Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Ahoj holky tak ja dneska frcim ke sve dr pro prasky a snad me udela i utz a premeri a prekontrolune prcka. Zacinam byt nervozni. Ale porad je mi tak nejak soufl a od vcera se pridal jeste prujem tak snad si bere prcek ziviny.
docela by mě zajímalo kolik holek z naší skupinky od sud odešla nebo tu ještě je s pozitivním TT
@natysnovec no tak parádička!!! a kdy jdeš na ultrazvuk?
@fanunka ja bohuzel na testu vcera 6-ty den po ket nic nemela 😐 ale zkusim jeste v pondeli rano.
@fanunka Pristi ttyden ve ctvrtek...
@nicoletaaa 6.den je fakt brzy! 🙂 ja teda taky v ten den testla, ale mimo ma jeste spoustu casu se ukazat 😉
@natysnovec ja zatim dobre 🙂 sice porad nejake zanety, ale oproti zacatku je to bajo... 🙂
@hanyas tak to je dobre... 🙂
@hanyas ja porad doufam, ze si hleda tu spravnou polohu k zavrtani. I ldyz ti bolesti podbrisku jsou fakt sileny 😏
@nicoletaaa jojo, asi se chce nejdriv poradne zavrtat nez zacne s hCG 🙂
@nicoletaaa
Je ještě brzy, počkej 2-3 dny a zkus znovu, jeste se muze krásně vybavit uvidis :-*
@rosalline
Test vypadá dobře...urcite bude dal sílit!
U me nic moc noveho, pripravuji se na vstupni konzultaci s Dr.Visnovou 2.tt v únoru.
Tento cykkus nemám vubec přehled co se mi odehrava v tele. Jsem dnes 18.DC, 9.den po punkci, 11.den od ovitrelle a 6.den od pozitivniho ovulacniho testu...chaos co? 🙂)
TT jsem udelala 8.den po ovitrelle rano (nedele) a byl tam uz jen duch, 9.den v pondeli jsem mela v praci krece v podbrisku, znovu jsem vecer udelala TT a carka zesilila...od te doby delam po prijezdu z prace stejny test. Dnes carka zeslabla...takze vubec netuším jestli je to jeste ovitrelle nebo se neco vevnitř děje...?
@natysnovec tak to míč gratuluji. Takhke hezky ti to vyšlo po první injekci 😃 takto je skvělé! Myslím, že jsi to cítila hned d začátku 😉
Děvčátka, píchá mě dnes dost bolestivě , ale nárazově na pravé straně, je to Ok?

@rosalline včera jsem si říkala že by mohlo být slyšet i s tím stetoskopem nebo jak se to jmenuje 🙂