icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

beruda
15. srp 2017

@volfici nechci strašit, ale počet folikulu nic moc neznamená. Já jich měla 19 a vajíčka jen 4. De mnou tam byla paní, která měla 10 folikulu a 8 vajíček.... Držím palce, ať jich máš více, podle slov embryolozky je po oplodnění ještě padesáti procentní "propad", tedy že se o polovinu vajíček ještě přijde. Stejně pak stačí jen jedno 🙂

volfici
15. srp 2017

@pxtulka @kafr @beruda holky díky, potřebuji jich "dost" kvůli PGD, aby pak vůbec něco zbylo. Mám jediný pokus..... Pořád se držím toho, že jedeme na kvalitu

volfici
15. srp 2017

Holky, tak jsem do sebe píchla poslední jehlu, dnes to byl pro změnu koktejl jménem Ovitrelle 😂 a ve čtvrtek punkce. Cítím se úplně normálně, možná trochu nafouklá, ale jinak nic zvláštního. Zítra večer se ale začnu cítit nervózně, to vím už teď 😯

volfici
15. srp 2017

@pxtulka prosím tě, a ty jsi byla teď na IVF a koukám se povedlo? Kolikátý pokus? Transfer byl fresh nebo KET? Jsem děsně zvědavá 😉

raelyn
15. srp 2017

@kafr jo jo Frantovky, ještě čekám na papíry, začínám se těšit, snad to pomůže 🙏

volfici
16. srp 2017

@juliia Dobré ráno 🙂, dnes na tebe budu myslet a držím palečky ✊🍀, dej pak vědět 😊

nita1984
autor
16. srp 2017

@beruda ja měla 9 folikulu, 9 vajíček, 8 embryí.
Takže tohle se opravdu nedá předem říct.

juliia
16. srp 2017

@beruda
A byly 4 embrya? Nebo kolik ti jich slo na genetiku?

@nita1984
Ty jsi mela u embryjek genetiku nebo ne?

juliia
16. srp 2017

@volfici

Dekuji, že na me myslis!😘
Zitra moc drzim palecky. V kolik na to jdes?

nita1984
autor
16. srp 2017

@juliia neměla je to naše 1. IVF.

juliia
16. srp 2017

Tak mam aktuální zpravy z laboratoře.

2 embryjka jiz dosahla stadia blastocysty a dnes se vitrifikuji a budeme cekat cca 2 týdny na vysledek genetiky.

2 embryjka se zatim dál kultivuji a mam si volat zítra jak to vypadá.

1 embryjko to bohužel vzdalo.

Držte prosim dal palecky a dekuju za pozitivni energii...urcite to pomůže. Je to náš jediny pokus.🙏❤

nita1984
autor
16. srp 2017

@juliia držím palce. Proč jediný pokus?

wendissek
16. srp 2017

@nita1984 jak se cítíš moc na tebe myslim

tcz
16. srp 2017

@juliia
Juli, drzim palce. 🙏

tcz
16. srp 2017

Holky, prosím, v 1/2016 jsem menila pojistovnu. Z vzp na rbp. Koncem srpna mam zacit stimulovat, ale vcera mi prisel dopis z rbp, ze aby mohli schvalit ivf potrebuji vypis gynekologickych vykonu do 12/2015 z puvodni pojistovny. Na vzp jsem hned psala, ale na vyrizeni zadosti maji mesic. Znamena to, ze nemuzem zacit s ivf dokud neni schvaleno pojistovnou? Nebo da se zacit a schvaleni prijde dodatecne?

tcz
16. srp 2017

@juliia
Juli, ještě prosím, tu genetiku embryjek jste si platili? Když jsem byla na imunitě a genetice napsala mi dr do papírů, že vzhledem k věku doporučují udělat genetiku embryjek. A teď nevím, zda si to budu muset platit a nebo zda proplatí pojišťovna. Děkuji.

nita1984
autor
16. srp 2017

@wendissek jsi zlatá. Cítím se normálně... občas trochu píchne v podbřišku, ale jinak necítím vůbec nic

nita1984
autor
16. srp 2017

@tcz záleží na CAR. Někde začnou klidně dřív, akorát ti dají podepsat papír, že kdyby to pojišťovna zamítla, tak to zaplatíš ze svého

wendissek
16. srp 2017

@nita1984 doufám ze ted už sou to ty prave :-* moc na tebe myším ja jdu zítra na krev

nita1984
autor
16. srp 2017

@wendissek také moc doufám,. Tobě zítra na krev držím všechny palce... bylo by super, potkat se pak v termínovce 🙂

wendissek
16. srp 2017

@nita1984 jj su zvědavá kolik bude já si dnes brala v práci a posilala do labiny a to je 217

nita1984
autor
16. srp 2017

@wendissek tak to máš super, že si to uděláš v práci 🙂 Hezké číslo 🙂

juliia
16. srp 2017

@nita1984
Vek 39 na krku, jedna sance na pojistovnu...a uz jsem uprimne z toho hormonálního kolotoce unavena, nehledě na psychicky dopad.

nita1984
autor
16. srp 2017

@juliia jasné, jasné. Naprosto chápu

vkackah
16. srp 2017

Tak my nakonec mame 5 mrazacku.. dneska prisla MS a zaciname pripravu na KET. Holky, snad nam to vsem vyjde..

juliia
16. srp 2017

@tcz
Dekuji moc 😘

Genetiku mame hrazenou pojistovnou, na základě doporuceni genetika.
Jen se u nas v caru doplaci za kultivaci, vitrifikaci, slamky, uchovani embryi k cene za ICSI +punkci za 16000 jeste 20000Kc. Jinak dle ceniku kdybych si to hradila cele sama, tak 70000 s PGD. Takhle mi 50000 pojišťovna hradi.
Takze my platíme 36000 + co si jeste dovybereme ...treba embryoglue..atd

volfici
16. srp 2017

@juliia to je krása, pořád je jich hodně, to bude dobré 😘. Já mám být zítra v sedm ráno v CAR, pak asi záleží, kolik toho mají na ten den naplánované.

volfici
16. srp 2017

@vkackah paráda 👏, tak se dej pěkně dohromady a hurá na KET 😉😘

tipry
16. srp 2017

@volfici Tak na tebe zítra myslím!!At je všech 8 vajíček....
Já jdu v pátek na první UTZ, tak jsem zvědavá, kolik jich tam bude. Včera mi první injekci píchal kamarád, ale opravdu to nebolí, takže dneska sama🙂 Jsem posera...

tipry
16. srp 2017

@juliia Držím moc palce, at se embryjka drží!!

Strana