Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@nicoletaaa 11. den by se už určitě už muselo něco ukázat. Máte velké štěstí, že máte další mrazáčky. Tobě je kolik?
@rosalline test jsem delala vcera rano. Jsem ale smirena s tim ze nic z toho nebude. Je mi 25.
@nicoletaaa tak to určitě z 6 mrazáčků budou min . 3 v pořádku
@rosalline tak v poradku mame vsechny. Byli na genetice pgd,pgs,ngs.
@nicoletaaa jo taaaaaak. Tak to máte naprosto exkluzivní výsledky. V tom případě by tedy měl existovat důvod, proč se embryjko neudrželo. Ty máš laparku, hystero .., imunologii už za sebou?
@rosalline nemam za sebou vubec nic. Doktorks me strasila ze se muze stat ze kdyz mam lupenku tak mi telo nemusi embryjko prijmout. Kvuli tomu beru medrol 1x denne.
@nicoletaaa .....lupenka je taky autoimunitního původu....já brala na prednison kvůli autoimunitnímu zánětu štítné žlázy......měla jsem antireakce i proti placentě embryu, takže to je asi dobře, že ti ho dávali....zlepšila se ti i lupenka po něm?
@rosalline hlavne mi prijde divny ze beru jen jednu tabletu denne medrolu. S lupenkou jsem doma rok ted ji mam za ten rok nejkrasnejsi. Muj lozar mi prave nechtel nasazovat vnitrni lecbu skr ivf.
Ahoj holky tak jsem dostala menstruaci asi o 14 dni dyl a měla jsem ji jen 3 dny a 2 dny špinění tak se mi to asi rozhodilo tou endometriozou.... Poboliva mě vaječník tak nevím jestli ten endometriom neroste.... V pondělí jedem do Prahy tak jsem zvědavá na utz
Dnes jsem si byla u doktorky pro Utrogestan a na odběru krve a řekla jsem si že by mě mohla i zkontrolovat když jsem se tam táhla 50 kilometrů A to jste neslyšeli těch keců že bych mohla chodit takhle každý den..... No na konec mi dala sondu na břicho pustila srdíčko a řekla spokojená tak nashle....
Ahoj holky, koukám že moje diskuze krásně žije i beze mě. My teď meli pauzu, ale už jsme zase v procesu. Od zítřka 5 týdnů léčení imunity a pokud zabere, tak hned začneme s 2. IVF.
Aktuálně čekám na nový hormonální profil a za 10 dní na další konzultaci a poslat žádanku na pojišťovnu.
Tak snad už se po tom všem letos konečně dočkáme
@hanimili to jsem rada my nemeli z 1.ivf ani embiotransfer ani jedno nebylo k transferu. Z 2.ivf bylo jedno horsi k ET ostatni 3. Den zastavila vyvoj a u tretiho IVF jsem si rekla o dlouhy protokol a jedno nejlepsi mi 4. Den dali a ostatnich 11 5-6den se taky zastavili a ted jsem v 11tt tak to nevzdavej jednou to proste vyjit musi!!!

@nicoletaaa Tak to mate silné zálohy 😉 Kdyžtak můžete hned do dalšího pokusu.