Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@koudelka82 tfuj tfuj
@hanyas Jj, uz zase jsem si vsugerovala, ze jsem mozna tehotna, i kdyz u nas sance na prirozene poceti nula nic, tak stejne vzdycky doufam. Rano jsem uz mela nacurano v kelimku, ale pak jsem to vylila s tim, ze jsem fakt trapna 😀 Tak ale po praci asi testnu, jestli nedorazi, protoze vecer mam jit do sauny.
Holky mě se tranfér odkládá ... sliznici neodpovídá .... a místo folikulu se vytvořila asi už cysta ... :( a to jsem si říkala, že seď opravdu cítím hodně dobře a taková rána ... Já vím, že to třeba nic neznamená a další cyklus může být vše jinak, ale pěkně mě to rozhodilo ... od října jen čekám a samé komplikace :(
@janaspo mela jsem to stejny taky mi nechtela narust sliznice. Nakonec narostla. Pila jsem kontryhelovy caj a jedla cerstvy grep. Dnes jsem 9 dni po KETU boli me bricho jak pred ms a mam obavy ze to nedopadlo ☹
@nicoletaaa ještě si netestovala?
@nicoletaaa Já kontryhel kvůli endo nemůžu ... :( Ptala jsem se té nové doktorky co tedy můžu, resp. jestli si nějak můžu pomoci ... dle ní ne, a případně to vyřeší hormony, na který ale já blbě reaguju a mám z nich hrůzu. No celkově jsem dnes z té prohlídky neměla fajn pocit :( Ale co jsem tak četla tak bolest jako před ms je pozitivní ... Určitě se zavrtává ... už jsi testovala? A kdo ti dělal transfer?
Tak už mám u sebe bublinku ❤️ Tak a teď děj se vůle boží 🙏🙏🙏🙏
Muzu se na neco poptat?
@luciebx nee dnes jsem nakoupila testy tak to zkusim az dojedu domu a pak asi v nedeli rano.
@janaspo ja jsem teda taky na hormonech uz od toho rijna porad. A musim rict ze me to pekne zacina stvat ale jestli to pomuze. Testovala jsem 5 den po ket nic. Zkusim ted navecer a v nedeli rano. Transfer mi delala doktorka Šimečková.
@nicoletaaa dej nám pak vědět co testík 🙂 držíme pěsti !
@nicoletaaa Tak moc moc držím pěsti 🙂 A dej určitě vědět.
@nicoletaaa hned nam ho sem dej

@janaspo mně tenkrát před Vánoci taky poprvé ten transfer odpískali kvůli sliznici. Tenkrát jsem polykala slzy, když mě doktorka řekla, že transfer nedoporučuje..... Určitě jsi zklamaná, ale je dobře, že sázejí na jistotu.... opravdu dobře ..., tady se nic neuspěchá. Jaký bude další postup?
@koudelka82 co nyní. Zvolila jsi klidový režim nebo způsob : život jde dál?
@koudelka82 jak to proběhlo? Ukázali ti embryjko?
@rosalline Noo trápí mě, že se mi zvětšila i ta endo cysta ... :( Další postup, že mám vyčkat MS a další cyklus přijít opět na kontrolní UTZ ... Pokud to opět nebude k transferu, tak pak zvážit hormony. Byla jsem dnes u nové Dr. (moje Dr. je nemocná) ... Moc jsem nepochopila její větu, že mám tři pětidenní embrya a byla by jich škoda ... jakože nikdy nebudou podmínky na to mi je zavést? Nějak mě to dnes srazilo :( Ale vím, že jsou větší problémy a ten stres je možná zbytečný ...
Tak na testu nic 😒 myslite ze jeste nejaka sance ze se ukaze je?
@natysnovec copak povidej
@nicoletaaa Já mela ducha až 10. den.
@jeanne_g opravdu? Znervoznuje me jak vetsina ma pozitivni testy uz treba 7-8 den
@nicoletaaa Já fakt až od 10. dne, 9. den jsem tady všem psala, ze to nevyšlo. Pak 10 den duch a sililo to. Bohužel jsem mela virozu a smitec, na konci 6tt.
@kasuska uz sem so to osvetlila..tak nic ale dekuju🙂

@rosalline , @jeanne_g , @hanyas holky dekuju! Tady je to největší podpora ❤️ 🙂 už si jedeme pro toho našeho drobecka 😍