icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

hanyas
16. led 2018

@merilina bohuzel to jeste neni vyhra. Srdicko muze prestat bit. To ale nebude tvuj pripad! Neboj se nic a ver tomu drobeckovi! 🙂

hribek
16. led 2018

@merilina bohuzel ne. Ale neboj se. Vse bude ok😉

fanunka
16. led 2018

@hribek týjo to jsou věci achjo ani na to nechci myslet, ale mám toho pořád plnou hlavu. Moje sousedka teď taky měla v 8tt prohlídku a srdíčko nic :( a to mají 2 děti. Prostě to tak má být a nikdo s tím nic neuděláme a rozhodně je ztráta času si nad tím lámat hlavu... se to lehce řekne :(

merilina
16. led 2018

@fanunka
@hribek
@hanyas

Přesně tak ;)

rosalline
16. led 2018

@hribek to ano, když máš pgs, tak to bude určitě ok...

rosalline
16. led 2018

@merilina takže po dvou letech jsi se dočkala, paráda! :o). Já jestli se dočkám, tak asi po 13ti letech. Ještě se stále v noci potíš?

rosalline
16. led 2018

Ahoj děvčata! 7. den po KET. Stále se v noci potím jako myš.....nemám zatím vůbec žádné příznaky. Pořád přemýšlím, je tam , není tam, vyvíjí se, nevyvíjí atd....

fanunka
16. led 2018

@rosalline já nemám příznaky do teď když pominu večerní nafouklé břicho :( tak nevěš hlavu. Taky mám neustále myšlenky je tam Jiřinka není tam Jiřinka 🙂 ale každopádně jí moc fandím a slibuju jí krásný život jestli to nevzdá 🙂

fanunka
16. led 2018

@rosalline my jsme v Caru už 3 roky a za ty 3 roky ani ťuk prostě nic. Před Vánoci po dalším moc nevyvedeném IVF jsme si řekli že už na to kašlem a nebudeme mi dále huntovat tělo, prostě budeme šťastný pár bez dětí a o to víc si budeme vážit jeden druhého 🙂

hribek
16. led 2018

@rosalline urcite je tam 😉 kdy budes testovat:
@fanunka zase je lepsi kdyz se to utne driv v zacatku nez pak v 6 mesici nebo nedej boze po porodu. ja to mela v13tt, 12tt, 9tt a ty posledni dva byly hned v zacatku ze se ani nevyvinuly.
chce to myslet pozitivne a ono to prijde 🙂

hribek
16. led 2018

@fanunka a nepremysleli jste treba o adopci kdyz by vlastni nevyslo? verim a drzim pesti aby to vyslo!

fanunka
16. led 2018

@hribek tyjo ten 12 a 13tt to už musí být nehezké co? :( hlavně to zklamání to už si ušla kus a pak nic z toho :( tyjo srašná škoda... Kdybychom měli aspoň nějaký mrazáčky, ale nám nikdy do té doby nedošlo ani jedno ač jsme jich měli i 12 a nikdy na žádném nedělali PGS - nevím jestli to Apolinář vůbec zná a dělá nikdy mi to nebylo nabídnuto....

fanunka
16. led 2018

@hribek bojim se že bych "cizí" dítě neměla ráda :( to víš že jsem přemýšlela ale hrozně se bojim že bych v tom prckovi pořád viděla někoho cizího. Já obecně děti ráda nemám nebo spíš mi nic neříkají a to ani děti kamarádek, ale vím že svoje bych zbožňovala. A ani třeba nevim jestli bych dala dítě z darovaného vajíčka ..... a ještě ke všemu jsem stará takže když by mi dali dítě z adopce tak asi na miminko bych už nárok neměla :(

merilina
16. led 2018

@rosalline Jj, cca po 2 letech. Já se v noci nepotím... já příznaky skoro nemám. Když se málo najím, tak je mi akorát špatně... Občas mě dole pobolívá a to je vše ;)

hribek
16. led 2018

@fanunka nam zustaly dve embrya, jedno co mam zavedeny je uplne ok a druhy melo malilinkatou mozaiku ale geneticka rekla ze dle ni je v poradku tak je zamrazeny, no uvidime. jo no nastesti to bylo tesne pred tim screeningem takze zklamani na screeningu mi opadlo (a prachy usetreny).
ja prave s manzelem taky resila jestli kdyz to nevyjde pujdem do adopce nebo to nebudem resit a dcera zustane jedinackem, chudak ta to nese hur nez my, strasne by chtela sourozence... a nakonec sem rikala ze i ty cizi vajicka bych dala sice bych to asi obrecela ale za to mimco to stoji..

fanunka
16. led 2018

@hribek já na jiné vyšetření než screening nejdu takže na něm se to rozhodne jestli je tam vše jak má být... což mi příjde taky divný když mě na něj pošlou a ani se neví jestli bude vůbec potřeba .. no necháme to koni ten má větší hlavu 🙂

hribek
16. led 2018

@fanunka ono je dobry se dopredu objednat, je to jedno z tech dulezitych vysetreni. tam ti reknou jestli je vicemene vse ok. a uz si objednana?

fanunka
16. led 2018

@hribek na screening jsem objednana o jinem vysetreni mi dr nerekli

rosalline
16. led 2018

@hribek Díkajs. Je taky otestované, nemělo se přestat vyvíjet, jen se bojím té své autoimunity alias noční pocení

hribek
16. led 2018

@fanunka delavalo se jeste tripple test ale pry neni tak spolehlivej a navic casto vychazel falesne pozitivne. kdy jdes?
@rosalline a dr si to rekla o tom poceni?

fanunka
16. led 2018

@hribek 16.2.

macek332
16. led 2018

@merilina ešte raz veľká gratulácia!!! 😀 A zároveň by som ti rada doporučila, aby si odolala pokušeniu zháňať informácie o tom, čo všetko by sa mohlo stať. Skús sa iba tešiť a žiaden neúspech si nepripúšťať. Budeš mať menej stresov. Keď by to nemalo dopadnúť, tak to zistíš.. ale verím tomu, že všetko bude v poriadku! 🙂 Držím palce!

hribek
16. led 2018

@fanunka za mesic, to utece jako voda 🙂

rosalline
16. led 2018

@hribek neměla jsem kdy...spustilo se to po KETu a když zavolám do centra, vezme to recepční, co vyřizuje vzkazy....doktorku mi nedá,nehledě, že mi tady pár holek napsalo, že se taky potilo....

merilina
16. led 2018

@fanunka Já jdu taky na screening 16. ;) A ve čtvrtek teda ještě jedu do Gennetu na Utz, tam jedu teda poprvé od té doby 😉

merilina
16. led 2018

A vlastně ještě v pondělí jdu obvodní gyn. na krev a s raní močí.... to jsem trochu nepochopila proč 😁

fanunka
16. led 2018

@merilina a kam na screening?

fanunka
16. led 2018

@merilina to jdu taky 31.1. A 26. Na krev na Karlak to patri k tomu screeningu

hribek
16. led 2018

@rosalline tak pokud to mely i zensky tak to bude ok. Myslim ze kdyby neco nebylo v poradku ze to sama pocitis😉

rosalline
16. led 2018

@hribek se mnou pocity zmítají, že ani nevím, kterým věřit..:o)))) Však to znáš. Ty jsi cítila od začátku, že se to povedlo?

Strana