Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@nita1984 Mam jeste 3 mrazacky, je to muj druhy ket, ale prvni v novem centru, v tom prvnim jsem byla naprosto nespokojena. Jsem opravdu zvedava, jestli mi to vyjde, moc bych si to prala, ostatne jako vsechny tady no...
@lenejewel89 já vím, četla jsem Tvoje starosti, stěhování embrií a tak... jen jsem si říkala, že nevím, jestli máš ještě nějaké mrazáčky.. tři jsou krásný počet, ale držím palečky, aby už nebylo třeba to řešit. My jdeme v pátek na první konzultaci ohledně IVF, tak jsem zvědavá, co se dozvím
@absintka19 Jee nestraš, ja verī
@absintka19 Jee nestras, ja verim ze sa ohss vyhnem a vsetko bude v poriadku. S ket tak trochu pocitam, vraveli mi ze pri 15 a viac odobranych vajiciek radsej doporucuju dat sa najskor dokopy 🙂
@lenejewel89 Tak jak jsi na tom? Mylsím na tebe....
Holky, já jsem v šoku... dneska jsme zcela neplánovaně začali první IVF..... původně jsem si myslela, že jen konzultace, ale protože jsem přišla v ideální den cyklu, rovnou mě zkontrolovali, napíchli mi tyčinku do podbřišku a za dva týdny kontrola a začátek stimulace.... čumím jak blázen, ale jsem totálně happy !!!!!
@nita1984 9.den od KET negativní test, tak nevím, jestli je ještě šance...😢
@lenejewel89 ještě vydrž, pořád doufám... věřila jsem, že se povede ☹ ach jo, taková dlouhá cesta a ani ta není stoprocentní ☹
@nita1984 Dlouha cesta, plna penez, nervu, odrikani, hruza...😢 Zitra testnu rano zase, ale moc to nevidim...Ale nespinim ani nekrvacim, tak fakt nevim...
@nita1984 Drzim palce nech vsetko krasne klape, ono je vzdy lepsie ked to naberie rychly spad 🙂 ja mam pocit ze stale len cakam cakam a ratam dni a modlim sa aby kazda dalsia kontrola a telefonat dopadol dobre. Snad nas caka pekny koniec👶
@lenejewel89 právě.... I.proto jsem ráda, ze to u nás vzalo tak rychlý spád.
@bambulka247 ano, to čekání je hrozné. Znám tři roky čekání na ovulaci, menstruaci a pořád dokola.... Navíc naše situace aktuálně není nejlepší, tak jsem šťastná,ze nebyl moc čas přemýšlet a šlo se rovnou na věc.
Ahojte holky.Muzu se k Vam pridat?Cekame na prvni miminko skoro tri roky....
@adrusenkaaa ahojky... tak to jsme na tom skoro stejně... a už máš v plánu IVF nebo už si podstoupila?
Ahoj holky..pridam se k vam, letos to i u nas vypada na ivf...dneska jsem obrecela dalsi kontrolu v car, kde na uzv jenom par malych folikulu a jinak nic. Chodim do FNOL. Mam za sebou 1 iui v prirozenem cyklu, kdy jsem nejak po haluzi ovulovala. Od zari tam chodime a za celou dobu u me nevideli normalni folikul. Pristi cyklus budem na dovolene, od dubna iui s hormonama a pak ivf. Neverim ze se tomu ivfku vyhneme.
Ahoj holky, taky se pridavam. mam PCOS, ovulaci nemam vubec, ani s pomoci clostilbegytu. Vcera jsme byli na konzultaci v caru, poslali nam zadost na pojistovnu. Takze pristi cyklus bychom zacali se stimulaci. Jsem rada, ze se zase nekam pohneme... Uz jsem byla unavena z kazdomesicnich ultrazvuku, na kterych nebyl zaden domunantni foliku. tak snad vse pujde jak ma 🙂
@carmenxxxx zatím nejsi pro IVF rozhodnutá? Já tak ydlouho nebyla, ale po třech letech jsme do toho praštili... a jsem ráda, alespoń se to hýbe pomaličku dopředu
@vemit ode dneška jsem na neschopence, břich bolí a bolí.... podle kamarádky co dělá v CAR je to prý dobré znamení, mám hodně odpočívat a uvidíme v pátek na UTZ.... bojím, bojím, aby tam hlavně něco bylo. Hormonální proifil není dobrý, mám vysokou stimulaci, aby vaječníky reagovaly
A je tady mezi vama nekdo z PCOS? Me totiz doktor docela strasil, ze mozna nezareaguju na stimulaci hned, ze se to bude muset prerusit a pak v novem cyklu zacit s vyssi davkou a s vysokou pravdepodobnosti se u me objevi hyper stimulacni syndrom. A taky, ze nepujde provest hned ET, ale ze se vajicka zamrazi, ukonci mi cyklus a pak dalsi cyklus se zameri na to, aby mi narostla pekna sliznice a az pak KET. Mate to nekdeta podobne?
@vemit Ja mam tiez pcos, bez ovulacie, ivf sme mali v lednu. Ja som na stimulku reagovala dobre uz s nizkymi davkami, mne prave doktor vravel ze pacientky s pcos reaguju dost prudko a hodne folikulov. Ja som mala teda 17 zrelych vajiciek, bohuzial kvantita ide na ukor kvality asi lebo do 6.dna nam zostala 1blastocysta. Po opu mi teda bolo hodne spatne, dostala som injekcie kortikoidy na 3 dni ale stejne asi nejaka mierna forma hyperstimulaku bola. A blastocysticku mame zmrazenu a ak vsetko pojde podla planov ideme si pre nu buduci tyzden 🙂
@bambulka247 tak preju hodne stesti pristi tyden, at se vse povede 🙂 a brala jsi nejake vitaminy, treba na zkvalitneni vajicek? Neco jsem nacetla a sama zobu inositol, ted mam inofolic combi. Ale ze by to na me melo nejaky efekt nepozoruju.
@vemit Dakujem 🙂 Brala som dlho Inofolic, ale ziadny efekt to nemalo, tak som prestala...a potom som zas zacala pred IVF. Inak take tie bezne rady, kontryhelovy caj, grepy pocas stimulky a tak.
Holky, tak dneska UTZ, 8. Den stimulace. 8 folikulu, 12mm. Takže do neděle ještě picham a v pondělí další UTZ. Jestli budou mít alespoň 18mm tak ve středu punkce... Uf

@absintka19 ja vim, jsem si to preklikla :D 🙂