icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

tipry
4. zář 2017

@chiara75 Držím palce, at tam ten duch zítra je!!🙂

volfici
4. zář 2017

@tipry děkuju 😘 a tobě moc držím palce! Však v pátek to bude týden, ne? To už by tam mohlo něco prosvítat 🙏

tipry
4. zář 2017

@volfici V pátek by to mělo být 8.den no...tak to asi prubnu....

chiara75
4. zář 2017
Uživatel chiara75 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

@tipry Taky držím palce ať tam v pátek je!

volfici
4. zář 2017

@tipry já osmý den měla tu slabou čárku. Jinak teď jsem volala do Gennetu, HCG 1191 jednotek, za tři týdny jdu na ultrazvuk 😄

tipry
4. zář 2017

@volfici Jeee, no tak supeer...to je skvělá zpráva. Tak gratuluju, máš to potvrzený....Kéž by se mi taky tak zadařilo.
A na utz jdeš ještě do Gennetu nebo ke své gyndařce?

volfici
4. zář 2017

@tipry ještě do Gennetu, uvidím, jestli mě pak odešle nebo jak to bude....
Děkuju, pořád mi to ještě nedošlo 🙂

vkackah
4. zář 2017

@volfici gratulace.. uzivej..
Ja ted jedu z car s fazolkem v brisku... ted jen vydrzet a hlavne nekupovat testiky dopredu.. :D

volfici
4. zář 2017

@vkackah držím palce! Jo, to čekání je šílený 😕

rosalline
4. zář 2017

@volfici 1191 hcg je krásný výsledek 😃😍.

rosalline
4. zář 2017

@chiara75 tak jooo, kup... budu se zítra těšit. Já teď čekám v čekárně

juliia
4. zář 2017

@vkackah
Moc drzim palecky, at to vyjde! 🙏
Taky jsis počkala 🙂

@volfici
Krasna hodnota 👍
Uz ted se tesim na tvuj ultrazvuk za 3 tydny 😍

volfici
4. zář 2017

Holky, ještě ke grepu a ananasu: taky jsem před punkcí pila grep, před transferem a ještě do včerejška pila ananas. Jestli to pomohlo zrovna tohle, nevím. Ale když se kamarádka, kterou čeká stimulace až za měsíc, dneska zmínila na konzultaci o grepu a ananasu, dostala pekelný seřvuňk od doktorky, že se zbláznila, že je to všechno strašně agresivní a kde to četla a že po tom internetu běhají strašný kraviny..... Tak nevím.... Řešili jste to některá někdy a doktorem?

vkackah
4. zář 2017

@juliia moc dekuji...

vkackah
4. zář 2017

Holky, taky Vas po ET bolel podbrisek??

volfici
4. zář 2017

@vkackah mě začal až čtvrtý den. Ale je fakt, že jsem prvních sedm dní byla doma a z 90% fakt polehávala.

vkackah
4. zář 2017

@volfici ty jsi mela neschopenku?? Ha bohuzel musim do prace.. nastesti jen sedim v kanclu..

tipry
4. zář 2017

@vkackah Jj me prvni dva dny po ET bolelo docela dost bricho... pak to povolilo.

tipry
4. zář 2017

@volfici No tak to by me taky teda zajimalo. Ja zacala den pred transferem pit ananasovej dzus... ale tak tobe to nic neudelalo ne?

satinem
4. zář 2017

@vkackah ahojky, me teda podbřisek bolel.....hned druhy den po ket mi to zacalo a bolelo to asi az do sesteho dne....pak zacala bolet prsa a pak pozotovni test....ale dvanacty den po ket mi prsa prestala a test uz byl jen slabe pozitivni a pak mimi odeslo, i hcg spadlo. Ale bolesti po ket jsou prirozene, pekne odpocivej a uzivej kazdy den 🙂) hlavne at jsi v teplicku a netahat nic tezkeho❤

volfici
4. zář 2017

@tipry mě to nic neudělalo, možná i pomohlo, teď fakt nevím co si o tom myslet. Hlavně se na to Mokrý neptej, ta právě kamarádku sjela na tři doby 😳

volfici
4. zář 2017

@vkackah neměla, nakombinovala jsem si dovolenou a homeoffice. Taky mám sedavé zaměstnání, jenže docela dlouho dojíždím, tak spíš kvůli tomu jsem zůstala doma

rosalline
5. zář 2017

@chiara75 ahoooj....jsem skoro o překot utíkala do práce, jaký bude výsledek u tebe? :o)
Jinak já u doktora, včera 16 DC - folikuly 10 mm a 12 mm, končím s drmkem ....Jdu tam ještě ve čtvrtek, jestli nedorostou...bůůůůůůhuůůůů hůůůů

volfici
5. zář 2017

@rosalline ty jo, jak to že ti nerostou? Myslíš, že ten drmek? Já s ním zkušenosti nemám

rosalline
5. zář 2017

@volfici je to progesteron .....může blokovat ovulaci....včera mě na to upozornila chiara....a logicky to tak je..a teď i očividně! Takhle mizerné výsledky jsem neměla za těch svých 5 sledovaných cyklů..:o(

vkackah
5. zář 2017

Holky, spinili (slabe krvaceli) jste den po ET?? Moc diky za odpoved..

gabcat
5. zář 2017

@vkackah ano

gabcat
5. zář 2017

@vkackah jo moment, Pardon, neumím číst. Hned první den ne. Myslím, že ti nejspíš cvrnkli nějakou cévku. Radši bych tam zavolala a zeptala se 😉

juliia
5. zář 2017

@vkackah
Ja sice nespinila, ale doktorka me upozorňovala, že zaspinit muzu, mela jsem zavolat kdybych krvacela. Takze asi zalezi jak je to silné.

volfici
5. zář 2017

@vkackah já ne, za celou dobu od ET ani jednou

Strana