia moc držim palce!! panejo já nikdy neměla odvahu jít do punkce bez narkozy, a to jsem byla velmi nalomená!!! Já taky změnila CAR přešla jsem k Apolináři a můžu vám říct že už třeba v těch cenách je tak o 1/3 néli o polovinu levnější než byl ISCeR

natysnovec
12. led 2018

@hanyas Prominte ze opet otravuju ale jak jste vcera psala tak myslite ze by to vyjit mohlo jo?

hanyas
12. led 2018

@natysnovec Vy se mi snad znáte 😀 Já vás chápu, že miminko moc moc chcete, ale co je moc, to je moc. Přestaňte to řešit a počkejte 🙂 jak jsem psala, je to 50 na 50. Může to vyjít a nemusí. Takže klííííííd 🙂

natysnovec
12. led 2018

@hanyas Ja sem trosku blazinek....vim...

merilina
12. led 2018

@fanunka Jo však jo...

nicoletaaa
12. led 2018

Poradite mi? Ode dneskansi zavadim 4-0-4 globulky utrogestanu. Ve stredu jedu na transfer ve 12:30. Otazka zni mam si utrogestan zavest i rano pred transferem? Dekujii

rosalline
12. led 2018

@fanunka
@hribek @merilina @jeanne_g tak drahé mé spolubojovnice, dnes špinění ani ťuk :o)))))))))))) 😍 3dny od KET. To čekání je opravdu šílené .... Přemýšlím, čím se zabavit o víkendu, abych na to pořád nemyslela 😅

rosalline
12. led 2018

@nicoletaaa anoooo...taky jsem to řešila, zavést!

fanunka
12. led 2018

@rosalline uf!!! tak paráda!! já po ET odjela na hory s kamarády i jsem lyžovala a ničemu/nikomu to nevadilo ani neuškodilo ba naopak uplně jsem vypnula a chvilku neřešila naš jediný problém 🙂

fanunka
12. led 2018

@nicoletaaa jj zavést oni si to tam očistí 🙂 pan mi to říkal že si to musí očistit než došlo k zavedení 🙂

nicoletaaa
12. led 2018

@rosalline dekujii. Prave jsem premyslela zda volat na kliniku. Uz v tom mam takovy bordel. Milion prasku denne 😀

rosalline
12. led 2018

@fanunka to si nelajznu...když lyžuji, jsem pořád na zemi :o)))))) Ale četla jsem jednu australskou studii, z roku 2000 tedy, že na konferenci rozhodli, že statisticky úspěšnější jsou těhotenství, když žena neležela a šla dál. Dokonce došli i k závěru, že sperma má blahodárný vliv na implementaci embrya 😲 že je mýtus obávat se infekce....

rosalline
12. led 2018

@fanunka tak jsem dnes už v práci v plné parádě :o)

rosalline
12. led 2018

@nicoletaaa jojo...to je přesné ...ale co bychom pro mimi nevydržely, viď :o)

nicoletaaa
12. led 2018

@fanunka diky moc. Pak uz jen doufat. Bude to nekonecny.

nicoletaaa
12. led 2018

@rosalline ja bojovala od rijna po opu se sliznici. Konecne narostla. Mame 6 zdravych embryi tak snad to pujde dobre

merilina
12. led 2018

@nicoletaaa Hele já jsem ráno nezaváděla a nic mi neřekli, ze by bylo špatně. Řekli mi, ze ho mám zavést hned po transferu. Ale já beru 2-2-2...

hribek
12. led 2018

@nicoletaaa jj tez jsem to resila, zavadet 🙂
@rosalline parada no vidis, to bylo hnizdeni takze se mrne dobre zavrtalo 😀

merilina
12. led 2018

@rosalline No vidíš... a kdy hodláš testovat?

fanunka
12. led 2018

@rosalline bodejť pokud tam nemusíš stěhovat skříně Tak si myslím že ti tam bude lepe

rosalline
12. led 2018

@merilina s tím testování je to problém, protože zítra si mám píchnout ovitrelle....takže až někdy 23.1. ...do té doby budu asi šedivá :o)))

rosalline
12. led 2018

@hribek a co tobě? Jak ti je dnes? Zase jsi objímala záchodovou mísu?

rosalline
12. led 2018

@fanunka jojo...mám tady svou práci ráda :o)...

rosalline
12. led 2018

@rosalline ty chodíš normálně do práce?

hribek
12. led 2018

@rosalline ani mi nemluv. Rano dobry nachystala jsem malou do skoly manzel ji vozi. Do 10sem rozdychavala nevolnost. Dala sem upict brambory vse dobry. Usmazía jsem volsje oko. Najedla se a pak zase zaludek na vode. Tak sem ai chvilku lehla ale soufl je mi porad. Kdyby to slo kurnik aspon ven....

merilina
12. led 2018

@rosalline Ahaaa, tak to je blbé.... myslela jsem, ze bych třeba za 3-4 dny už šlo testovat..

Strana