icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

juliia
6. únor 2018

@fanunka

Tak mam po ultrazvuku a ovulace probehla pred par hodinama...trochu volne tekutiny v děloze a jeste nebylo videt žluté tělísko, to pry je patrne cca 36 hodin po ovulaci.

Myslim, že dnes dopoledne zo bylo, docely me pichalo v podbrisku.

Dávám si ted spíš otazku zda je vubec mozne otěhotnět uz 7.DC? Staci za tak kratkou dobu vajíčko ve folikulu vubec uzrat?

merilina
6. únor 2018

@juliia Hele asi nejspíš ano. Četla jsem o otěhotnění během MS a prý to není až tak neobvyklý 😉 Když ten folik praskne, tak musí vědět, ze je zralé...

juliia
6. únor 2018

@merilina
Ja si to tak taky dohledala, ale uz jsem se prave setkala s nazorem, že vajicko potrebuje na uzrani alespon 10 dni...coz by v ovulaci v dobe ms nebo tesne po ni nebylo mozne.
A hormon LH se vylucuje pri zralosti folikulu ne?

merilina
6. únor 2018

@juliia No to nvm, kdy se spustí LH. Ale v podstatě na vajecnikach už můžou zrát nová vajíčka i před MS.. když mas rozházené hormony, tak si myslím, ze to není nemožný. A minuly měsíc jsi říkala, ze jsi ovulovala nějak víckrát, ne?

merilina
6. únor 2018

Já zas řeším problém... je mi každý den blbě když si vezmu vitaminy GS Mamavit... už jsem je odsunula z rána na odpoledne, fakt po jídle a zvedá se mi kufr víc a víc ... a to mám ještě půl balení 🤢🤔

juliia
6. únor 2018

@merilina
No mela jsem za cyklus 2xpozitivni ovulacni test, ale nevim zda to nebylo ovlivneno ovitrellem.
Uz to asi zacinam chápat, protože folikul rostl pp uz pred MS...byla totiž jen 3 dny a slaba...tak to by mohlo byt tim ovlivneno...

rosalline
6. únor 2018

Ahoj děvčátka, jak víte od středy u mě špinění... dost mě to položilo a tiše trpěla v ústraní ... dnes jsme byli má utz a bobánkovi bilo srdíčko o stošest ... měli bychom být 6+5, ale dle utz jsme 6+1, nicméně doktorka potvrdila, že se jedná o krásné prosperující těhu. To špinění prý může být zapříčiněno mým vyšším tlakem, při vyšším tlaku prý cévky praskají. Do 10.-12. týdne budu mít stejně nervy jak špagáty

rosalline
6. únor 2018

Tady ještě jeho maličkost ..❤️

rosalline
Autor odpověď smazal
juliia
6. únor 2018

@rosalline
Moc gratuluju k ❤
Tak ted si trosku oddechni a uz bez zbytecneho stresu :-*...a spineni uz prestalo?

rosalline
6. únor 2018

@juliia děkuji. Vím, že ještě není vyhráno, ale alespoň dnes je mi krásně. Včera jsem špinila ještě hodně, dnes zatím jen málo....

rosalline
6. únor 2018

@juliia koukám, že ti zase předčasně praskl folikul?????? Takže z nativu nebude nic???

juliia
6. únor 2018

@rosalline
To uz bude jenom lepsi uvidis :-*
Jj, nativ se nekona, folikul prasknul dnes rano 7.DC....nevim co si o tom myslet, ale poznala jsem to na sobe.
Na konci února se snad uz dostaneme k te konzultaci, uz nam ji 2x posunuli.

rosalline
6. únor 2018

@juliia já tam byla dnes. Byla tam hrozně lidí, skoro samí cizinci. Doktorka byla skvělá jako vždy...... Vyplatí se na ní počkat.... Ale nechápu ty posuny.....ale jak jsem ti psala, ta recepce je slabší

fanunka
6. únor 2018

@merilina ja na krvi uz byla minuly tyden a na krvi pro screening jsem byla pred 14ti dny

fanunka
6. únor 2018

@rosalline to mam z tebe radost 🙂 špinění pry neni nic neobvykleho tak se neboj. Utrous bereš? A jak ti je nejaka nevolnost boleni bricha?

rosalline
6. únor 2018

@fanunka teď ze mě šlo zase červené špinění 😢 už jsem zase na šlupky... Utrogestan beru 2-2-4. Dnes mě intenzivně pobolívá vlevo. Jinak žádné nevolnosti, jenmě bolí prsa... jak ty už jsi daleko?

natysnovec
6. únor 2018

@rosalline ahojky furt na tebe myslim..a mas fotku fazolky?🙂)❤️

fanunka
6. únor 2018

@rosalline neboj to bude dovry hlavně klid. Lehni si a kopyta nahoru mysli na něco hezkeho!! Tohle je hodne psychicky namahave obdobi ja se obcas ponorim do budoucna a mam dve varianty budoucna. Jednu variantu s miminkem jak jsem nesmirne stastna ze ho mam a druhou variantu bez miminka a to je cestovani, vecirky a legranda s kamarady, ponoreni se do meho celozivotniho konicka ktereho ted delat nemuzu. Zivot jde dal a je jen na nas jestli ho prozijeme smutne s pocitem ze se nam nepovedl, nebo nas tato oskliva zkusenost posili a nakopne k lepsim zitrkum

luciebx
6. únor 2018

@juliia moje kamarádka otěhotněla hned po m/s. Takže možné to je

fanunka
6. únor 2018

@rosalline jo a dnes zacinam 12tt a uz snizuji utrous 2-0-1

fanunka
6. únor 2018

@luciebx taky mam asi 2 kamaradky co nechtene otehotnelu hned po ms dokonce jeste pry i trosku spinily. Mozne je asi vse

luciebx
6. únor 2018

@rosalline neboj. Spineni nevadí ale věřím ze si z toho špatná. Hlavně klid. Jde o psychiku. Chce to žádný stres. Mimi tam je. Takže super.

luciebx
6. únor 2018

@fanunka wow už 12? Toto letí teda

rosalline
6. únor 2018

@natysnovec ahoj, moc děkuji. Jak to jde u tebe? Fotka mi nejde vložit, nechápu proč..

rosalline
6. únor 2018

@fanunka ty jo! Pamatuji si jak si nedávno před Vánoci testila a už jsi 12tt. Končí ti za chvilku první trimestr, to bouchne šampáňo.. ehm, rychlé špunty 😃. A tobě taky nebylo nijak nevolno, že?

rosalline
6. únor 2018

@luciebx díky za uklidnění, ale je to masakr. Pořád toho svého šmudlíka přemlouvám, ať bojuje

hribek
6. únor 2018

@rosalline tak to je super, mas to jak ja, ja mela byt na minule kontrole 7+5 a byla jsem 7+1 tak sem se jeste pro jistotu ptala dr jestli je to ok a ona ze jo. ted se desim patku, jestli mi dr udela utz a jestli bude vse ok

hribek
6. únor 2018

@merilina tak to neber jestli ti to nedela dobre... ja beru femibion a v pohode

juliia
6. únor 2018

@fanunka
Ja prave tenhle cyklus krvacela lehce jen 1.den a pak jen 2 dny spineni...proto je ten cyklus asi rychlejsi

Strana