icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

juliia
11. srp 2017

@volfici
Jen tak dal 👏
Ja uz dnes mela pocit, že nemůžu udelat rychlejší krok. 😀

volfici
11. srp 2017

@juliia krása! Takže KET příští cyklus? Já bych měla mít jedno na ET a zbytek PDG.
Haha, teď koukám, že v minulém příspěvku mi autocorrect opravil ty léky 😂, no nic, je to Cetrotide a Luveris 😂

juliia
11. srp 2017

@volfici
Me cetrotide hodne palila a nela jsem pak na brise stipanec jak od vosy, to jen pro info. V kolik si je píchas?

My nakonec na radu lékařky pujdeme do transferu az dalsi cyklus a dame vsechna na PDG, chci snizit co nejvice riziko zamkleho tehu, kterym jsem si prosla a i kvuli veku. Navic je pry vetsi šance pri ketu kvuli momentalni hormonální nerovnovaze v tele. Jak jsem prestimulovana, tak je pry lepší telo hodit nejprve do normalu.

volfici
11. srp 2017

@juliia beru 21:00 Puregon a 21:15 tu vosu 😒, to jsem na sebe zvědavá

juliia
11. srp 2017

@volfici
Treba to mit nebudes 😘

volfici
11. srp 2017

@juliia tak jsem píchla a dobrý. Jinak je fakt, že toho do sebe cpeme, že mi z toho vůbec není dobře na duši....

vkackah
12. srp 2017

Holky jsme sikovne, jak to zvladame.. ja uz mudim vydrzet cca 10 dni na menzes a jedem na to.. uz chci mi mrne v brisku..

nita1984
autor
12. srp 2017

Tak mám u sebe dva prcky... Teď přijdou nejhorší dva týdny čekání. Moc si přeji, aby to zvládl alespoň jeden 🙏🤰👶😍

luciebx
12. srp 2017

@nita1984 moc na tebe myslím.

juliia
12. srp 2017

@nita1984
Zvladnou to urcite!😘

adydejka2609
12. srp 2017

@nita1984 držím palce!

nita1984
autor
12. srp 2017

@luciebx
@juliia
@adydejka2609 díky holky. Strach JE velký, musím se od toho oprostit. Stejně to teď neovlivnim.

volfici
12. srp 2017

@nita1984 držím moc moc palce, určitě to dobře dopadne 🍀🙏 prdelky to zvládnou

volfici
12. srp 2017

@juliia kdy budeš volat do CAR? Až v pondělí nebo tam jsou i o víkendu? ✊

volfici
12. srp 2017

@juliia už to čtu 😅, takže zítra 🍀

juliia
12. srp 2017

@volfici
Volam zítra....
Ty mas UZ v pondělí vid? Mne uz na 2.kontrole dali termin OPU...tak uvidíš a drzim palce 👍

volfici
12. srp 2017

@juliia já si taky myslím, že půjdu nejpozději ve čtvrtek. Doktorka říkala že jsou už docela velké, proto jsem mám už od včerejška ten Cetrotide. Jsem napnutá 😉

vkackah
12. srp 2017

@nita1984 držím pěstí pro štěstí... nech se drahou polovičkou obskakovat.. zasloužíš si to..

nita1984
autor
12. srp 2017

@volfici
@vkackah díky holky, ja se řídím řadou mého dr a chovám se, jako by žádný KET nebyl. Pár hodin v práci, nákup, procházka se psy a teď jdu natirat planky na plot. Nemůžu sedět a nic nedělat, zbláznila bych se

kafr
12. srp 2017

@nita1984 zacinaji mi modrat palce, jak ti je drzim... Dopadlo rozmrazeni dobre? Byli jste na Et? Drz se 🙂

nita1984
autor
12. srp 2017

@kafr jojo, psala jsem o fous výše... rozmrazení v pohodě, dva prcky mám už 12 hodin v bříšku.... přála bych si,m aby to zvládl alespoň jeden celých 9 měsíců....🙏

kafr
12. srp 2017

@nita1984 jeee, koukam, ze se mi neobnovila stranka... Moc k te barve necichej! 😀

nita1984
autor
13. srp 2017

@kafr necicham, dělám to venku 😀 nechci mít otravena dvojcata 😀

volfici
13. srp 2017

@juliia ahoj, tak co, už něco víš? Těším se na každou zprávu.

wendissek
13. srp 2017

@nita1984 neboj zlaticko zvládnou to :-*

volfici
13. srp 2017

@vkackah ahoj, tak jak se cítíš? Už je líp? A kolik vám nakonec zamrazili embryí?

volfici
13. srp 2017

@beruda ahojky, už jsi testovala? Jak jsi dopadla? ✊🍀

volfici
13. srp 2017

@wendissek ahojky, koukala jsem v jiné diskusi, že máš 8. den po KET slabou čárku 👏, moc gratuluju a držím palce ať je všechno v pořádku!

wendissek
13. srp 2017

@volfici Dekuji na živo jde vidět o mnohem lépe ale porad se neraduji 🙂

kafr
13. srp 2017

@wendissek malá výhra taky výhra! Ale chápu tě, já na toho sotva viditelného ducha v pátek koukala podezíravě, ale to byl teprve taky 8. den...
Druhé testování plánuju na zítra. "Skákat" až ke stropu budu až uvidím pořádné dvě čáry! Nebo možná až na ultrazvuku, nebo až po 1. trimestru?! Kdy je normální přestat se bát, že to nevyjde?! Asi mi hrabe 😅
@volfici jak se těšíš na ultrazvuk? to už je 2. kontrola?

Strana