Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
😝holkyyyy ja jsem asi magor. Bojím se udelat si dalsi test a přemýšlím, ze si to necham jako prekvapko ns utery, ze bych pockala az na krev. To jsem mana ze😂
@nita1984 ja vim, je to první krok k uspechu a ta cesta dal je dlouhá. Jedna slecna mi tu kdysi psala, ze jde na paty pokus a ze uz tomu neveri. Rikala jsem ji, ze ted to bude stastny pokus, at tomu zkusi verit. Psala tyden na to, ze ma dve carky a ted nedavno mi posilala krasnou fotku z utz. Jednou to vyjit musi❤
@juliia tak moc držím pěsti, určitě to vyjde 😘 Kolik jsi měla jednotek Gonalu ?
@lijurena Ahojky, já za amh platila 600,- (neproplaci to pojišťovna) .
@koudelka82 nooo.Kéž by tady byla některá holka, která také chodí k Apolináři.Nemužu u nich najít info ó téhle metodě 😢
@koudelka82 ja taky v reprofitu brno 600 kc. to sem byla jako samoplatce.
@lijurena co jsem tak četla, tak většinou je to tak od 600,- do 800,- .
@luciebx Jojo, já jsem si to tehdy delala na Obilnaku v Brně a pak jsem přešla do Reprofitu, ještě než jsme začali IVF. Kolik ti vyšlo ? Me 1,1... 1az3 je prý v normě, ale už to mám hraniční, nižší 😒
@lijurena AMH ? Nová metoda? No to se asi pleteš v pojmech, to je zjišťování hodnoty zásoby vajíček ve vaječnících.
@luciebx asi záleží na názoru, já při AMH 1 měla 9 vajíček, 8 embryí, všechny přežili PK. Holky s vyšším AMH mají často "úspěšnost" nižší. Stejně na ničem z toho nezáleží.
Buď to prostě klapne i s jedním embryem nebo to neklapne i kdyby jich bylo 20.

@lijurena ahaaa no to vypada zajimave.....jen teda me by se to zase prodrazilo, mae ty spermie spatny moc, takze mame i macs