icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

merilina
16. led 2018

@fanunka Jo tak... Na screening nevím, kam jdu 🤷‍♀️😁

fanunka
16. led 2018

@merilina ty nejsi objednana na screening? Me hnali se objednat hned pri zjisteni tehotenstvi

hribek
17. led 2018

@rosalline jj rikala jsem si ze kdy jindy nez ted, kdyz jsme oba v poradku, embryo je vysetreny a zadny problemy nebyly. tak snad ten pocit vydrzi az do zari

merilina
17. led 2018

@fanunka Já mám dojem, že mi ho udělají na gyndě? Nebo kam se na to chodí. Objednaná jsem, ale řekli mi, že si ještě víc řeknem na příští kontrole.

hribek
17. led 2018

@merilina screening delaji specializovany prenatalni pracoviste, prvne ti vezmou krev a pak jdes na utz kde dr meri sijovy projasneni http://www.prenatal.cz/index.php?id=57, kombinace vysledku krve a utz ti pak spocitaji riziko downova syndromu. vetsinou jsou ty vysledky jeste ten den vecer.

fanunka
17. led 2018

@merilina aha, tak mě u Apolináře hned po zjištění řekli ať si zajdu tam a tam a hned se objednám a dali mi přesný datum kdy před tím musím jít na odběry krve - to nějak souvisí

fanunka
17. led 2018

@hribek já jdu 16.2. ve 13h a hned mi prej dají výsledky do ruky pro mojí dr.

rosalline
17. led 2018

Dobré ráno děvčata, dnes 8. dní od KET. Dívám se každý den, jak by to embryo mělo vypadat.....byly jste taky tak úchylné? :o)))))

fanunka
17. led 2018

@rosalline jistě mám v mobilu apku 🙂 a dycky se nemůžu dočkat až mi v úterý skočí nový týden 🙂 a nové info 🙂 včera jsem to zrovna dávala číst manželovi a ten říkal že to snad ani nechce vidět že si počká na únor na screening realitu 🙂

rosalline
17. led 2018

@fanunka můžeš mi prosím dát tip, jakou aplikaci? :o))) Jak se dnes cítíš?

hribek
17. led 2018

@fanunka
@rosalline ja sice appku mam ale nechodim na ni. Divam se na www.pregnology.com tam si zadate prvni den menstruace a naskoci vam tam den po dni

merilina
17. led 2018

@hribek
@fanunka
Hele uvidím... oni mi to určo včas řeknou. Tehotensky průkaz už mám 😉

merilina
17. led 2018

@rosalline Taky mám appku MAMapp 😉

rosalline
17. led 2018

@hribek jůůůůůůůůůůůů....jdu na to, hned zkoumám... @merilina a taky hned stahuji....děkuji holky

rosalline
Autor odpověď smazal
rosalline
17. led 2018

Tohle je zajímavost: hodnoty hCG jsou vyšší u žen, které čekají holčiku, než u žen čekající chlapce...:o)))

merilina
17. led 2018

@rosalline No tak to doufám, ze bude kluk, když jsem měla docela málo 😁

hribek
17. led 2018

Holky uz abych byla kolem toho 12tt to snad ty nevolnosti prestanou😕 prijde mi ze s vekem je to horsi a horsi😯 jeste ze dcera je na horach a muzu odpocivat a nemusim varit.

fanunka
17. led 2018

@merilina týýjoo ty už máš průkazku? mě jí dají až po screeningu 🙂 to je nespravedlivé

fanunka
17. led 2018

@merilina jj tuhle apku taky mám 🙂

fanunka
17. led 2018

@rosalline jojo přesně to jsem tam taky četla 🙂 a jsem naprosto přesvědčená že čekám Jiřinku 🙂 protože já 10. den měla docela vysoké HCG

fanunka
17. led 2018

@hribek já jsem stařešina a je mi krásně žádné nevolnosti 🙂 občas nechutenství ale dá se to přejíst aspoň trošinkou jídla. Já jen chodím hodně čůrat třeba v noci chodím 4x

hribek
17. led 2018

@fanunka tak to bud rada. Me s malou pred 7rokama bylo blbe ale ne tak jak ted. No snad to pomine.

hanyas
17. led 2018

@fanunka po screeningu? Pokud jdes na screening na nejake spec.pracoviste, chteji tam prukazku :O
@rosalline a podle vysky hCG bych se moc neorientovala 🙂 10.det po KETu jsem mela 429j. a cekam chlapecka! 🙂

fanunka
17. led 2018

@hanyas uaaaa nooo tak to jsi vyjímka 🙂 s tím chlapečkem 🙂 nic o těhotenské průkazce neříkali když jsem se tam objednávala

hanyas
17. led 2018

@fanunka a kam jdes na ten screening? Mne to do telefonu taky nikdo nerikal, ale automaticky ji po mne chteli, hned jak jsem tam prisla

fanunka
17. led 2018

@hanyas já teď volala mojí gynekoložce a ptala jsem se jí na to a ona mi řekla že průkazku vždy vystavuje na základě zprávy ze screeningu a jestli jí po mě budou chtítí tak jim mám prostě říct toto.... a tím to haslo 🙂

fanunka
17. led 2018

@hanyas a jdu k Apolináři

hanyas
17. led 2018

@fanunka tak s tim nic moc nenadelas. Ale asi tam na to budou zvykli, pokud to tak tvoje dr. praktikuje 😉

hribek
17. led 2018

Mam bajecnyho chlapa. Jel mi pro polivku aby se mi udelalo lip. 🙃

Strana