Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@jeanne_g držím moc pěsti, ať se pekne zavrta ✊😘
ahoj holky, tak po nějaké době se hlásím... To těhu je boj..
@juliia díky za podporu..
Norm.jsem to dostala po 29.dnech, Ms 4 dny, pak bolest prsou a břicha..tak si říkám, divný..jen tak na blint jsem zkusila test, vyšel pozitivně, tak jsem zkusila Clearblue, i ten pozitivní..to bylo min.pátek
6 Dc., volala jsem do CAR..V pondělí na kontrole dr. na utz. nic neviděl, nabrali mi krev, odpoledne výsledky-hcg 65, prý asi zbytkové, že se mimi neudrželo. At dělám testy a zajdu si na další krev,,že by tam už nic pak nemělo být..Testy dělám, nesílí, ba naopak..ale prsa stále bolí a nalejvaj se furt a bříško taky..je to divné..může mi to někdo zkušenější vysvětlit?/
No takže tak...i z krásného testu a naděje může být pěkný psycho..No nic, jedu dál..po roce a půl se zadařilo přirozeně, ale asi to nedopadlo..Př.týden zajdu na krev.. Posílám testíky k pokochání se..ale nic z toho... a vám ostatním přeji ať to vyjde lépe než mně..Zasepísnu...dnes jsem 12dc..
@misko5 Ahoj, to je mi líto, že se neudrželo ☹ Testíky vypadaly pěkně. Ale zase super, že se zadařilo přirozeně, tak třeba může brzo zas... Já prodělala potrat na konci 6tt a měla jsem normálně začínající laktaci, byla jsem překvapená, že to má takové následky po tak krátké době těhotenství. Holt ten pokles těhotenských hormonů s tělem pěkně zacvičí.
Screening v Podoli ve 30tt dopadl na jednicku vaha 1.5kg a hlavickou dolu. Ufff my se toho zazraku snad i dočkáme🙂 a to mame dnes vyroci lepsi darek jsme si nemohli přát
Po porodu jsem chtela hned zkusit prirozene 2. Ale kdyz ono tech 9 mesicu je fakt nekonecnych....
@jeanne_g ahoj, děkuji za podporu, jj i já to tak beru, že super, po tom zprůchodnění vejcovodů to opravdu jde 🙂..jen je větší náběh na mimoděložní a riziko potratu..noo..
Holky, dnes jsem byla na krvi, hcg 28,5, takže klesá..Začala jsem drobně špinit, břicho bolí a spodek taky..Nikdy jsem to nezažila, prosím, kdo má zkušenost, napište mi, co mne čeká..budu krvácet? vždyt jsem 13.dc, do ms daleko..nevím, co čekat..,může to být ještě mimoděložní? jestli se tělo samo vyčistí, jestli jít k dr.na kontrolu.. jak to vlastně brát..jako zamlklé těhu?? A kdy se snažit znova??
Holky, jako takhle, jsem v pohodě, neberu to zase nikterak tragicky, lepší teď než později..jen jsem z toho paf a nevím, co dál čekat..Poradíte? Máte zkušenost??
Děkuji a přeji hezký začátek víkendu..
@misko5
Je to pech vid :-* Ale urcite se to povede příště! :-*
Ja si spíš myslim, že to bylo biochemicke tehotenstvi. Na ultrazvuku to mas čisté a HCG klesá, takze o zamlkle asi nepujde. Se zamlklym mam zkusenost z predlonska a HCG se docela drzelo nez zacalo.klesat a na UZ byl gestacni vacek se zloutkovym vackem. S mimodeloznim zkusenost nemam...ale myslim, že tam HCG stoupa taky, jen pomaleji...
Tak bych spis cekala MS v terminu...mozna budes ted spinit uprostřed cyklu

@jeanne_g noo tak to nemůže byt pochyb že se nechyti!!!! Sliznice i bojovnik jsou v plne zbroji!!! Hod vse za hlavu a zamestnej se necim jinym a uvidis ze za 10 dni bude na testu zářit//