Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Holky, pořád jich je všech šest! Já jim celý víkend posílala pozitivní energii, pořád jsem jim říkala, ať se pěkně dělí a rýhujou a ono jo! Prý všechny vypadají skvěle a zítra budou to nejlepší transferovat 🙏, juhuu
@tcz
Pokud to mas od geneticky, tak to budes mit na pojistovnu. U nas se stejne doplaci za veci okolo...kanyly, mrazeni...
Na dnešek jsem dostala MS...13.den po punkci, takze telo se s tou nalozi hormonu nejak dobře vypořádalo.
Volala jsem do CAR, takze tenhle cyklus nechame proběhnout prirozene, jeste se alespon dočistí a srovna do normálu. Vysledky genetiky by nam asi o tyden nevysly, tak at do sebe red zbytecne netlacim ty kortikoidy. Takze u nas ted od vseho mesic pauza.
Holky byla jste nektera na teprodukcni imunologii v Praze v Madra?
Ahoj holky, může se k Vám přidat? Já jdu teprve na konzultaci 8.9. do IVF Cube Praha.
Vkládám do toho své poslední naděje. 🙏
@adrusenkaaa
Ja byla v lednu na repo imuno v Praze Podoli.
Já byla Immunia Praha asi před 3 lety, je to tam hnusné...ale patřili mezi ty lepší imunologie...nevím
Ahoj, také bych se ráda přidala. Včera jsem měla OPU. 8 vajíček, bohužel jen 3 zralá, všechna oplodněna. Jsem o dost starší, tak nevím, jestli mám šanci... Kritické dny pro embryo přicházejí zřejmě až později. Nevíte, kdy začínají nejvíce odpadat?
@luciebx Ahoj! Já teprve 2. den, ach jo... jsem vlastně překvapená, že se všechna oplodnila. A jak velký byl u tebe úbytek? Embryoložka doporučovala transfer v pátek nebo v sobotu, přestože jsem si zatrhla prodlouženou kultivaci. Tak nevím, co je lepší a jestli mi zítra do telefonu něco doporučí.
@rosalline Ahoj. Jsi na tom s počtem stejně jako já? Chodím do Gennetu Archa a ty? 3. den znamená, že už zítřejší ranní telefonát bude asi napínavější...nebo se to počítá jinak? Bylo to moje vlastně druhé, ale na prvním jsem byla s minimální stimulací - 4 vajíčka, 2 odsáli a ani jediné nebylo zralé. Štve mě, že se to s tím dozrávání u mě nedá nějak dobře načasovat...
@rosalline Aha, no, vidíš. Mně tam zase minule říkali, že v těle jim bude rozhodně líp než Petriho misce. Nejspíš se úplně přesně neví, co všechno má na vývoj vliv. Taky bych to radši viděla 5. den, kdy už se vyselektují, ale asi si nechám poradit... Jak jsi na tom ty?
@rosalline Aha, vidíš...Je tu spoustu příběhů, kdy se to povedlo...Nám se to zdrželo, protože manžel má azoospermii, tedy nemá žádné spermie. Procházel roní léčbou, operací a nic. Pak zase já na operaci s polypem... no, absolvovala jsem 6 nebo 7 IUI bez úspěchu (s dárcem) a teď se mi prvně něco oplodnilo. Tak jsem ráda, že alespoň tak.

@nita1984 tak nám ho sem dejjjjjj. Sme nedockave