Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@tipry Taky držím palce ať tam v pátek je!
Holky, ještě ke grepu a ananasu: taky jsem před punkcí pila grep, před transferem a ještě do včerejška pila ananas. Jestli to pomohlo zrovna tohle, nevím. Ale když se kamarádka, kterou čeká stimulace až za měsíc, dneska zmínila na konzultaci o grepu a ananasu, dostala pekelný seřvuňk od doktorky, že se zbláznila, že je to všechno strašně agresivní a kde to četla a že po tom internetu běhají strašný kraviny..... Tak nevím.... Řešili jste to některá někdy a doktorem?
Holky, taky Vas po ET bolel podbrisek??
@vkackah ahojky, me teda podbřisek bolel.....hned druhy den po ket mi to zacalo a bolelo to asi az do sesteho dne....pak zacala bolet prsa a pak pozotovni test....ale dvanacty den po ket mi prsa prestala a test uz byl jen slabe pozitivni a pak mimi odeslo, i hcg spadlo. Ale bolesti po ket jsou prirozene, pekne odpocivej a uzivej kazdy den 🙂) hlavne at jsi v teplicku a netahat nic tezkeho❤
Holky, spinili (slabe krvaceli) jste den po ET?? Moc diky za odpoved..

@chiara75 Držím palce, at tam ten duch zítra je!!🙂