icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

fanunka
14. únor 2018

@misko5 děkujeme moc!!!

merilina
15. únor 2018

@fanunka Kdy té čeká ten screening ? 🙂

fanunka
15. únor 2018

@merilina to je hezky ze si pamatuješ ze mam jit na screening. Zitra:"( ve 13h bojim bojim od pondelka prujem a moc nespim jakej mam strach :(

merilina
15. únor 2018

@fanunka Aaaale, to bude v pohodě. Mě zase poslední dobou přijde, ze těhotná nejsem. Vůbec mi nic není a nic necítím ... tak pak dej vědět, jestli ti řeknou, co to bude 🤩

fanunka
16. únor 2018

@merilina jj určitě dám vědět 🙂 já jsem v pohodě od 7tt a před tím jsem měla jen sem tam křeče v žaludku a žaludek na vodě jinak nic a teď už žaludek na vodě nemám sem tam se ohlásí křeče v žaludku ale teda co mi zůstalo je že jak si strčím kartáček do pusy tak natahuju minimálně 5x se mi zvedne žaludek, nevím co budu děla u zubaře tam jdu 27. 🙂

hribek
16. únor 2018

@fanunka tak co jak dopadl screening?

fanunka
16. únor 2018

@hribek
@merilina screening negativni. Pouze zvysene riziko preeklampsie na to budu brat anopyrin. Temer nic jsem se nedozvedela vse mi pak rekne dle zpravy moje gyn.ani fotku nemane pac bylo schovane za placentou tu mam vpredu a delohu dost vzadu tak mimi bylo porad takove mazle

merilina
16. únor 2018

@fanunka Aha, tak hlavně, ze dobrý 👍😉

rosalline
16. únor 2018

@fanunka tak super! Další meta za vámi 😃

hribek
16. únor 2018

@fanunka to nevadi hlavne ze mimco je v poradku. 😉

fanunka
16. únor 2018

@merilina
@rosalline
@hribek tak snad budu vic hlidana a s tim anopirynem se tomu predejde kdyz mam "jen" zvysene riziko ....

hribek
16. únor 2018

@fanunka urcite si to pohlidaji a pokud se to resi jen praskama tak je to ok. Placentu vepredu jsem mela taky vse bylo ok jen jsem ty kopance citila jen vevnitr navenek moc citit nesly.

fanunka
17. únor 2018

@hribek jj to jsem taky cetla o tech pohybech s placentou vpredu

fanunka
19. únor 2018

@hribek
@merilina ted jsem prijela od me dr ta mi ohledne te preeklampsi vypravela hotové horory , ze je to nejhorsi nemoc ktere se dr boji...no mam toho plnou hlavu. Ale ze mi treba ani nemusi propuknout a ze ma spoustu maminek ktery meli pri screeningu hodnoty ok a po 20. Tydnu u nich preeklampsie propukla. Ze u me ten pc vyhodnotil tyhle rizika hlavne diky vysokemu veku a diky umelemu oplodneni. Tyjoo nechtela bych slyset co rikaji damam po 40

rosalline
19. únor 2018

@fanunka jak si tam hoví ňunánek, viď? já jsem taky sledovaná kvůli tlaku..... Máš vyšší tlak?

merilina
19. únor 2018

@fanunka No jsem zvědavá, co vyleze mě 😁

hribek
19. únor 2018

@fanunka neboj, oni si to pohlidaji, hlavne se klasicky nestresovat a nemyslet co vsechno muze propuknout. myslim ze po umelym a ve veku po 35 jsme uz brane za rizikovy tehotenstvi tak spis dr rikaji s cim muzes mit problemy.... ale prcek vypada krasne!

fanunka
19. únor 2018

@rosalline hele zatim spis nizkej ale nebezpeci hrozi pry az od 20tt

fanunka
19. únor 2018

@hribek dekuji. Jj to rikala ze tohle vyhodnocuje pocitac podle krve, veku a zada normalni nebo umele otehotneni a jak prej se jedna o ivf a starsi rodicku hned ty hodnoty narostou

fanunka
19. únor 2018

Mimi spalo tak me dr parkrat prohmatla brico a byste videli jak kopalo nozickama a dalsi ultrazvuk/screening az 20.4. A za 3 tydny cukrovka

merilina
20. únor 2018

@fanunka Hele a citis teď na sobě něco? Mě už je poslední týden úplně Ok. Nic necítím, dokonce se mi zda, ze hubnu... Mám takový divny pocit z toho 😒

fanunka
20. únor 2018

@merilina občas mě píchne v břiše, břicho mám večer jak balooon. Já hroznej masožrout teď maso fakt nemusim. Když mám plný močák tak mě hodně bolí břicho. Jinak nic jen čekám až ustoupí ta hrozná únava, která mě večer přepadá :(. Co ty kdy jdeš na screening?

merilina
20. únor 2018

@fanunka v pondělí 😉

fanunka
20. únor 2018

@merilina tak hned informuj 🙂 moc držím palce :*

merilina
20. únor 2018

@fanunka Jj, už se nemůžu dočkat 😁 díky 😉

rosalline
20. únor 2018

@fanunka ...mám taky šílenou únavu....nastoupí po obědě...v kanclu dávám hlavu na stůl a zívám a zívám.....pak to trochu přejde...a pak kolem 17-18.....musím si jít lehnout ..a na chvíli zavřít oči....... s nadýmáním je to fakt trapas a hrůza :o))) Už to u vás příbuzní vědí? Tys mi tenkrát taky psala, že rodiče tomu moc naklonění nejsou?

rosalline
20. únor 2018

@merilina a ty už jsi v jakém? já teprve v 9tt. Prsa bolí , to je taková můj detektor, že je asi zatím vše v pořádku...

fanunka
20. únor 2018

@rosalline v patek jsem jim to oznamila a byli hooodne prekvapeni a hlavne se o me boji. No o nadymani mi nemluv :( nikdy jsem s tim problemnemela a ted vubec nechapu co se to deje a hlavne me od toho boli brich a to beru prasky proti nadymani. Dnes jsem to rekla 2 kolegynim a 3 kamaradkam a dal uz nepokracuju ono se to beztak roznese

hribek
20. únor 2018

Ahoj holky. Je vam taky takova zima? Me posledni dobou strasna. Hlavne po obede. Zitra mam kontrolu tak sem zvedava. Dneska 10+5.

handulkak
20. únor 2018

@hribek tak to za chvilku mas screening vid?

Strana