icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

koudelka82
26. led 2018

@rosalline , @jeanne_g , @hanyas holky dekuju! Tady je to největší podpora ❤️ 🙂 už si jedeme pro toho našeho drobecka 😍

rosalline
26. led 2018

@koudelka82 tfuj tfuj

jeanne_g
26. led 2018

@hanyas Jj, uz zase jsem si vsugerovala, ze jsem mozna tehotna, i kdyz u nas sance na prirozene poceti nula nic, tak stejne vzdycky doufam. Rano jsem uz mela nacurano v kelimku, ale pak jsem to vylila s tim, ze jsem fakt trapna 😀 Tak ale po praci asi testnu, jestli nedorazi, protoze vecer mam jit do sauny.

rosalline
26. led 2018

@jeanne_g ty jsi teda báječná 😂

janaspo
26. led 2018

Holky mě se tranfér odkládá ... sliznici neodpovídá .... a místo folikulu se vytvořila asi už cysta ... :( a to jsem si říkala, že seď opravdu cítím hodně dobře a taková rána ... Já vím, že to třeba nic neznamená a další cyklus může být vše jinak, ale pěkně mě to rozhodilo ... od října jen čekám a samé komplikace :(

nicoletaaa
26. led 2018

@janaspo mela jsem to stejny taky mi nechtela narust sliznice. Nakonec narostla. Pila jsem kontryhelovy caj a jedla cerstvy grep. Dnes jsem 9 dni po KETU boli me bricho jak pred ms a mam obavy ze to nedopadlo ☹

luciebx
26. led 2018

@janaspo to je Škoda. Furt něco ze. Měsíc uteče a třeba únor bude vítězný

luciebx
26. led 2018

@nicoletaaa ještě si netestovala?

janaspo
26. led 2018

@nicoletaaa Já kontryhel kvůli endo nemůžu ... :( Ptala jsem se té nové doktorky co tedy můžu, resp. jestli si nějak můžu pomoci ... dle ní ne, a případně to vyřeší hormony, na který ale já blbě reaguju a mám z nich hrůzu. No celkově jsem dnes z té prohlídky neměla fajn pocit :( Ale co jsem tak četla tak bolest jako před ms je pozitivní ... Určitě se zavrtává ... už jsi testovala? A kdo ti dělal transfer?

koudelka82
26. led 2018

Tak už mám u sebe bublinku ❤️ Tak a teď děj se vůle boží 🙏🙏🙏🙏

eviknufik
Odpověď byla odstraněná
natysnovec
26. led 2018

Muzu se na neco poptat?

nicoletaaa
26. led 2018

@luciebx nee dnes jsem nakoupila testy tak to zkusim az dojedu domu a pak asi v nedeli rano.
@janaspo ja jsem teda taky na hormonech uz od toho rijna porad. A musim rict ze me to pekne zacina stvat ale jestli to pomuze. Testovala jsem 5 den po ket nic. Zkusim ted navecer a v nedeli rano. Transfer mi delala doktorka Šimečková.

koudelka82
26. led 2018

@nicoletaaa dej nám pak vědět co testík 🙂 držíme pěsti !

janaspo
26. led 2018

@nicoletaaa Tak moc moc držím pěsti 🙂 A dej určitě vědět.

luciebx
26. led 2018

@nicoletaaa hned nam ho sem dej

sticker
rosalline
26. led 2018

@janaspo mně tenkrát před Vánoci taky poprvé ten transfer odpískali kvůli sliznici. Tenkrát jsem polykala slzy, když mě doktorka řekla, že transfer nedoporučuje..... Určitě jsi zklamaná, ale je dobře, že sázejí na jistotu.... opravdu dobře ..., tady se nic neuspěchá. Jaký bude další postup?

rosalline
26. led 2018

@koudelka82 co nyní. Zvolila jsi klidový režim nebo způsob : život jde dál?

rosalline
26. led 2018

@koudelka82 jak to proběhlo? Ukázali ti embryjko?

janaspo
26. led 2018

@rosalline Noo trápí mě, že se mi zvětšila i ta endo cysta ... :( Další postup, že mám vyčkat MS a další cyklus přijít opět na kontrolní UTZ ... Pokud to opět nebude k transferu, tak pak zvážit hormony. Byla jsem dnes u nové Dr. (moje Dr. je nemocná) ... Moc jsem nepochopila její větu, že mám tři pětidenní embrya a byla by jich škoda ... jakože nikdy nebudou podmínky na to mi je zavést? Nějak mě to dnes srazilo :( Ale vím, že jsou větší problémy a ten stres je možná zbytečný ...

rosalline
26. led 2018

@janaspo mně tenkrát moje MUDr. vypnula hormony i ovulaci a vedla mi řízeně cyklus.... takže řešení určitě existuje

janaspo
26. led 2018

@rosalline Děkuji moc za pozitivní slova ...

rosalline
26. led 2018

@janaspo nemáš vůbec zač. A máš tři malé sněhuláčky, to je hrozně dobře. Oni si na tebe počkají.

nicoletaaa
26. led 2018

Tak na testu nic 😒 myslite ze jeste nejaka sance ze se ukaze je?

kasuska
26. led 2018

@natysnovec copak povidej

jeanne_g
26. led 2018

@nicoletaaa Já mela ducha až 10. den.

nicoletaaa
26. led 2018

@jeanne_g opravdu? Znervoznuje me jak vetsina ma pozitivni testy uz treba 7-8 den

jeanne_g
26. led 2018

@janaspo Ahoj, to me mrzí, ze musíš porad cekat 😞 Ale neboj, ideální podmínky budou. Kdyžtak zkusíte s estrofemem.

jeanne_g
26. led 2018

@nicoletaaa Já fakt až od 10. dne, 9. den jsem tady všem psala, ze to nevyšlo. Pak 10 den duch a sililo to. Bohužel jsem mela virozu a smitec, na konci 6tt.

natysnovec
26. led 2018

@kasuska uz sem so to osvetlila..tak nic ale dekuju🙂

Strana