Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@marryline je to tak Kortikoidy jsou svinstvo, ale dokáží umírnit přehnanou imunitu organismu Já mám třeba autoimunitní zánět štítné žlázy, tzn imunita jde proti vlastním tkáním a protilátky na annexin znamenají, že mi embryjko vždycky zabijí Odtud možná ty dvě zamlklá těhotenství Takže za mě díkybohu za prednison
@vkackah to mi rekni....takove cary...to uz ani nejsou carky. Hele tak treba jsi ten pripad, co bude mit jeste chvili menstruaci....moje mama me cekala a prisla na to az ve tretim mesici. Taky mela dva mesice plnohodnotnou menstruaci. Jezis moc ti drzim palecky moc. Ja dnes krev, na testu skoro neviditelnej duchacek.
😅 jsi se už vrátila od doktora?
Ahoj holky prodavam se k vam zitra me,teda pokud po rozmrazeni bude vse ok,ceka 1.ket....
@koudulinka ahooj, já jsem čekatel na první :o). Takže už zítra? Budeme očekávat online report :o))) . A budeme držet pěsti, palce, aby vše proběhlo snad a úspěšně.
Čím jsi stimulovala a kam chodíš?

@marryline
@satinem holky já vím.... přála bych si nějaký poooořádný příznak 🙂 No, uvidíme jak se budu cítit za pár dní, možná to nevydržím už zítra ráno... kdo ví.