Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Holky já mám takovou radost Opu dopadlo nejlíp co šlo s 9 vajíček jich mám 8💓😊Teď se modlím aby jich většina vydržela do 5dne💓💓3.IVF
1.den oplození a pořád je jich 8 transfer bude v úterý v 11hod 🙂
Ať jich prosím vydrží co nejvíc 😊🤗
Jen teda jak se dál vyvíjí se dozvím až v úterý a nebo si můžu zavolat až v pondělí zkusim to vydržet a uvidíme 🙂
Holky zítra nás čeká ET 🤗jen nevím jak jsou na tom ty vajíčka chceme se nechat překvapit ☺️
Jsem pořád tak klidná tak věřím že jich bude víc než minule 🙂
Zítra dám hned vědět 🤗
Holky jsem šťastná jak blecha šampiona už mám v bříšku 🤗jedno nám zamrazili a zbytek bojuje do zítřka vypadá to ještě na 3😊☺️
Holky držím vám oboum vše co mám 🎊🎉🎊💖🤩💖
Tak mám zamrazeny ještě 2 kousky uf 😍jsem za ně šťastná líp se cítím že máme ještě 2pokusy 😊
Doufám že si je schováme až na druhého drobecka 🤗
Ahoj holky, tak nás jediný bojovnicek ma dnes 4.den jen 9 buněk 😢 Zítra mám jet na ET, ale moc to nevidím. Já asi nemám být těhotná. Kdyby se přestalo vyvíjet, daji mi ráno vědět.
@koudelka82
Nesmutni, neznamená to, že když odpovídáte 3.dní vyvoje, že se to nemůže povést. Spousta embryí má pomalejší rozjezd. Důležité je, že vývoj postupuje, zítra to už může zase dohonit. Držím moc palce:-*
@juliia tak mi dnes zavedli časnou blastocystu. Prosím, ať už to konečně vyjde ♥️🙏
@koudelka82 🎉💖super. Držím co mám
@luciebx dekuju moc 😘😘
@koudelka82 Drzim palce😙
@koudelka82 Moc držím palečky 😘

@tea1909 bude to dobré věř mi 💓🤰už aby to bylo za mnou věřím že jich budu mít víc než kdykoliv před Tím jsem taková klidná 🙂