Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@marryline je to tak Kortikoidy jsou svinstvo, ale dokáží umírnit přehnanou imunitu organismu Já mám třeba autoimunitní zánět štítné žlázy, tzn imunita jde proti vlastním tkáním a protilátky na annexin znamenají, že mi embryjko vždycky zabijí Odtud možná ty dvě zamlklá těhotenství Takže za mě díkybohu za prednison
@vkackah to mi rekni....takove cary...to uz ani nejsou carky. Hele tak treba jsi ten pripad, co bude mit jeste chvili menstruaci....moje mama me cekala a prisla na to az ve tretim mesici. Taky mela dva mesice plnohodnotnou menstruaci. Jezis moc ti drzim palecky moc. Ja dnes krev, na testu skoro neviditelnej duchacek.
Ahoj holky prodavam se k vam zitra me,teda pokud po rozmrazeni bude vse ok,ceka 1.ket....
@koudulinka ahooj, já jsem čekatel na první :o). Takže už zítra? Budeme očekávat online report :o))) . A budeme držet pěsti, palce, aby vše proběhlo snad a úspěšně.
Čím jsi stimulovala a kam chodíš?

@marryline
@satinem holky já vím.... přála bych si nějaký poooořádný příznak 🙂 No, uvidíme jak se budu cítit za pár dní, možná to nevydržím už zítra ráno... kdo ví.