Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@volfici
Me cetrotide hodne palila a nela jsem pak na brise stipanec jak od vosy, to jen pro info. V kolik si je píchas?
My nakonec na radu lékařky pujdeme do transferu az dalsi cyklus a dame vsechna na PDG, chci snizit co nejvice riziko zamkleho tehu, kterym jsem si prosla a i kvuli veku. Navic je pry vetsi šance pri ketu kvuli momentalni hormonální nerovnovaze v tele. Jak jsem prestimulovana, tak je pry lepší telo hodit nejprve do normalu.
Holky jsme sikovne, jak to zvladame.. ja uz mudim vydrzet cca 10 dni na menzes a jedem na to.. uz chci mi mrne v brisku..
Tak mám u sebe dva prcky... Teď přijdou nejhorší dva týdny čekání. Moc si přeji, aby to zvládl alespoň jeden 🙏🤰👶😍
@nita1984 držím palce!
@luciebx
@juliia
@adydejka2609 díky holky. Strach JE velký, musím se od toho oprostit. Stejně to teď neovlivnim.
@wendissek malá výhra taky výhra! Ale chápu tě, já na toho sotva viditelného ducha v pátek koukala podezíravě, ale to byl teprve taky 8. den...
Druhé testování plánuju na zítra. "Skákat" až ke stropu budu až uvidím pořádné dvě čáry! Nebo možná až na ultrazvuku, nebo až po 1. trimestru?! Kdy je normální přestat se bát, že to nevyjde?! Asi mi hrabe 😅
@volfici jak se těšíš na ultrazvuk? to už je 2. kontrola?

@volfici
Jen tak dal 👏
Ja uz dnes mela pocit, že nemůžu udelat rychlejší krok. 😀