Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@volfici No to věřim... Tak to budeme mít podobný ty metody no...já ještě taky uvažuju o tom embryoglue.... No vidiš...že dávají různý léky na tu stimulaci vid?Asi co doktor, to jiný názor. No tak jsem zvědavá, kdy nám MS dorazí a kdy si začnem píchat🙂 Máš to taky takový to pero? Můžu se zeptat, já v tom šrumci jsem to asi přeslechla...má se to pero držet stisknutý dokud nedojednou do nuly ty jednotky, nebo jen zmáčknout a pustit? Víš jak to myslim...asi jsem trotl, ale já to fakt nepochytila.
Ahoj vsem, rada bych se k vam pridala. Tento mesic me ceka moe 1. a zároveň poslední IVF. Bude mi v zari 39. MS dorazila 1.8., tak od vcerejska si uz picham....v pondeli 1.ultrazvuk
S manzelem se snažíme 2 roky a v rijnu lonskeho roku v 8.tt jedno zamlkle tehotenstvi
@vkackah
Drzim moc palce na sobotu. At vsechny folici poradne dozraji. Jeste maji cas.🙏
Holky, kolikaty den cyklu jste byli kdo na OPU?
Mam taky gonal. Jak si ho vigier snašela? Vsechno v pohode?
@vigier1204
A moc ti gratuji k pozitivními testu! To je paráda!😍

@tipry ahojky, no byla to informační smršť 😄 máme ISCI, prodlouženou kultivaci, fresh transfer jednoho, ostatní jdou na genetiku a do mrazáku. ISCI se platí 7000 za všechny vajíčka, jsem se na to vyloženě zeptala. Vyfásla jsem Puregon 250 jednotek až do prvního ultrazvuku. Embryoscope a embryoglue říkala že stačí domluvit na průběžných kontrolách. Na UZ jsem měla dnes 21 DC celkem 17 folikulů, tak z toho byla nadšená. Mám tašku léků, hlavu jak pátrací balón 😂 ale pocity dobré, těším se, ještě zítra k praktické na krev a s močí a objednat se na EKG...