Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@merilina jj určitě dám vědět 🙂 já jsem v pohodě od 7tt a před tím jsem měla jen sem tam křeče v žaludku a žaludek na vodě jinak nic a teď už žaludek na vodě nemám sem tam se ohlásí křeče v žaludku ale teda co mi zůstalo je že jak si strčím kartáček do pusy tak natahuju minimálně 5x se mi zvedne žaludek, nevím co budu děla u zubaře tam jdu 27. 🙂
@hribek
@merilina ted jsem prijela od me dr ta mi ohledne te preeklampsi vypravela hotové horory , ze je to nejhorsi nemoc ktere se dr boji...no mam toho plnou hlavu. Ale ze mi treba ani nemusi propuknout a ze ma spoustu maminek ktery meli pri screeningu hodnoty ok a po 20. Tydnu u nich preeklampsie propukla. Ze u me ten pc vyhodnotil tyhle rizika hlavne diky vysokemu veku a diky umelemu oplodneni. Tyjoo nechtela bych slyset co rikaji damam po 40
Mimi spalo tak me dr parkrat prohmatla brico a byste videli jak kopalo nozickama a dalsi ultrazvuk/screening az 20.4. A za 3 tydny cukrovka
@fanunka ...mám taky šílenou únavu....nastoupí po obědě...v kanclu dávám hlavu na stůl a zívám a zívám.....pak to trochu přejde...a pak kolem 17-18.....musím si jít lehnout ..a na chvíli zavřít oči....... s nadýmáním je to fakt trapas a hrůza :o))) Už to u vás příbuzní vědí? Tys mi tenkrát taky psala, že rodiče tomu moc naklonění nejsou?
@rosalline v patek jsem jim to oznamila a byli hooodne prekvapeni a hlavne se o me boji. No o nadymani mi nemluv :( nikdy jsem s tim problemnemela a ted vubec nechapu co se to deje a hlavne me od toho boli brich a to beru prasky proti nadymani. Dnes jsem to rekla 2 kolegynim a 3 kamaradkam a dal uz nepokracuju ono se to beztak roznese
Ahoj holky. Je vam taky takova zima? Me posledni dobou strasna. Hlavne po obede. Zitra mam kontrolu tak sem zvedava. Dneska 10+5.

@misko5 děkujeme moc!!!