icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

fanunka
3. zář 2018

@juliia jo ale jen jednou našla jsem na papiru černou sraženou krev a pak už nic

merilina
3. zář 2018

@juliia já měla úplně ruzovoucky výtok ...

juliia
3. zář 2018

@merilina
Tohle bylo taky uplne svetle ruzovoucke a pak po utrogestanu jak vyteka takove sedohnede zaspineni. No musím vydrzet, nic jiného stejne neudělám.

merilina
3. zář 2018

Děvčata, zjišťuji, ze čekat na porod je hodně podobný opruz jako čekání na 2 carky.... já se asi nedockam...😒

fanunka
4. zář 2018

@merilina uaaaaa ty si chudak. Ja uz mam u sebe skoro měsíčního kluka a ty ještě pořád čekáš🙂

volfici
4. zář 2018

@merilina v kolikátém tt jsi?

merilina
4. zář 2018

@fanunka
@volfici No právě... dneska jsem 40+4 tt... 🙈 a nic..

volfici
4. zář 2018

@merilina jeje, no mě vyvolávali ve 40+6, tak snad to u tebe půjde samo 🍀

merilina
4. zář 2018

@volfici A jak ti ten porod probíhal?

gabcat
4. zář 2018

@merilina se mimču u tebe líbí no 🙂 tak ať vyleze co nejdřív, ať se mu nemusí pomáhat, není o co stát

luciebx
4. zář 2018

@merilina Dočkáš neboj. Odpocivej spí co můžeš. Už to dlouho trvat nebude.

jeanne_g
5. zář 2018

@juliia Julii, jak to s tebou vypadá? Špinění přestalo? Kdy zkusíš test?

volfici
5. zář 2018

@merilina no, první tableta nezabrala, takže druhý den ráno další. To se už rozjelo, ale pořád jsem se skoro neotevírala, tak mi píchli vodu a pak už to šlo. Nechala jsem si dát epidural, pomohl krásně. Na čtyři, pět zatlačení byl venku. Tabletu jsem dostala v osm ráno, v půl třetí byl Jiřík na světě. Měla jsem asi pět stehů. Akorát placenta trvala dlouho, tam museli dost pomáhat.

merilina
5. zář 2018

@volfici Já z toho mám docela děs... z vyvolávání ..

juliia
6. zář 2018

@merilina
Preju hladky průběh :-*

juliia
6. zář 2018

@jeanne_g
Ahoj, děkuju, že na me myslíš:-*
Dnes 10.den po KET a citim se dobře jako poprve bez příznaků.
Spinila jsem ten jeden den...6.den po KET...7.den me jen bolelo v podbrisku a pak to odeznelo...

Tak jsem ted testla a výsledek takový...co myslíte?

jeanne_g
6. zář 2018

@juliia Jupiii, krásný 😍 Moc držím palce!!!

hanimili
6. zář 2018

ahoj holky tak mám za sebou dnes svůj první Ket tak těd vydržet 14 netestovat a nechat se překvapit 🙂SNad i přes tak nízkou sliznici se tam zavrtá jak má 🙂

volfici
6. zář 2018

@juliia to je paráda, držím palce 🍀🍀🍀

jeanne_g
6. zář 2018

@hanimili Moc držím palce 😙

luciebx
6. zář 2018

@juliia krasa... super.... juuuu.. jen at sili..

fanunka
6. zář 2018

@juliia no krásný!!! Držím palce. Kdy jdes k dr?

misko5
6. zář 2018

@juliia jůůů, tak todle vypadá hezky..držím palce!!!

juliia
7. zář 2018

@misko5
Holky vsem moc dekuju :-*
Ale jsem dnes uplnena rozhozena...od vcera me zacala pobolivat prsa, tak si rikam, super, alespon nejaky priznak a ted si jdu udelat test a carka je nějaká slabá, tak hned dalsi a i na nem carka nic moc, posledni co jsem mela bcl clearblue...co myslite??

matys13
7. zář 2018

ahoj, můžu se k vám přidat? 30.7. jsem na svém prvním IVF a dneska mě celej den bolí v podbřišku a našla jsem i trochu krve na toaletáku.. tak se začínám bát jestli nechce utýct.. do dneška v pohodě.. jen jsem trochu cítila břicho první 3 dny.. a tedka bych mohla pořád jen spát.. ale jinak břicho mě chytlo až dneska :(

jeanne_g
7. zář 2018

@juliia Musis delat stejnou znacku, pro srovnani. Melas Pregnyl nebo Ovitrelle a kdy?

luciebx
7. zář 2018

@juliia jiný test. Množství barviva se liší. Já měla 10tkovy z eBay kde bylo sotva něco vidět. Pak sem zkusila 25tkivy z obchodu a tam čára jak blázen. Testují stejným testem

luciebx
7. zář 2018

@matys13 ahoj a vítej. Hlavně v klidu. Muže to být cokoliv. Praskla Žilka / cevka uhnuzdeni atd. Hlavně odpocivej.

matys13
8. zář 2018

@jiliia dneska je ta krev uz od rans.. A zas boli podbrisek.. Doufala jsem ze to prejde. I ty krve je trochu vic jak vcera

juliia
8. zář 2018

@matys13
Ahoj, budu drzet palce at je to v poradku.
Ja jsem po ET zacala krvacet 20.den po ET a mela jsem hematom, bohuzel se to tim krvacenim neudrzelo.
Ty jsi 9.den po transferu? Udělej test. Muze to byt součástí zahnizdovani, hematom nebo se taky muze hlásit o slovo MS...preju at najdes //

A nasad ascorutin na zastaveni krvaceni :-*

Strana