Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@1306 zkus ještě zítra, nic není ztraceno.
@jeanne_g
@rosalline
@verunkadar
@misko5
...a ostatní spolubojovnice
Sebrala jsem konecne odvahu, 11.den od ET, ale klepu se jeste ted a vubec tomu nemůžu uverit.
Já 10. den po ET necítila vůbec nic 😉
@verunkadar Já myslim, že @rosalline to měla stejně a bylo to tam 🙂
@verunkadar Jako ty testy vypadaly stejně ve zhruba stejný den po transferu a Ovitrelle a taky řešila ten dvacítkový a nevěřila. Ale bylo to 🙂
@jeanne_g zítra zkusím test a uvidíme, zda to nebude slábnout . Jsou to nervy, chtěla jsem vydržet netestovat ještě, ale včera jsem začala lehoucce špinit a dnes ráno také, teď už je to dobré, tak jsem si říkala, že je to ztracené.
@verunkadar Uvidis, drzim palce 🙂
@jeanne_g děkuji moc. Jsou to teda nervy.
@verunkadar
@juliia obě dvě holky jste z cube? Ty bláho járo, já mám za vás taaak obrovskou radost....😘😘😘😘😘😘
@rosalline já chodím do Cube. Jen se neraduji ještě.
@rosalline chci se optat, když jsi testovala, kolik dní jsi byla po Ovitrelle, prý jako já cca? Já jsem teprve 6.dni od injekce a 11.dni od ET.
Moc dekuju :-* ...zatim si pripadam jako, že se to stalo nekomu jinemu a ja na to koukam z povzdali. Bojím se radovat.
@verunkadar
Ten 25 TT mam taky, ale @rosalline mi prave poradila at ho ani nezkouším, že neni dobrej.
A ty mas 2 embryjka vid? Držím palce...holka ja jsem napnuta...moc nam fandim 🙂
@juliia ano, mám v sobě dvě embya, ale to by byla fakt náhoda, kdyby se chytla obě, budu šťastná, když tam bude to jedno. Zítra brzo ráno to zkusím znovu, co tam bude. Dostala jsem naději, že to nemusí být injekce Ovitrelle 🙂. @rosalline mi právě posílala foto a bylo to stejné,jako moje. Držím palce!!!!!
@verunkadar a hlavně ty ty testy máš daleko silnější...:o))))))))))))))))) než já jsem měla ......
@juliia
@verunkadar půjdete na krev? Já šla do laboratoře jako samoplátce...
@verunkadar
Tak jsem ted dorazila domu a vytahla jsem taky ten dvacitkovej test z centra, potřebovala jsem se presvedcit zda mi ten 11.den teda neco ukáže...co myslite?..@rosalline??
@juliia To je krásne. Ty to máš jiste.
@rosalline jj v patek mám dorazit do centra.

@juliia Test byl cislivost 10, tak jsem si rikala, ze uz by neco bylo videt.. Jediny co mam, tak bricho, jak v sestym mesici z toho utrogestanu a estrofemu..