Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Tak transfer se nekona.. pristi cyklus bude ket..
ahoj holky, tak jsem včera večer zvládla první injekci, do báru jsem vzala kabelku, před devátou odběhla na záchod a předvedla smažku 😀
kvůli UTZ se ale musím vrátit do ČR už v pátek ráno, musím být v 15:30 v CAR. Spoléhala jsem na sobotu, bohužel tuto sobotu nemají žádné zákroky, tak mám smůlu. Tak jsme s kolegyněma musely překopat program, naštěstí se to dalo, jinak bych vůbec nevěděla co dělat. V CAR mi řekli buď pátek nebo mám tento cyklus se stimulací smůlu.
@vkackah držím palce, ať je ti líp a KET se určitě povede
@juliia držím palce, 7 stačí, hlavně když budou dobrý 😉
@kafr to mě mrzí ☹ ale to v tobě se už určitě zavrtává a dobře to dopadne
@nita1984 hodně štěstí na KET 🙂
@volfici
To znam...taky mi bylo receno, kdyz se nedostavim 2.den pro leky, tak tenhle cyklus nic nebude. Nastesti jsem je nejak usmlouvala a dali mi to o den drive, jeli jsme pryc.
Tak ja uz dnes taham bricho. Kontrola probehla v poradku, folikuly rostou a dnes doktor napočítal 9, tak uvidime...v patek punkce
Od dnešního dne randím s utrošem a zítra volám jak se rozmrazila embryjka.... a jestli vše ok, tak v sobotu jedu na kET... strašně se bojím, ale už se i těším
@nita1984 tak na zitra drzim palce, embrijka uz se urcite taky tesi 😉
Mi mudr misto utrose napsala Gynprodyl- je to pry to stejne, ale jsou vetsi a maji vic ucinne latky.
Jinak me od rana boli bricho jak kdyz to mam dostat... Normalne uz bych vzala brufen, at muzu fungovat. To je fakt k nas...i! Zitra to je tyden od ET. V pondeli jsem mela snad vsechny tehotenske ( nebo premenstruacni symptomy) ut, st jak by se nechumelilo a dneska zas tohle... Je to normalni?!😠
@kafr obávám se, že je to naprosto normální ☹ U minulého KET jsem to měla taky tak... takže držím palce. Máš v plánu testovat? Nebo až na krev?
Já se na zítra moc těším, i když se hodně bojím, ten telefonát mi připomíná telefonáty při vývoji embryí, to byly denní nervy.... Taky mě dneska hrozně bolí hlava, ale nechci si nic brát, přeci jen, v sobotu už KET tak do sebe nechci cpát žádnou zbytečnou chemii... Utroš versus gynprodyl... každý říká něco jiného... já mám 2-2-2 takže celkem dost, tak uvidíme.
@nita1984 mam 1-1-1, takze stejne jak ty... Vubec se ti nedivi, ze se zitrku i bojis, ale proste musis verit, ze se ta smula jednou zlomi! To se lehko rekne, co?
Nejdriv jsem to chtela vydrzet, ale kdyz to do soboty nedostanu, tak rano curam na papirek, to bude 9. den, tak minimalne duch by tam byt mohl, kdyby to bylo...ne?
@kafr já měla po KET čárku 7. den. Ani nechci říkat ducha, byla to fakt dobře viditelná čárka... tak uvidím jak vydržím tentokrát. Nicméně asi počítám, že začnu testovat tak nějak jak minule, bu´d bude nebo nebude, stejně to člověk neovlivní ani tím, že test udělá, ani tím, že neudělá
@vkackah
Ja musela na kapacky na 2 dny do nemocnice, protoze jsem zacala i zvracet a mela jsem krute bolesti.
Pak uz jsem to lecila sama, porad plna sklenička s vodou, eidam syr, nutridrinky ucucavat, jedla jsem vajicka...vsechno bohate na proteiny...
Pomalu se to zklidnovalo samo...ale trvalo to ...ty krute bolesti 3 dny, pak asi tyden obcasne bolesti a pak jeste tak tyden do uplneho odezneni.
@volfici
Ano, byla, mam to za sebou!👍
Takže info od nas: Punkce probehla bez komplikaci, punktovano 11 folikulu a získáno 6 zralych oocytu, ktere budou oplodněny metodou ICSI.
V neděli si mam volat embryologovi jak to vypada. Zatím pocitame s PDG vsech embryi.
Drzte palecky at se bublinkam dobre daří. 🙏🙏🙏

@vkackah
Tak at ta kontrola zitra dopadne co nejlepe.🙏