icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

satinem
15. zář 2017

@lijurena ahaaa no to vypada zajimave.....jen teda me by se to zase prodrazilo, mae ty spermie spatny moc, takze mame i macs

lijurena
15. zář 2017

@satinem aha...no je to údajně v začátcích,tak nevím zda to u Apolináře dělají 😊

tcz
16. zář 2017

@juliia
Juli ja myslela, ze pgd proplaci pojistovna komplet cele pokud to doporuci genetik. Viz u me kvuli veku... Jakto zes musela platit? Krapet me to vydesilo 😲

satinem
16. zář 2017

@tcz hele nam to platila pojistovna cele to pgd

lijurena
16. zář 2017

@tcz ahojky😉 a kam chodíte?Nebo je nějaká výjimka, že to proplácí pojišťovna?

satinem
16. zář 2017

😝holkyyyy ja jsem asi magor. Bojím se udelat si dalsi test a přemýšlím, ze si to necham jako prekvapko ns utery, ze bych pockala az na krev. To jsem mana ze😂

lijurena
16. zář 2017

@satinem dělej jak to cítíš...kolik dnů jsi po ET?

nita1984
autor
16. zář 2017

@satinem nejsi blázen,a le já bych to ne´vydržela. chci vydržet do středy, to bude 8. den.. víc fakt nedám 😀

satinem
16. zář 2017

@lijurena
@nita1984 dnes jsem jedenacty den 🙂 je to tezky. Mela jsem tam ducha pekneho ale zaroven mam strach jestli nezmizel. Tak jsem si rekla ze to necham byt a budu se citit jako tehotna atak v utery se to rozsekne😍👏

satinem
16. zář 2017

@vkackah tak jak jsi dopadla draha? Ja jsem srab, ja pockam na krev😂ukaz nam krasnou silnou druhou carku, at mame lepsi vikend❤

satinem
16. zář 2017

@nita1984 moc.ti drzim pesticky at tam je druha carka ❤ ve stredu povis 😉

tcz
16. zář 2017

@lijurena
Gyncentrum. Ale mi to napsala do papiru pri vysetreni genetiky doktorka kvuli vyssimu veku. V caru rikali, ze pgd pojistovna schvalila, tak doufam, ze uz za to nebudu muset nic platit.

lijurena
16. zář 2017

@tcz hm...Tak se optat na to...je lepší se poptat na vše.Sami od sebe též nic nenáviděnou, někdy ☹ Já se chci zeptat na AMH známá za to platila 800.

nita1984
autor
16. zář 2017

@lijurena já AMH taky platila... myslím, že taky tak nějak...

@satinem hele já po dviou biochemických a jednom zamlklém, vlastně ani nevím co chci vidět. Bohužel // nic moc neznamenají ☹

lijurena
16. zář 2017

@nita1984 jakou má spolehlivost?🙏

satinem
16. zář 2017

@nita1984 ja vim, je to první krok k uspechu a ta cesta dal je dlouhá. Jedna slecna mi tu kdysi psala, ze jde na paty pokus a ze uz tomu neveri. Rikala jsem ji, ze ted to bude stastny pokus, at tomu zkusi verit. Psala tyden na to, ze ma dve carky a ted nedavno mi posilala krasnou fotku z utz. Jednou to vyjit musi❤

luciebx
16. zář 2017

@nita1984 jakou si měla hodnotu amh

tcz
16. zář 2017

@lijurena
Co je amh prosim?

koudelka82
16. zář 2017

@juliia tak moc držím pěsti, určitě to vyjde 😘 Kolik jsi měla jednotek Gonalu ?

nita1984
autor
16. zář 2017

@lijurena co jakou má spolehlivost?

@satinem jojo, já jsem teď měla 4. pokus, poslední embryjko, navíc morula... no uvidíme

@luciebx AMH mám 1

lijurena
16. zář 2017

@tcz zatím jsem našla tohle

lijurena
16. zář 2017

@nita1984 to AMH.Protoze je to pouze odhad,pro mne je to nová metoda,proto se ptám asi tak blbě😅

luciebx
16. zář 2017

@nita1984 aha to ji mas teda nizkou no. I kdyz ja nebyla o moc lepsi ja mela 1,29 a dr chtela abych mela aspon 2 ze to byva lepsi no. Jenze co clovek muze udelat ze. Hold dnesni doba kvalita potravin a vseho nase telo odrovnava a s tim se neda bojovat.

koudelka82
16. zář 2017

@lijurena Ahojky, já za amh platila 600,- (neproplaci to pojišťovna) .

lijurena
16. zář 2017

@koudelka82 nooo.Kéž by tady byla některá holka, která také chodí k Apolináři.Nemužu u nich najít info ó téhle metodě 😢

luciebx
16. zář 2017

@koudelka82 ja taky v reprofitu brno 600 kc. to sem byla jako samoplatce.

luciebx
16. zář 2017

@lijurena to neni medota.. to je proste vysetreni jak ti funguji vajecniky. To si klidne vyzadej rekni ze chces test a amh sama si zaplatis a mas do par dni vysledek. Se divim ze ti ho nedelali Me to bylo nabidnuto jako prvni vysetreni v reprofitu

koudelka82
16. zář 2017

@lijurena co jsem tak četla, tak většinou je to tak od 600,- do 800,- .

koudelka82
16. zář 2017

@luciebx Jojo, já jsem si to tehdy delala na Obilnaku v Brně a pak jsem přešla do Reprofitu, ještě než jsme začali IVF. Kolik ti vyšlo ? Me 1,1... 1az3 je prý v normě, ale už to mám hraniční, nižší 😒

nita1984
autor
16. zář 2017

@lijurena AMH ? Nová metoda? No to se asi pleteš v pojmech, to je zjišťování hodnoty zásoby vajíček ve vaječnících.

@luciebx asi záleží na názoru, já při AMH 1 měla 9 vajíček, 8 embryí, všechny přežili PK. Holky s vyšším AMH mají často "úspěšnost" nižší. Stejně na ničem z toho nezáleží.

Buď to prostě klapne i s jedním embryem nebo to neklapne i kdyby jich bylo 20.

Strana