icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

jeanne_g
28. led 2018

@nicoletaaa Tak to mate silné zálohy 😉 Kdyžtak můžete hned do dalšího pokusu.

nicoletaaa
28. led 2018

@rosalline dnes jsem 11 den pot ket
@jeanne_g urcite pujdeme pokud sliznice budu spolupracovat

rosalline
28. led 2018

@nicoletaaa 11. den by se už určitě už muselo něco ukázat. Máte velké štěstí, že máte další mrazáčky. Tobě je kolik?

rosalline
28. led 2018

@jeanne_g medrol je něco jako prednison?

nicoletaaa
28. led 2018

@rosalline test jsem delala vcera rano. Jsem ale smirena s tim ze nic z toho nebude. Je mi 25.

rosalline
28. led 2018

@nicoletaaa tak to určitě z 6 mrazáčků budou min . 3 v pořádku

nicoletaaa
28. led 2018

@rosalline tak v poradku mame vsechny. Byli na genetice pgd,pgs,ngs.

rosalline
28. led 2018

@nicoletaaa jo taaaaaak. Tak to máte naprosto exkluzivní výsledky. V tom případě by tedy měl existovat důvod, proč se embryjko neudrželo. Ty máš laparku, hystero .., imunologii už za sebou?

nicoletaaa
29. led 2018

@rosalline nemam za sebou vubec nic. Doktorks me strasila ze se muze stat ze kdyz mam lupenku tak mi telo nemusi embryjko prijmout. Kvuli tomu beru medrol 1x denne.

jeanne_g
29. led 2018

@rosalline JJ, jsou to kortikoidy. Když to začínám brát, mám po tom hrozné nálady prvních pár dní. Měly jste to taky někdo? Včera bylo slzavé údolíčko, přítel nechápal 😀

merilina
29. led 2018

@jeanne_g To nvm, ale stačí mi teď ve filmu nějaká slabší chvilka a bulim taky hned.., až se sama sobě divím 😂

rosalline
29. led 2018

@nicoletaaa .....lupenka je taky autoimunitního původu....já brala na prednison kvůli autoimunitnímu zánětu štítné žlázy......měla jsem antireakce i proti placentě embryu, takže to je asi dobře, že ti ho dávali....zlepšila se ti i lupenka po něm?

rosalline
29. led 2018

@jeanne_g já teď extrémně lítostivě reaguji a i před tím transferem na ztracené psy, nebo když jim někdo ubližuje

nicoletaaa
29. led 2018

@rosalline hlavne mi prijde divny ze beru jen jednu tabletu denne medrolu. S lupenkou jsem doma rok ted ji mam za ten rok nejkrasnejsi. Muj lozar mi prave nechtel nasazovat vnitrni lecbu skr ivf.

kasuska
30. led 2018

Ahoj holky tak jsem dostala menstruaci asi o 14 dni dyl a měla jsem ji jen 3 dny a 2 dny špinění tak se mi to asi rozhodilo tou endometriozou.... Poboliva mě vaječník tak nevím jestli ten endometriom neroste.... V pondělí jedem do Prahy tak jsem zvědavá na utz

fanunka
30. led 2018

Dnes jsem si byla u doktorky pro Utrogestan a na odběru krve a řekla jsem si že by mě mohla i zkontrolovat když jsem se tam táhla 50 kilometrů A to jste neslyšeli těch keců že bych mohla chodit takhle každý den..... No na konec mi dala sondu na břicho pustila srdíčko a řekla spokojená tak nashle....

hribek
30. led 2018

@fanunka ty jo to je mazec, to je fakt pristup jak.... tak aspon jsi slysela prcka 🙂

luciebx
30. led 2018

@fanunka no fuj. Taková dr by zasloužila tečku. A tak hlavně ze si slyšela srdíčko ❤️

nita1984
autor
30. led 2018

Ahoj holky, koukám že moje diskuze krásně žije i beze mě. My teď meli pauzu, ale už jsme zase v procesu. Od zítřka 5 týdnů léčení imunity a pokud zabere, tak hned začneme s 2. IVF.
Aktuálně čekám na nový hormonální profil a za 10 dní na další konzultaci a poslat žádanku na pojišťovnu.
Tak snad už se po tom všem letos konečně dočkáme

fanunka
30. led 2018

@luciebx
@hribek jj hrozny pristup. Kdyby mi bylo 25 a otehotnela jsem na lusknuti nereknu ani slovo a sklopim usi. Ale sakra me je 38, jsem po 3. Ivf a jsem po 3letem snažení konecne tehotna tak by trosku toho uajmu z jeji strany neuskodilo... 5.3. Uz jsem objednana jinam tam kde budu i rodit

hanimili
30. led 2018

@fanunka No to je mazec 😦
Ale zvedla si mě sebevědomí je mi 36 let a čeká nas duben-květen druhé IVF.Po 1.IVF nemáme žádného mrazacka tak snad se teď zadari

sticker
fanunka
30. led 2018

@hanimili to jsem rada my nemeli z 1.ivf ani embiotransfer ani jedno nebylo k transferu. Z 2.ivf bylo jedno horsi k ET ostatni 3. Den zastavila vyvoj a u tretiho IVF jsem si rekla o dlouhy protokol a jedno nejlepsi mi 4. Den dali a ostatnich 11 5-6den se taky zastavili a ted jsem v 11tt tak to nevzdavej jednou to proste vyjit musi!!!

merilina
30. led 2018

@fanunka Tak já jdu ve čtvrtek a už se nemůžu dočkat ☺️

luciebx
30. led 2018

@fanunka někteří doktoři by fakt jejich profesi dělat neměli. Nebo kurz chování k lidem

rosalline
30. led 2018

@kasuska držm pěsti, ať je to alespoň v rámci možností v pořádku

rosalline
30. led 2018

@fanunka to je můra tedy. Takže si ji už vyměnila? Máš už doktorku někde poblíž, ano?

rosalline
30. led 2018

@nita1984 ooooooooooooooh, sama zakladatelka diskuze za námi dorazila. Co budeš brát na tu imunitu?

nita1984
autor
30. led 2018

@rosalline loňský rok s IVF byl náročný, takže jsme teď dávali dva měsíce pauzu. Zatím na na šest týdnů Medrol a Pentomer, pak kontrolní odběry a podle reakce buď změna na něco silnějšího nebo 2. IVF

rosalline
30. led 2018

@nita1984 a máš anti reakci proti placentě nebo proti samotnému embryu? Mně naměřili protilátky proti Annexinu (což je placenta), takže snad od září beru prednison...

nita1984
autor
30. led 2018

@rosalline proti embryu. Všechny transfery se chytly, ale NK a NKT buňky je sežraly 👹👹👹👹

Strana