icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

kafr
22. črc 2017

@vigier1204 Vubec na to nemysli, rikej si, ze se telo musi srovnat, je tech zmen proste moc. Urcite vse dobre dopadne!😉 A z 8 vajicek 8 embrii?! No tak to je husty! 👏👍 Gravitesty odevzdej chlapovi, at ti je driv nedava. Urcite je lepsi videt dve poradny cary, nez se nervovat s duchama... Drzim palce. 😉
@sussah gratuluju, to je pekny. Ted se hezky setri, at te vsichni obletuji 😇
Holky po jake dobe jste pri stimulaci zacaly mit nafoukle bricho? Ja mam dnes 6. den, neprijde mi, ze by se neco extra delo. V pondeli jedem na kontrolu, tak snad tam neco bude! 😒 to by tak hralo aby to pichani bylo zbytecny!
Taky vsem pekny zbytek vikendu

satinem
22. črc 2017

@kafr heeeej uplne v klidu bud. Brisko se nenafoukne kazde a kdyz, tak az spis koncem stimulace.....ja to nejvic citila posledni tri dny.....ale nafoukla jsem se dobre. Kazdej nemusi byt oteklej. Kolik pichas jednotek?

satinem
22. črc 2017

@vigier1204 ja kdyz ted budu po dalsim ketu, tak uz se budu sakra setrit. Porad si davam za vinu ze se malej pustil.....bud na sebe opatrna. Nekde jsem cetla, ze muzes delat domaci prace, ale nevysavat, nevytirat. Nic kde by jsi si natahovala brisni svalstvo. Za 14dni se to doma nezblazni.....opravdu stoji za to se setrit. Ja makala, cestovala a aji nakup jsem parkrat nesla a vidis jak jsem dopadla. Lepsi se setrit at pak nemas pocit viny❤

satinem
22. črc 2017

🤰je to krasny zazrak, vsak jsi se nacekala.....moc si to uzivej a pekne o sebe pecuj❤

kafr
22. črc 2017

@satinem pichame 175j. Jo, tak mas pravdu, moc specham... V PO teprve 1.kontrola, zatim se zakladaji, pak narostou a budu jak balon.
@vigier1204 hlavne bud v teple. Ja to v tydnu prehnala u ohne a pak me pobolivalo bricho, to za to nestoji. Ted si vecer beru ven deku a teple fusekle ☃

satinem
22. črc 2017

@kafr ja jsem pichala 245jednotek....ale taky mi pak hrozilo ohsko....pry je ohs od 15vajec.....takze ja s myma 24ma...haha. nejhorsi bylo posledni dny píchnout cetrotide....jako to uz jsem mela brisko tak rozpichane, ze se mi ani vse nevstrebevalo a neco malinko mi z mista vpichu vyteklo....cucela jsem na to jak puk😂

vigier1204
22. črc 2017

@kafr 🙂 dekuji, v tomhle jsme meli stesti. Testy radsi doma zadny nemame, hahaha!

@satinem jeste, ze je ti vedro ted. Ja se setrim, jsem takovy lenochod pri vsem, co delam. 🙂 za vinu si to nesmis davat, ale chapu te. Snad to dobre dopadne 🙂 diky za podporu holky!

lenanicol
23. črc 2017

Ahoky Vsem . Muze mi nekdo poradit jsem 10 den po ivf. Zhruba od sesteho dne mam na tehu testu slabeho ducha viditelneho ale az po uschnuti.Ale prijde mi ze nesili.Myslite ze to klaplo?Faktem ale je ze mam velky pitny rezim vzhledem k tomu zeneudrzim vodu v tele. Diky

gabcat
23. črc 2017

@lenanicol Doporučuju udělat ráno clearblue digital, budeš mít jasno.

vkackah
23. črc 2017

Holky, zaplatily jste si asistovany hatching??kdy jste jej zacaly resit?? Ptala jsem se pri predani protokolu ale dr. me odbyla.. moc diky

vigier1204
24. črc 2017

@vkackah me nic takoveho nenabidli, takze nevim :/

kafr
24. črc 2017

Ahoj, tak jedu z 1.stimulacni kontroly a mam na kazde strane 4 foliky 10-15 mm, sliznici 4,8mm. A gonal mi zvedli na 225j. Ve stredu znova. 🙂 tak snad pujde vsechno hladce.
Holky meli jste to stale sledovani embriek? My jsme to nedali, prislo nam to zbytecne, rust budou/nebudou at uz se na ne kouka, nebo ne... Co myslite?
@vkackah hatching mame napsany, kdyby bylo treba. To jsme pro jistotu dali.

gabcat
24. črc 2017

@vkackah Já ne, se mnou to doktorka probírala metodu po metodě a u tohoto mi říkala, ať to neplatím, že je to zbytečné. Jsem prý mladá a tělo si to udělá samo. Říkala, že to má smysl spíš po několika neúspěšných pokusech, kdy už se neví, tak se zkouší vše.

Samozřejmě od toho neodrazuju, nevím, jak to máš ty. Jen předávám info, co jsem dostala 😊

gabcat
24. črc 2017

@kafr Opět mi doktorka říkala, že je to na standardní ivf zbytečné. Jak říkáš, nijak tomu nepomůžou

vigier1204
24. črc 2017

Dnes paty den od ET(vcetne) a boli me bricho jak pred MS, tu mam mit az za 8 dni. Zavedli nam hatchujici blastocyt, tak snad to znamena, ze se zabydluje 🙂 jsem zpet v praci, s brichem je to dost neprijemny, ale da se to. Sice bych radsi byla doma a odpocivala a cetla, ale tak to me ceka az se ti potvrdi 🙂

lenanicol
24. črc 2017

Ahoj Diky za reakci. No clerblu digi je fajn ale ma odost nizi citlivost delala jsem testy s 10citlivosti z lekarny Doktor max. Digy ma citlivost 25.Ale uz ceka dnes na krev....

vigier1204
24. črc 2017

@lenanicol tak at to dobre dopadne!

vkackah
24. črc 2017

@gabcat ja mam ted druhe ivf tak zjistuji co a jak.. pokud by to melo zvysit sance tak si to radsi zaplatim.. v patek jdu na ultrazvuk a snad bych mela mit jineho doktora tak se hned zeptam co a jak...

vkackah
24. črc 2017

@kafr a kdy jste to resili?? Jestli uz treba neni u me pozde.. ptala jsem se na konzultaci pred zahajenim stimulace a tam to zahrali do autu..

kafr
24. črc 2017

@vkackah my to s Mudr probirali pri podpisu papiru a pak kdyz jsme byli na kontrolu pri vyzvednoti leku, byla tam jina doktorka a ta se opet zeptala na polozky s otaznikem. Myslim, ze se klidne muzes zeptat znova, nejpozdeji pred odberem vajicek 😉

gabcat
24. črc 2017

@lenanicol I tak je lepší, ale pokud jsi byla na krvi, tak nemá smysl vysvětlovat 🙂 tak držím palce

satinem
24. črc 2017

@vigier1204 joooo drzim pesticky....moc moc. Me teda jako prvni taky pobolivalo brisko a pak zacaly prsa a ty bolely hodne. Uplne jiny pocit v prsech nez pred MS.

satinem
24. črc 2017

Holky mate nektera zkusenost,jak dlouho trvala ms po neuspesnem ket? Vy co mr tu uz znate, tak vite ze jsem mela pozitivni test hcg i z krve ok, ale pak spadlo hcg a test byl uz pozdeji taky negativni.....ale problem je, ze jsem menstruovala jen jeden den.....jako co to jeee totok😠

vigier1204
25. črc 2017

@satinem mam to presne jako MS, ale docela silne. Prsa me boli uz po OPU, takze se v tom moc nevyznam :P Tak doufam, ze to klaplo..
S tvym problemem ti neporadim, ale je mozny, ze mas cyklus mimo ted. Nejlepsi bude zeptat se gynekologa, ty vedi nejlip 🙂 Drzim palce!

vigier1204
25. črc 2017

Tak jsem nejspis blazen, ale 5 dni od ET a testuji - vcera snehobilo (chtela jsem vyloucit pregnyl) a dnes slaby duch, ale viditelny v limitu 🙂

satinem
25. črc 2017

@vigier1204 supeeeer.....tak vyfot az to pujde lepe videt❤ blazen nejsi, vsechny holky testujou driv👍nejde to totiz vydrzet😂

kafr
25. črc 2017

@vigier1204 jeee drzim palce, hlavne se setri 😉
@satinem co ty? Porad MS? Volala jsi na gyndu, nebo neprohledala jsi diskuze? Treba by nekde neco bylo...
Ja mam zitra dalsi kontolu, melounek uz se rysuje 😅

vigier1204
26. črc 2017

@kafr @satinem prikladam nahore ze vcera a spodni dnes rano 🙂 nemuzu tomu uverit 😍

kafr
26. črc 2017

@vigier1204 vysvetlila jsi mu co ma ted delat? Poradne se zavrtat, zahnizdit, nasadit bojovy vyraz 😠 drzet a nepoustet!!! 😉
Ja mam po kontrole, folici zase pribyli a porostli, nejvetsi kolem 17mm, novi kolem 11mm, sliznice 8, coz je pry taky ok. V sobotu Ovitrelle a OPU v pondeli. A nejlepsi zprava dneska: zakaz fyzicke namahy 😂 takze od ted uz jem pohodicka😇

vigier1204
26. črc 2017

@kafr jojo rikam mu to porad 🙂 Tak hodne stesti na pondeli! At jich tam je spousta!

Strana