Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@kafr jaaa jsem tu menstruaci blbou mela jen den....a ted ze me obcas ukapne neco ruzovyho a to je celý😂jako nadhera. Kazdipadne lepim naplasti, volala jsem do caru, doktorka mela volat a pak se na me vyprdla.....takze asi zapomněla, nevim. No co uz, hele lepim, at to roste. Cetla jsem diskuze a holkx psaly ze to je proste rozhozeny cyklus. Ze kdyz je mimodelozko, tak hcg nezmizi, ale klesne na nizsi hranici.....aby se v tom prase.vyznalo fakt.....tak pekne nam rostou foliky jo. Pockej budes mit peknej balon jak pujdes na punkci❤
Ahoj holky, můžu se přidat do vaší diskuze? V srpnu nás čeká první IVF a tak pomalu zjišťuji co a jak 🙂 příští čtvrtek si jdu pro léky a někdy kolem desátého srpna bych měla začít stimulaci. Chtěla jsem se zeptat, jaká předoperační vyšetření jsou potřeba před narkozou (na odběr vajíček)? Kam všude mě obvoďák pošle? Potřebuju k tomu nějaký papír z CAR, nebo si můžu zajít k obvodnímu sama, že mě čeká narkóza a potřebuju ta vyšetření? Honím totiž čas, tak jestli musím čekat do čtvrtka, kdy si jdu pro ty léky do CAR, aby mi dali i papír pro obvodního, nebo jestli už v pondělí můžu sama k němu.... Děkuji 😉
😍je to potom uz zavislost....taky jsem pak testovala kazdy den 😂mama testy slabnou, taky mi z toho po par dnech carly slably..lepsi jsou ty testy primo do proudu moci😇
@volfici ahojky 💃neni narkoza jako narkoza....tady ti zadna vysetreni delat nebudou skrze narkozu. Pripadne vse dela sam CAR. Ale me teda pred punkcni pouze utz behem stimulace, jinak krev nabrali jeste pred zacatkem stimulace. Tato narkoza bude trvat tak pet max deset minut, takze se neboj....je to uplne nic❤jen jim vypises dotaznik, zda mas alergie, kolik vazis, jaka mas onemocneni atd
@volfici ahoj, tak preji hodne stesti 🙂 Me stacilo jit pouze k obvodacce kvuli EKG a na odbery, testy z moci, ty delaji hned u nas v poliklinice. Takze jedno rano odbery a po vysledcich za Dr a ty uz dodelala zbytek. Mela by jsi mit vsechno na zadance k predoperacnimu. Ja ji mela od my gynekolozky, takze nevim, jak je to v CARu.
@satinem je 🙂 ted uz doma zadny testy nemam, takze si dam do nedele, pondeli pauzu a snad to uz bude poradna carka tou dobou 🙂 Ale je fakt tezky odolat a netestovat, no jo no po ET se nam ale nemuze nikdo divit
@vigier1204 chichiiii jasny ze jooo.....pockej beztak jeste vecer nekam pojedes pro testy😂ja byla asi paty den po ket a jela jsem pro testy, celkem jsem jich nakoupila 12kusu....pokladni na me cucela jak na blazna😂
@vkackah @kafr holky, taky si pročítám ty papíry a taky přemýšlím nad tím, co všechno si připlatit a co ne... Je mi za tři měsíce 39, mám na pojišťovnu jediný pokus, tak to nechci podcenit... Já zrovna ten hatching i sledování jsem si "zaškrtla", tak uvidím co na to řeknou v CAR. Naštěstí nemusíme řešit speciální postupy u spermií (ISCI atd), spermiogram je v pořádku, takže aspoň něco. No, honí se mi to v hlavě, asi to všechny znáte 😁😳
@vigier1204 krásná práce, přeji ti, ať čárka sílí a vše je v pořádku 🍀🙏
@volfici joooo uplne v pohode....vis co, je to asi vsude ruzne, ale jako neni to zadna operace, uplne v pohode bud....zadny stres. No jo moje miminko jsem nekde vytratila😔asi jsem byla moc akcni, to vis, dozvis se ze to klaplo a uz to beres jako samozrejmost a zacnes vyletovat, vic pracovat😕tentokrat se po ket nehnu z doma😂
Ahoj holky. Ja si jdu pristi pondeli pto leky a kolem 10.srpna take zacinam stimulovat. Chci se zeptat, nevite, kolikaty den se jde na prvni kontrolni utz jak rostou folikuly? Ja ze jedeme 7.8.do Chorvatska, takze si zacnu pichat tam. Tak jen jestli stihnu prijet na ten kontrolni utz... dekuji
@volfici ahoj, vitam te 😉 ja mam dlouhy protokol, dostala zadanku k predoperavnimu vysetreni v Pronatalu kdyz jsem si vyzvedavala leky, sla jsem k obvodacce s moci, vzala mi krev, poslechla srdicko, uzliny, bricho atd. A za dva dny jsem si jen vyzvedla papir (to uz mela vysledky z krve), ten jsem odevzdala pri prvni kontrole v caru- ta byla po tydnu, za dva dny dalsi kontrola a pak za 5 dni OPU. Snad ti to pomuze, kazdy car to muze mit jine.
@kafr jj, snad jo. Vracíme se 16.8....bude to tip top, ale měla bych to stihnout...jestli to je teda nějaký ten 7.,8. den...Ještě teda taky, jak přijde MS...mám delší cyklus, tak snad zrovna najednou nebude kratší🙂 Už aby byla půlka srpna...Bojim se toho, ale zároven se hrozně těšim.
@volfici Tak to mame fakt podobny. Ja jeste musim v srpnu zvladnout krome dovoleny dve celovikendovy rozlucky se svobodou🙂 Ale aspon na to nebudeme tolik myslet a rychle nam to utece. Uz ted v pondeli si jdu pro leky, tak jsem zvedava. A vy uz vite jake vsechny metody si budete priplacet?
Tak mam dopichany Donal F, huraaa!😅 Ty posledni 2 pichani dost bolely. Zitra jeste prezit 2 Ovitrelly🙄
Jinak vajecniky citim, ale ze bych byla kdo vi jak nafoukla a bolelo me bricho, tak to vubec. Max kdyz drepim, tak je citim. Muze to byt tim, ze fakt hodne piju? No uvidime co tam bude v pondeli 😉
Pekny vikend
@vigier1204 tak co ty nase dvouprouzkovko❤jsk se citis,mas dalsi testiky? Nerikej ze si vydrzela a jestli jo, tak jsi teda faaaakt dost dobra😀
@satinem vcera jsem to nevydrzela a je tam a sili 🙂 dneska mam pauzu a zitra rano znova! Rekla jsem si, ze to musim zvladnout obden hahaha
@satinem jinak me boli bricho teda a jsem nafoukla. Obcas se mi zamota hlava a jsem unavena. A to, ze sedim 8hod na zadku v praci nepomaha. O vikendech je to lepsi 🙂

@vigier1204 ❤krasnyyyy to vypada super. Tak presne jak rika kafr...chytit a nepustit! Drzim pesticky a tfuj tfuj.....at tam drzi bobik🤰