Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@hanyas Treba to vyjde...nzbyde nic jineho nez doufam a modlit se
Jste tady damy uzasny bytosti vsechny!!!!
@misko5
ahooooj, tak koukam, že jsi taky zmenila CAR jako ja. 🙂
A ty mas problem s pruchodnosti? Nebo to je brano jen jako preventivni krok.
Jinak ja mam dnes po kontrole a v pondeli me ceka punkce bez narkozy. 6.den cyklu a mam 1 folikul 13mm a druhy 10mm. Uvidíme zda budou rust oba. Budu šťastná za ten jeden. Tak drzte prosim palce.
@hanyas Prominte ze opet otravuju ale jak jste vcera psala tak myslite ze by to vyjit mohlo jo?
@natysnovec Vy se mi snad znáte 😀 Já vás chápu, že miminko moc moc chcete, ale co je moc, to je moc. Přestaňte to řešit a počkejte 🙂 jak jsem psala, je to 50 na 50. Může to vyjít a nemusí. Takže klííííííd 🙂
@hanyas Ja sem trosku blazinek....vim...
Poradite mi? Ode dneskansi zavadim 4-0-4 globulky utrogestanu. Ve stredu jedu na transfer ve 12:30. Otazka zni mam si utrogestan zavest i rano pred transferem? Dekujii
@nicoletaaa anoooo...taky jsem to řešila, zavést!
@nicoletaaa jj zavést oni si to tam očistí 🙂 pan mi to říkal že si to musí očistit než došlo k zavedení 🙂
@rosalline dekujii. Prave jsem premyslela zda volat na kliniku. Uz v tom mam takovy bordel. Milion prasku denne 😀
@fanunka to si nelajznu...když lyžuji, jsem pořád na zemi :o)))))) Ale četla jsem jednu australskou studii, z roku 2000 tedy, že na konferenci rozhodli, že statisticky úspěšnější jsou těhotenství, když žena neležela a šla dál. Dokonce došli i k závěru, že sperma má blahodárný vliv na implementaci embrya 😲 že je mýtus obávat se infekce....
@nicoletaaa jojo...to je přesné ...ale co bychom pro mimi nevydržely, viď :o)
@fanunka diky moc. Pak uz jen doufat. Bude to nekonecny.
@rosalline ja bojovala od rijna po opu se sliznici. Konecne narostla. Mame 6 zdravych embryi tak snad to pujde dobre
@nicoletaaa Hele já jsem ráno nezaváděla a nic mi neřekli, ze by bylo špatně. Řekli mi, ze ho mám zavést hned po transferu. Ale já beru 2-2-2...
@nicoletaaa jj tez jsem to resila, zavadet 🙂
@rosalline parada no vidis, to bylo hnizdeni takze se mrne dobre zavrtalo 😀
@rosalline ani mi nemluv. Rano dobry nachystala jsem malou do skoly manzel ji vozi. Do 10sem rozdychavala nevolnost. Dala sem upict brambory vse dobry. Usmazía jsem volsje oko. Najedla se a pak zase zaludek na vode. Tak sem ai chvilku lehla ale soufl je mi porad. Kdyby to slo kurnik aspon ven....

@natysnovec neprudis 🙂 ale cekani na // proste neurychlis 🙂 troufam si rict, ze my po IVF to prozivame jeste hur, protoze za sebou mame stimulaci, kontroly, punkci, cekani na to, kolik embryek nam prezije a potom cekani na pozitivni tehu test. Do toho to stoji mraky penez... myslim, ze ty muzes byt klidna. Jsi na zacatku tohoto kolotoce. Dal se treba vubec nedostanes. Tak doprej svemu telu cas, at dela, co umi. Jdi do prace, vyraz na nakupy, vymysli si neco na doma a zkus se zamestnat jinak 🙂