icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

luciebx
20. srp 2017

@nita1984 tak nám ho sem dejjjjjj. Sme nedockave

volfici
21. srp 2017

Holky, pořád jich je všech šest! Já jim celý víkend posílala pozitivní energii, pořád jsem jim říkala, ať se pěkně dělí a rýhujou a ono jo! Prý všechny vypadají skvěle a zítra budou to nejlepší transferovat 🙏, juhuu

tcz
21. srp 2017

@volfici
Paradicka parada. Myslim na tebe a dej echo az budes mit po ❤

pxtulka
21. srp 2017

@volfici tak to je super zpráva 🙂 vyplatilo se jet na kvalitu 🙂 Budu držet palce na transfer 🙂

juliia
21. srp 2017

@volfici
Mam velkou radost! Moc ti preju, aby to vyslo hned na poprve! 😍😘🙏

Zitra drzim palečky!!!👍

Zeptej se prosim jak se u vas dlouho ceka ma vysledky PGD.

A co pred transferem...beres neco?

volfici
21. srp 2017

@juliia děkuju, zeptám se 🙂.
Beru jen Utrogestan 2-2-2. A podporuju to klasicky listovkou plus ananasový džus. Od doktorky mám pořád nákazáno hodně pít, hodně bílkovin a calcium v tabletách

tipry
21. srp 2017

@volfici A ten utrogestan ti dala na druhe kontrole?

volfici
21. srp 2017

@tipry ten jsem dostala až po odběru 🙂

volfici
22. srp 2017

@juliia ahojky, tak jsem čerstvě po transferu a 3 nám šoupli na genetiku. Ptala jsem se ohledně těch výsledků, řekli mi, že za 30 dní.
Za 14 dní jdu na kontrolní odběry, to čekání bude nekonečné....

juliia
22. srp 2017

@volfici
Tfuj tfuj at se prdolkovi u tebe líbí.😘
30 dni 😲...no to je dost vid. Ja doufam, že to bude u me rychleji...no uvidime
Takze nakonec máš 4 blastocysty?

volfici
22. srp 2017

@juliia ano, nakonec 4. Jedno to vzdalo včera a to druhé sice došlo do blastocysty, ale bylo nekvalitní, tak ho vyřadili....

pxtulka
22. srp 2017

@juliia u nás trvalo PGD dokonce 6 týdnů. Čekání to bylo nekonečné.
@volfici hlavně ať se u tebe hezky to jedno nejlepší zabydlí 🙂 Těch 14 dní je mazec, ale potom to stojí za to 🙂

tcz
22. srp 2017

@juliia
Pgd je genetika?

juliia
23. srp 2017

@tcz

Ano...cekani dlouhé...ale nic jiného mi ted uz nezbývá 🙏

tcz
23. srp 2017

@juliia
Vsak jasne, lepsi si je nechat vysetrit. Vlozi pak to nejlepsi z nejlepsich a uspech zarucen. I mi geneticka v papirech doporucila, tak doufam, ze to pojistovna proplati 😉

juliia
24. srp 2017

@tcz
Pokud to mas od geneticky, tak to budes mit na pojistovnu. U nas se stejne doplaci za veci okolo...kanyly, mrazeni...

Na dnešek jsem dostala MS...13.den po punkci, takze telo se s tou nalozi hormonu nejak dobře vypořádalo.
Volala jsem do CAR, takze tenhle cyklus nechame proběhnout prirozene, jeste se alespon dočistí a srovna do normálu. Vysledky genetiky by nam asi o tyden nevysly, tak at do sebe red zbytecne netlacim ty kortikoidy. Takze u nas ted od vseho mesic pauza.

volfici
24. srp 2017

@juliia tak máš spoustu času dát se do pořádku 🙂👍

adrusenkaaa
24. srp 2017

Holky byla jste nektera na teprodukcni imunologii v Praze v Madra?

rosalline
24. srp 2017

Ahoj holky, může se k Vám přidat? Já jdu teprve na konzultaci 8.9. do IVF Cube Praha.
Vkládám do toho své poslední naděje. 🙏

tcz
24. srp 2017

@adrusenkaaa
Ja byla v lednu na repo imuno v Praze Podoli.

rosalline
24. srp 2017

Já byla Immunia Praha asi před 3 lety, je to tam hnusné...ale patřili mezi ty lepší imunologie...nevím

chiara75
24. srp 2017
Uživatel chiara75 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

Ahoj, také bych se ráda přidala. Včera jsem měla OPU. 8 vajíček, bohužel jen 3 zralá, všechna oplodněna. Jsem o dost starší, tak nevím, jestli mám šanci... Kritické dny pro embryo přicházejí zřejmě až později. Nevíte, kdy začínají nejvíce odpadat?

luciebx
24. srp 2017

@chiara75 ahoj. A držím co mam. U nás 3 den ještě vše dobrý ale 5 už jich bylo méně.

rosalline
24. srp 2017

@chiara75 ahoj, jsem jako ty? Kam chodíš? někde jsem četla, že právě třetí den je zlomový.... je to tvé první ivf?

chiara75
24. srp 2017
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

@luciebx Ahoj! Já teprve 2. den, ach jo... jsem vlastně překvapená, že se všechna oplodnila. A jak velký byl u tebe úbytek? Embryoložka doporučovala transfer v pátek nebo v sobotu, přestože jsem si zatrhla prodlouženou kultivaci. Tak nevím, co je lepší a jestli mi zítra do telefonu něco doporučí.

chiara75
24. srp 2017

@rosalline Ahoj. Jsi na tom s počtem stejně jako já? Chodím do Gennetu Archa a ty? 3. den znamená, že už zítřejší ranní telefonát bude asi napínavější...nebo se to počítá jinak? Bylo to moje vlastně druhé, ale na prvním jsem byla s minimální stimulací - 4 vajíčka, 2 odsáli a ani jediné nebylo zralé. Štve mě, že se to s tím dozrávání u mě nedá nějak dobře načasovat...

rosalline
24. srp 2017

@chiara75 ...načetla jsem, že embryo patří do dělohy 5. den, že tři dny jsou zastaralý způsob .. a právě po třetím dnu jich to nejvíc zabalí....

rosalline
24. srp 2017

@chiara75 defacto stejně jako ty věkově. Já půjdu teprve 8.9. na první konzultaci do IVF Cube v Praze, tak se snažím shánět co nejvíce informací.... je to poslední naděje...

chiara75
24. srp 2017

@rosalline Aha, no, vidíš. Mně tam zase minule říkali, že v těle jim bude rozhodně líp než Petriho misce. Nejspíš se úplně přesně neví, co všechno má na vývoj vliv. Taky bych to radši viděla 5. den, kdy už se vyselektují, ale asi si nechám poradit... Jak jsi na tom ty?

chiara75
24. srp 2017

@rosalline Aha, vidíš...Je tu spoustu příběhů, kdy se to povedlo...Nám se to zdrželo, protože manžel má azoospermii, tedy nemá žádné spermie. Procházel roní léčbou, operací a nic. Pak zase já na operaci s polypem... no, absolvovala jsem 6 nebo 7 IUI bez úspěchu (s dárcem) a teď se mi prvně něco oplodnilo. Tak jsem ráda, že alespoň tak.

Strana