Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
225, 225, 150, 150, 150, 150 a možná ještě jednou 150, teď si nejsem jistá
Ahoj vsem novym 😉
Je tu toho dneska hodne, ani nevim komu odpividam 😅
K pichani: mela jsem Donal- pero se drzi do 0 a pak jeste 5vterin. Pak vyndat a pustit pero i bricho. Osvedcilo se mi ten spicek poradne zmacknout-min to boli.
K vedlejsim ucinkum: mela jsem jen plne prsa a citlive bradavky, jinak vubec nic. Pichali jsme 175, pak 225, nakonec 150 (dlouhy protokol)
My si jedem zitra na ET, tak se tesime.
@juliia snasela, byla jsem teda nafoukla jak balon, ale ja na to docela trpim i normalne. Ke konci me tak boleli vajecniky, ze jsem byla vdecna za ten odber, haha...
A dekuji 🙂 14.8. uz jdu na prvni ultrazvuk, tak snad je vsechno v poradku 🙂 Drzim palce!
@vigier1204 urcite je vsechno v poradku! Dezim palce. Chela bych se zeptat, kolikaty den po ET je prvni kontrola?
@kafr doufam 🙂 Me to vychazi na 25 den po ET. Mela bych byt 5tt+4 . Takze snad bude videt vacek, na srdicko jeste brzy. Jinak utrogestan i prednison mam brat az do kontroly, pak nejspis uz nebudu muset. Utrogestan me uz opravdu obtezuje haha
@vigier1204 dik za info, prekvapilo me, ze je to za tak dlouhou dobu, ale asi to tak je normalne: kdyz se otehotni prirozene, kolem ovulace, tak se testovat muze az par dni po vynechane MS, coz odpovida 3tydnum... 😒 hrozne dlouha doba...
Ja uz lezim doma a manzel prohlasil, ze me prece musi podporit, takze si lehne ke me a pustime si film 😀 dooost zmena pro dva hyperaktivy
@kafr je to dlouho, ale zase testovat mam spravne az zitra 5.8., coz by bylo 3 den po vynechane MS. A na krev me neposlala, a rovnou na ultrazvuk, aby neco bylo videt. To cekani je hrozny, ale zase po roce snazeni, par tydnu uz nas nerozhodi :D
Tak hlasim 20 oocytu.. ted cekat kolik jich je k oplodneni a jak budou rust... podbrisek me boli jak cert, tak jsem rada, ze je vikend.. mel taky nekdo takove bolesti az po OPU?
Mam asi takovy blby dotaz, e zakazovali vam pri stimulaci styk? Ja se nezeptala a ted nevim jak to je. 🙂

@beruda to je stejně co, takový plýtvání 😟