Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@sweet81
Ahoj, vitej a preju at se podaří...
Ja zrovna hyperstimulak po 1.IVF mela, byla jsem i jednu noc v nemocnici. A ty bolesti teda nikomu nepřeju. Podruhé uz jsem byla opatrnější a slo to bez něj. Hodne pij, kup si nutridrinky s proteiny, jez hodne eidam, vajíčka, tvaroh...potraviby bohaté na bílkoviny. ...porad jsem lítala curat, ale tim rychleji se ti to z tela vyplavi. Nafoukla jsem byla taky, ale jakmile jsem začala zvracet, tak uz bylo zle. Drzim palce at to zvládneš
@fanunka tak jsem dnes udělala tento test 😀. Nevím, sice zbytečně, ale chtěla jsem to vyzkoušet, nikdy jsem ho neměla. 😀.
@verunkadar nooo tak tenhle test jsem taky nikdy nedelala 🙂 co to znamena ze jsi ve 3tt?
@fanunka ukazuje to do tří týdnů, tři plus znamená že více než 3. Týdny, teď v pátek už to budou čtyři týdny a ten další týden 5 TT a to jdu na ultrazvuk.
@verunkadar
Tak super. HCG krasne stoupa. To ja od patka ani jeden test, ziju v očekávání, ale nejak mi to extra neutika. Obcas me poboliva v podbrisku, jinak mi vubec nic neni. Musim verit, že to bude v poradku!
@verunkadar tak moc drzim palce 🙂
@fanunka no, ale mam teď nějaké nadýmání a nevím, co s tím, od toho mě bolí břicho, jdu na záchod,na chvíli klid a pak zase.
@verunkadar zkus jist nenadymave jidla bez cibule, treba ani omacky nejez (vetsinou jsou delany na cibulovem zakladu) a papej probiotika!!! Ty jsou zazracny
@verunkadar Ahoj, kup si v lékárně Nobal nebo Espigal na to nadymani.
@fanunka no omáčky vařím poměrně často kvůli manželovi, ale musím to hlídat, pac je to fakt nepříjemné.
@verunkadar ja co jsem tehotna musim je varit bez cibuloveho zakladu :( me po ni strasne boli na prave strane
@fanunka dnes jsem zase zašpinila ☹. Tak mám nervy ☹. To samé jako 10.den lehce hnědý výtok.
@verunkadar
To ja zase vubec nic, začínám byt nesva, že se nic nedeje. Krom obcasneho dloubnuti v podbrisku nic neobvykleho.
A jsi zaspinila jen jednorázove a ted uz nic?
@juliia no buď ráda, že ti nic není!!! Teď vydržet do příštího týdne ☹.je to světle hnědý výtok a teď je to o něco méně zase. To mě tak stve, člověk neví, co to je. Prý může chybět v těle vitamin C.
@verunkadar já špinila od půlky 5tt do konce 7tt, byla jsem s nervama v... Jela jsem i k Dr, aby mě prohlédl, dostala jsem Ascorutin a vyšší dávky utrouse. Po asi 10ti dnech to přešlo. Taky se jednalo o tmavou krev, ale fakt jen špinění... Asi nejhorší období. Jo a po tu dobu jsem měla přísný klidový režim. Sice doma, ale žádný úklid, žádné vaření. Dovoleno jsem měla chodit jen na WC. Bylo to i ohrožené rizikové těhotenství. Ale kluci se naštěstí udrželi😀
tak ho do sebe per!!! Ja si dycky dala jeden citron denně a plus cecko ve vitamínech ten beru vlaste porad abych nic nechytla
@verunkadar Kup si Ascorutin🙂 Je to vitamin c a latka proti praskani malých cevek, při spineni po transferu doporučili v car.
@jeanne_g Ascorutin mám doma, ale v lékárně rikaji, že těhotné to nesmí a pak právě slycham, že ho těhotné jedí.
@962011 já nevím, jak to spočítat, kolik jsem já, pac já šla na transfer až 26.den cyklu. Ale četla jsem, že cca v den transferu je žena těhotná 2 týdny, tak to by bylo 5.tt jakoby. No volala jsem do centra a říkala, at si beru 2-2-4 utrogestan, tak mi to zvýšili o dvě kuličky. Za týden v patek mám první UZ, tak snad tam něco bude. CO BY TAM VLASTNĚ UZ MELO BÝT?
@verunkadar mi to počítali od poslední menstruace, ačkoliv se přesně díky transferu ví vše na den. Pokud by byl na UTZ rozdíl větší snad jak 14 dní oproti ms, pak prý nějak přepočítávají TP. Když jsem kvůli špinění byla u Dr na UTZ (6+0), byly tam už 2 gestacni váčky a jedna srdeční činnost. Další kontrola byla 6+3 a byly už 2 srdeční činnosti poznat 😁. Radost velká a Dr z centra říká, neraduje se, ke kočárku daleko..😀 . No, teď se tomu už jen směju, kočárek je ve sklepě 😄.
@verunkadar
Ja to tedy pocitam od dne oplodneni/OPU...takže bychom mely byt ve 4.tydnu od poceti, tedy v 6.tydnu od posledni MS.
Kdyz ode dne poceti odectu cca 2 tydny jako 1.den cyklu.
Pak mi to dnes vychazi 5+3

@misko5
@fanunka to by byla sranda, líbilo by se mi to, čekám ale dvojčátka, takže mám malou pravděpodobnost, že vydržím do konce srpna. V pátek mi Dr rikal, že bych měla vydržel aspoň do 33tt, jsem 28 tt... Ale nehážuflintu do žita