Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Tak holky dnes jsem byla na odberu hcg a opravdu z toho nic neni ☹
Ahoj holky, hlásím se po delší odmlce. Doufám, že je to tu samá těhulinka a místo slziček se budou probírat jen příjemné a pozitivní zprávy.🙏🙏🙏
Já v pátek měsíc po laparoskopii pro prasklé mimoděložní těhotenství, pravý vejcovod v kýblu... no co také s ním, když přirozeně to nejde. Už týden bez pláče, tak snad už nejhorší mám za sebou. Břicho zajoneno za pár dní, dušičce to trvá déle. Sbírám odvahu objednat se na konzultaci do caru a pomalu začít plánovat další cestu do druhého IVF.
Nebudu dočítat, ale přeji všem vytoužené // se šťastným koncem a rok 2018 bude pro nás všechny vítězný 🙏🙏🙏👪👶💗👣
@nicoletaaa
To je mi lito, preju stesti do dalsiho transferu :-*
@daphney
Zahojeni duse trva vzdycky dele, chce to cas...
Ja mam po nezdaru vzdycky hrozny pocit vzteku a pak jen prazdnota a bezmoc...a vzdycky se zatim nasly nove sily bojovat dal a nevzdat to.
Ted jsme se s manzelem domluvili, že zkudime jeste jeden Nativ, protože nam odsunuli termin konzultace v jinem Caru, kde chceme klasické IVF a uvidime...
Ahojky holky pardon ,ze otrqvuju ale muzu se zeptat?
@natysnovec od toho fórum je, ptát se možno na cokoliv, co budeme vědět rády povíme
@nita1984 jsem v 6 tt a mam hoodne vytoky a truchu nazloutle...je to spatne?
@nita1984
Presne, nezbyva nez vzdycky najit novou silu a jit dal...my uz jedeme 3.rok...kdyz si vzpomenu na svoji dr.pri prvni navsteve, že se snazime o miminko a po prvnich vyšetřeních jak byla optimisticka a kdyz jsem chtela po pul roce kvuli veku na konzultaci do CAR, tak pirad zastavala nazor, že bam se povede přirozeně, pak vyšetření na imuno a pani doktorka, že necudi problem, že mame velkou sanci, že se povede spontanne...v cervnu 3 roky budou za nama a nespocet IUI, asi 5 nativu, z kterych 3 nedokoncene, 1 s revizi v 8.tt a ted posledni zastaven vyvoj 3.den, loni klasicke IVF jediné a posledni na pojišťovnu 6vajicek, 5 oplozeno, 2 blastocysty, po PGD nedoporuceno k transferu...
Je mi jasne, že chyba bude v kvalite mych vajicek, presto mi stale doktoři tvrdí, že je to o nahode a ze neznamena, že priste nemuze byt dobre...tak ja nevim...
@nicoletaaa to me moc mrzi ☹ budu drzet pesti at to vyjde priste!!!
@daphney drz se a i tobe budu drzet palecky, aby to letos vyslo a naslas vytouzeny //
@natysnovec na to odpoví, bohužel, jen dr. Určitě bych si tam zašla
@natysnovec Mám taky. V těhotenství je přirozeně větší výtok. Pokud to nesvědí, nezapáchá a nepálí, mělo by to být v poho a počkala bych na další prohlídku u dr. Pokud to dělá neplechu, radši si zajdi rovnou 😉
@juliia koukám, že to je jak u mě... doktoři pořád optimisté, pohoda, pohoda.. u nás to samé... až teď se konečně našel problém, což jsem vlastně ráda, protože konečně můžeme něco řešit. Doufám, že se to časem povede,m nejhorší je to, že člověk prostě neví, co je správné rozhodnutí
@hanyas nedela...dneska sem obednana na 13:00....tak uvidime co reknou
@juliia 🙂 jooo taky si to myslím, že určitě to správné vajíčko jednou příjde podívej se na nás já měla ze všech 3IVF celkem odebráno 24 vajíček a všechna úspěšně oplodněna a jen jedno pěkné k transferu a ostatní pomalu po tom 3. dni bez vývoje a poslední IVF s 12 pěknými vajíčky jen jedno které do mě dali se chytlo nikdo nerozumí nikdo nechápe ale je to tak. Takže věř uvidíš že to půjde!
Vse vypada v poradku. .odpovidame i tydnu🙂
Ahoj holky... tak já dneska na Utz vše v pořádku. Příští týden na screening a pak už to snad bude oficiální těhotenství 🙏🙏🙏☺️

@rosalline Zlato, žádný stres. Bude to dobré, uvidíš!!!