Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@rosalline
Moc dekuju :-*
V mezicase jsem zkusila nativy, ten v prosinci nevysel a v lednu nam to zase prasklo pred odberem. Dnes jsem 8.DC, tak jsem zvedava jestli mi uz zitra bude delat ultrazvuk co mi rekne? Nebo na vstupni konzultaci ho nedela? Jak jsi to mela ty?
@jeanne_g
Tak to me mrzi, že se nepodarilo.
Teda, uz 4.IVF....te obdivuju. My asi pujdeme do klasickeho 2.IVF, v mezicase jsme zkousely ty nativy, ale ted ovuluji nejak brzy a proste nam to praska dřív nez je naplanovany odber. ☹
Budu drzet moc palce...to budeme mit termínove hodne podobne. 🙂
@merilina
Tak to je krásná zpráva! 🙂
A ja vidim krasnou holčičku, ale ty mas asi na mysli chlapečka podle toho co píšeš vid? 🙂
Holky od vcera mam u sebe eskymacka. Tak snad se nam to na po druhe povede 🤗
Muzu se vas jeste zeptat? Utrogestan si zavadite rucne nebo pouzivate nektera aplikator? Nemuzu tim aplikatoren nejak ublizit?
@nicoletaaa ručně, ale je to opruz..

@merilina budu držet palce. Pak dej vedet a pochlub se fotkou.😍😍😍