icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

rosalline
7. únor 2018

@koudelka82 myslím na tebe... i něco víš?

kasuska
7. únor 2018

Ahoj holky dnes jsem byla v Caru na operaci nemusím tak jsem ráda
😊jinak tam budu jezdit každý měsíc na injekci Zoladex na umělý přechod který bude do května nebo června, takže to mám na dlouho ale jsem ráda, že to dobře dopadlo a krev v pořádku.... Pak by měly následovat hormony na ovulaci atd.... Je to dlouhá doba ale beru to pohodě 😀na vánoce budu mít bubínek 😀

fanunka
8. únor 2018

@natysnovec jj taky jsem měla nejhorší noci 🙂 hodně sladkou šťávu na nočním stolku a když je nejhůř tak se zakousnout do něčeho já si dělala normálně svačiny 🙂 ale zkus probiotika ta na ty střeva pomůžou. mě pomohla

fanunka
8. únor 2018

@kasuska tak paráda, moc držím palce!

natysnovec
8. únor 2018

@fanunka dneska sem obednana k praktickemu dr tak sem zvedava co me daji aby to pomohlo...uz jsmr se s manzelem vcera pohadaly.Kvuli tomu kiureni rano....ale ja si fakt dam jedno...i kculi tomu sem si obehala ty dr vcera

janaspo
8. únor 2018

Ahoj holky, prosím ... neví některá co znamená stádium embrya HB/1 a XB/2?

natysnovec
8. únor 2018

@fanunka tak sem zjistila ze ja probiotika nemuzu....😢😢mam cipky,sab simblex sirup,a nejaky laktobacily na streva ktery neobsahujou laktozu....desny

handulkak
8. únor 2018

@janaspo HB- hatchujici blastocysta, XB - expandovana blastocysta

janaspo
8. únor 2018

@handulkak Děkuji 🙂

fanunka
8. únor 2018

@natysnovec fakt? Ty mas alergii na laktozu?

natysnovec
8. únor 2018

@fanunka jj mam...

hribek
8. únor 2018

Holky parson mam intimni dotaz...mame doporuceno nesexovat. Ja bych to i vydrzela, sem utahana jak pes a na sex ani pomysleni, ale chlap to proste potrebuje 🙂 Takze fungujeme rucne. A chci se zeptat... sexovat neni doporuceno kvuli "cizi veci" v deloze, nebo stahy pri orgasmu?

kasuska
8. únor 2018

@fanunka děkuji

handulkak
9. únor 2018

@hribek ahoj, my také nesměli. Až po 37 tt. Vadí ty stahy.

fanunka
9. únor 2018

@natysnovec já mám teda taky alergii na laktózu ale dobrý nic mi to nedělá, já jí totiž nějak neřeším nejsem si vědoma toho že by mi mléko něco dělalo ale dle testů ji prý mám...

fanunka
9. únor 2018

@hribek
@handulkak týjooo nám nikdo nic neřekl že bychom neměli, ale my stejně nesexujem s tím přišel manžel že má prostě strach že bychom mohli něco pokazit. Já se vždycky zapomněla zeptat zda můžeme. 19. jdu k dr pro výsledky ze screeningu tak se jí zeptám zda můžeme nebo ne

kolapav
9. únor 2018

Ahoj, já po sexu vždy začala trochu krvácet tak jsme do porodu nesexovali.

hribek
9. únor 2018

@handulkak hmm to jsem si prave myslela takze uzivat si bude jen manzel no...

Uz cekam u dr. Doma sem byla nervni jako blazen. Ted to ze me trochu opada snad me ten utz udela a nevypakuje me jen s lekama...

luciebx
9. únor 2018

@hribek po ivf je zakázáno sexovat do 12 tt. Ani ti nevím kvůli čemu. Ty stahy prý nevadí sem vyhledávála na netu pac mě se občas stává té mám samovolny orgasmzs ve spaní. Asi spis ty pohyby penisu v tobě ze naráží atd bych řekla.

fanunka
9. únor 2018

@luciebx hmm taky se mi to stalo asi 2x ze spaní 🙂 měla jsem sen že máme sex a normálně to bylo 🙂

natysnovec
9. únor 2018

@fanunka ja to mam bez testu...proste po jogurtech,syrech,mlikach apod....jsem nafoukla mak strevni problemy,boli me bricho a je mi spatne...

fanunka
9. únor 2018

@natysnovec no vidíš já byla na imuno alergických testech ohledně neplodnosti a byli mi zjištěny alergie na psy, kočky a koně a laktózu 🙂 ani na jedno těch alergenů nemám reakce 🙂 vtipné co? koně mám od 9ti let a jsme s nimi denně a to samé s kočkami a na laktózu si myslím že také neraguji 🙂

handulkak
9. únor 2018

@fanunka
@hribek
@luciebx jj, mají to mnohem jednodušší.
A ano, opravdu je to kvůli stahum a samozřejmě ejakuatu.
Vím to, protože můj muž se ptal na každé kontrole😃😃😃

natysnovec
9. únor 2018

@fanunka pekny 😀ja mam na psa takze kdyz me olizne tak se osypu,seno osypou se mi ruce i nohy a z laktozy je mi tak jak sem psala.Noo.

hribek
9. únor 2018

Nazdarek tak mi dr udelal i utz a vse je ok. Sice ve me zamrazilo kdyz se dival na utz a dlouho nic nerikal ale pak mi natocil monitor a mrne si tam skakalo jak na spartakiade 🙂

merilina
9. únor 2018

Já dnes byla na screeningu a vzali mi jen krev, zbytek až 26. 😢

hanyas
9. únor 2018

@merilina bud rada. Aspon uz drobka poradne uvidis 😊

fanunka
10. únor 2018

@merilina jaaaaa uz pristi tyden v patek nemuzu se dockat to je hrozna doba

merilina
10. únor 2018

@fanunka Jsem zvědavá, jestli už ti řeknou, co to bude 🙂