icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

hribek
10. únor 2018
fanunka
11. únor 2018

@merilina hm to ja jsem taky zvedava ale hlavne aby bylo vsechno jak ma byt to se modlim!!!! A jinak jsem lresvedcena ze nosim slečnu

merilina
11. únor 2018

@fanunka No to já zase, ze kluka 😁 To bude prekvapko... pak 😁

merilina
11. únor 2018

Holky, nevíte, co to muže být? Fleky se mi udělaly se začátkem těhu. Teď to mažu a nic, naopak bych řekla, ze se zvětšují. Mám jeden ve výstřihu a dva na rukou. Díky 🙂🙏

rosalline
11. únor 2018

@hribek ahoj, no to je pěkná kulička. Jak to nyní vypadá, co se týče stáří? Taky jsi psala, že na prvním utz byl o 4 dny menší?

natysnovec
11. únor 2018

@merilina nemuze to byt lupenka?Je to suche?

natysnovec
11. únor 2018

@merilina i kdyz asi ne...

rosalline
11. únor 2018

@merilina ano, je to suché nebo to jsou modřinky?

hribek
11. únor 2018

@rosalline no ted me dr nemeril, ale kdyz sem se ptala jestli to odpovida, tak rikal ze jo, ted bych mela byt 9+3, na KO jdu 21, to bych mela byt 10+6. A pak uz se snad dostanu na ten screening. Co ty jak jsi na tom?

evik19
11. únor 2018

@merilina Mně přijde, že to vypadá jako pigmentové skvrny - někomu se v těhotenství dělají.

rosalline
11. únor 2018

@hribek nic moc. Ve čtvrtek světlé krvácení. Můj gynekolog mi to nebral. V pátek krvácení rudou krví, ne intenzivně , ale jednorázově. Volala jsem večer na pohotovost, tam byl doktor se suchým smyslem pro humor: až z vás vypadne kus, tak přijďte ráno na lačno a uvidíme, jestli to bude na kyrezáž. A jestli chcete slyšet rozsudek, no tak vás tedy taky vezmeme, ale pro jistotu přijeďte taky na lačno. Volala jsem v sobotu do centra, tam mi poslali na sms recept na agolutinové injekce c ale stejně vždycky večer krev. 😢. Zítra mám přijet do centra, ačkoli už mě už předali, ale můj gynekolog tam má dračici, co mě nevezme dřív než 1.3.. je to opravdu zoufalství.

jeanne_g
11. únor 2018

@rosalline Tvl to fakt člověk potřebuje slyšet, tyto blbe kecy. Zlato, věřím, ze to bude dobre, když už jste měli srdíčko. Držím palce,ať je zítra vše v pořádku.

rosalline
11. únor 2018

@jeanne_g děkuji ti drahá přítelkyně. Přesně, kdyby řekl, přijeďte ráno a uvidíme, stává se to, nemyslete na nejhorší .... ale tomuhle fakt citlivé zacházení nic neříká... to jsem se přestěhovala do kraje 🙄

linusha
11. únor 2018

@merilina mě to teda spíš přijde jako exem, kvasinková či houbová infekce co se ráda dělá když je vlhčí kůže a pokud se může v těhu tam bych zkusila mazat canestenem nebo něčím podobným .

misko5
11. únor 2018

@merilina Ahojky těhulko🙂říká se, že pokud je to kruhovité, tak kvasinky, plísně...Sleduj to a hlídej zvětšení, nechci tě strašit, mamce takhle začala borelioza, fleky se začaly objevovat na více místech a začaly se zvětšovat.....tak když tak k dr..Ale prosím tě v klidu, nešil..jen si to pohlídej...a opatrujte se!!

fanunka
12. únor 2018

@rosalline teda to jsou trable,hlavně se nenechej odbýt. Může to být "jen" hematom a ten se dá krásně pohlídat 🙂 ale je lepší vědět co se tam děje... rozhodně nám dej vědět co ti dnes řekli. držím palce a myslím na tebe 🙏🙏

merilina
12. únor 2018

@natysnovec
@rosalline
@misko5
Holky díky, je to suché ... uprostřed jakoby už zdravá kůže a kolem zarudlý okraj. Ani to moc nesvědí. Uvidím, kdyžtak půjdu ke kožní 😉

rosalline
12. únor 2018

@merilina taky se tedy přikláním k tomu, že se jedná o nějakou mikózu....a na to ten cannesten nebo clotrimazol al forte mastičku...

rosalline
12. únor 2018

@fanunka
@jeanne_g každé dopoledne je čisto, takže dnes u doktorky taky čisto...to krvácení se objevuje odpoledne nebo večer. Každopádně dnes na utz mrňous vyrostl, srdíčko mu bije...asi se budu muset s tím krvácením smířit. Placentu mám prý docela nízko.... Budu si dál píchat ten agolutin, dokud to nepřejde.... Říkala doktorka, že s tímhle přístupem a neochotou na pohotovostech se setkává velmi často.....

fanunka
12. únor 2018

@rosalline no tak parada!!! A co to znamena když máš placentu nizko?

jeanne_g
12. únor 2018

@rosalline Tak to je super, že jsi drobečka zase viděla a že poporostl 🙂 Jsou to ale nervy. No hlavně, že jste v pořádku. Na tu pohotovost bych normálně podala stížnost 😖

hribek
12. únor 2018

@rosalline super. Ono to na klidu moc neprida ze?a pak natrefis na doktoraco empatii videl z vlaku. Ja nevim ale myslim ze etiku by meli mit dr povinne na skole pac to je des jak neprijemni sou. Chapu ze to slysi casteji ale maji byt na to zvykli

handulkak
12. únor 2018

@rosalline tak to je moc dobre.
A neboj ja ji měla nízko ještě okolo 20 tt, dr říkal, ze se zvedne až naroste trochu bricho.

rosalline
12. únor 2018

@hribek to mi ještě říkala, že má pacientku z druhého konce republiky, které došel utrogestan a volala jí sos o víkendu, že nikdo ani na pohotovosti nebyl ochotný ji ten utrogestan předepsat....to nechápu....jestli to platí ze svýho nebo co

rosalline
12. únor 2018

@handulkak a taky si špinila nebo krvácela?

handulkak
12. únor 2018

@rosalline ja nekrvacela, ale zase mi tvrdlo bricho i 40-50x denne

volfici
12. únor 2018

@rosalline chce to klid, ležet, odpočívej... Mě placenta cestuje pořád. Nejdřív byla krásně nahoře, pak spadla úplně dolů, dala jsem si pár dní oraz, hlavně od cestování a dlouhého sezení u počítače a teď je už "uklizená" na bezpečném místě u močáku.

rosalline
12. únor 2018

@volfici to víš, odpočívám, zvlášť když krvácím. Mám už tak 20 kg nahoře

rosalline
12. únor 2018

@handulkak tak to je mazec, už takhle hned zkraje těhotenství?

rosalline
12. únor 2018

@jeanne_g stížnost za nedostatek empatie a jeho výsměvný podtón? a ještě ke všemu, když tam možná budu rodit...... je pravda, když se lidi nebudou ozývat, nic se nezmění..

Strana