icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

fanunka
24. led 2018

@rosalline včera jsem si říkala že by mohlo být slyšet i s tím stetoskopem nebo jak se to jmenuje 🙂

rosalline
24. led 2018

@fanunka ahaaa. Je pravda, že dřív doktoři taky nic jiného neměli 😃

fanunka
24. led 2018

@rosalline jo jo 🙂

hribek
24. led 2018

Ahoj holky tak ja dneska frcim ke sve dr pro prasky a snad me udela i utz a premeri a prekontrolune prcka. Zacinam byt nervozni. Ale porad je mi tak nejak soufl a od vcera se pridal jeste prujem tak snad si bere prcek ziviny.

merilina
24. led 2018

@rosalline Až budeš mít potvrzené tehu, tak se zase budeš klepat do 12 tt... to bude prostě pořád něco ... Ten test mi přijde dobrý, kolikaty jsi den?

rosalline
24. led 2018

@merilina je ze včerejška...14. den po KET. Ale to víš, to hcg bylo nic moc 324,2

fanunka
24. led 2018

@merilina achjooo přesně tak!!! ani si nikdo nedovedete představit jak se mi uleví když bude screenining O.K.

fanunka
24. led 2018

docela by mě zajímalo kolik holek z naší skupinky od sud odešla nebo tu ještě je s pozitivním TT

natysnovec
24. led 2018

@hanyas @rosalline Ahojky holkyv pondeli 100 j hcg a dneska streda volaly opet na krev a je tam 300j hcg...vypada to tedy dobre miminackem.

natysnovec
24. led 2018

@hanyas @rosalline a co vy holky?Jak jste na tom?

fanunka
24. led 2018

@natysnovec no tak parádička!!! a kdy jdeš na ultrazvuk?

nicoletaaa
24. led 2018

@fanunka ja bohuzel na testu vcera 6-ty den po ket nic nemela 😐 ale zkusim jeste v pondeli rano.

natysnovec
24. led 2018

@fanunka Pristi ttyden ve ctvrtek...

hanyas
24. led 2018

@nicoletaaa 6.den je fakt brzy! 🙂 ja teda taky v ten den testla, ale mimo ma jeste spoustu casu se ukazat 😉

merilina
24. led 2018

@rosalline Já měla 12 den Hcg 186 ... a byla jsem docela spokojena 😉

hanyas
24. led 2018

@natysnovec ja zatim dobre 🙂 sice porad nejake zanety, ale oproti zacatku je to bajo... 🙂

natysnovec
24. led 2018

@hanyas tak to je dobre... 🙂

nicoletaaa
24. led 2018

@hanyas ja porad doufam, ze si hleda tu spravnou polohu k zavrtani. I ldyz ti bolesti podbrisku jsou fakt sileny 😏

hanyas
24. led 2018

@nicoletaaa jojo, asi se chce nejdriv poradne zavrtat nez zacne s hCG 🙂

juliia
24. led 2018

@nicoletaaa
Je ještě brzy, počkej 2-3 dny a zkus znovu, jeste se muze krásně vybavit uvidis :-*

@rosalline
Test vypadá dobře...urcite bude dal sílit!

U me nic moc noveho, pripravuji se na vstupni konzultaci s Dr.Visnovou 2.tt v únoru.
Tento cykkus nemám vubec přehled co se mi odehrava v tele. Jsem dnes 18.DC, 9.den po punkci, 11.den od ovitrelle a 6.den od pozitivniho ovulacniho testu...chaos co? 🙂)

TT jsem udelala 8.den po ovitrelle rano (nedele) a byl tam uz jen duch, 9.den v pondeli jsem mela v praci krece v podbrisku, znovu jsem vecer udelala TT a carka zesilila...od te doby delam po prijezdu z prace stejny test. Dnes carka zeslabla...takze vubec netuším jestli je to jeste ovitrelle nebo se neco vevnitř děje...?

juliia
24. led 2018

@hribek
Drzim palce na kontrolu a tesime se na dobré zpravy 🙂

merilina
24. led 2018

@juliia Hele mě tyhle testy přijdou úplně blbý... taky jsem si ho udělala a vyšel mi úplně jinak než klasicky papirkovy... za mě Dr. Max je nej 😉😉

juliia
24. led 2018

@merilina
Nemam s nima praxi právě a jak ti vyšel jinak?

juliia
24. led 2018

@merilina
Tohle mamatest comfort

merilina
24. led 2018

@juliia vyšel mi slabší a i se špatně porovnává ..

hribek
24. led 2018

@juliia diky no nakonec se mam stavit v patek rano ze mi udela odbery a utz a kdyz vse ok vystavi mi prukazku. Tak zase me ceka zitra bezesna noc

rosalline
24. led 2018

@natysnovec tak to míč gratuluji. Takhke hezky ti to vyšlo po první injekci 😃 takto je skvělé! Myslím, že jsi to cítila hned d začátku 😉

rosalline
24. led 2018

@juliia trochu mi něco vně našeptává, jestli to nemůže být slabý hyperstimulák... ten se rozjíždí po hcg. A mohla bys být těhotná, jakože měla jsi sex? 😃

rosalline
24. led 2018

@merilina taky jsem se rozhodla testovat Maxem , to je ze dneška. Před a po zaschnutí

rosalline
24. led 2018

Děvčátka, píchá mě dnes dost bolestivě , ale nárazově na pravé straně, je to Ok?

Strana