icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

nita1984
autor
19. zář 2017

@luciebx jsem tak nějak smířená, neřeším to. Uvidíme. Kdyby se
@rosalline neptala, už bych to sem necpala 🙂 případná pondělní krev je jistota

hribek
19. zář 2017

@tcz
@luciebx ja prave cetla na netu ze po ni zensky spinily, ale tak co uz, to nejak dam

@raelyn chodim do Unicy, nebo chodim, byla jsem na konzultaci a krvi, poslali me na hysteroskopii, genetiku, hematologii atd sem mela vysetrenou jeste pred CARem. Ted po vysledkach imunologie, kdy mam komplet vse v poradku mi dr navrhnul umely, s tim ze se vyberou geneticky nej embrya.
dnes sem zacala ten marvelon, 5.10. jdeme na tu stimulaci.

rosalline
19. zář 2017

@nita1984 jestli to za tvým jménem je ročník...tak mladá jsi...mladičké děvče :o). moc bych ti přála, aby se to povedlo...a testíky vybarvily... Až tady budu na vašem místě ...tak budu vyšilovat jako ďas...

rosalline
19. zář 2017

@hribek já začínám se stimulací asi za 10 dnů...už střihám metr.....:o). Trochu se děsím prvního vpichu..:o)

rosalline
19. zář 2017

@satinem jsou asi placení, kdo přinese nejvíc zakázek nebo jak..:o/

rosalline
19. zář 2017

@luciebx já ho jím vždycky po jídle v noci...mezi 20:00 až 21:00 ...chodím spát po 22:00, tak možná ty stavy zaspávám..:o)))

raelyn
19. zář 2017

@hribek taky chodím do Unica, právě mě to zajímalo kvůli tomu marvelonu 😉 taky mám vše v pořádku, ale zatím nic 😒 teď zkouším lázně (vše je zatím super) no a pak mě čeká KET, tak snad se už konečně zadaří. Držím ti palce 🙏

nita1984
autor
19. zář 2017

@rosalline díky... ano, je to můj ročník... nicméně na děti už je nej nej nejvyšší čas.... tím spíš, že na další IVF budeme šetřit minimálně rok

marryline
19. zář 2017

Holky, mam dotaz, nechali jste si udelat genetiku pred ivf?

tcz
19. zář 2017

@marryline
Ja jsem dostala doporuceni od geneticky na pgd kvuli vyssimu veku a pojistovna schvalila. Ted zalezi, zda bude mit cenu pgd delat. Dr mluvil neco o tom, ze v pripade, ze bude malo vajicek je to zbytecne. Uvidime ve ctvrtek.

hribek
19. zář 2017

@raelyn diky moc, uzij si lazne a taky drzim palce at to vyjde. me uz to cekani neba, ikdyz radeji cekat nez dalsi zamlkly tehotenstvi, 5 jich stacilo...

hribek
19. zář 2017

@rosalline jo to ja taky ale snad to bude ok 🙂 pak dej vedet jaky to je 🙂

rosalline
19. zář 2017

@marryline mně kvůli věku řekli, že mi to budou dělat před ivf. Je zadán požadavek na pojišťovnu, aby to schválila...

satinem
19. zář 2017

@nita1984 hele ja uz ho vidin aji nahore😂bud jsem retardovana a vidim duchy vsude, nebo tam fakt je. Preji si, aby tam doopravdy byl❤

raelyn
19. zář 2017

@hribek tak to mě mrzí, alespoň víš, že se uchytí i když je to smutné co se ti stalo, mě se nikdy ani neuchytlo 😢

nita1984
autor
19. zář 2017

@satinem také si moc přeji aby to tam bylo, ale vážně nic nevidím.., no za dva dny budeme moudřejší a v pondělí po krvi bude jistota

hribek
19. zář 2017

@raelyn urcite se podari! jo no uchytilo, jen ve 13tt to vzdycky vzdalo☹ ale budem pozitivni ze 🙂 letos uz se zadari a pristi leto nebo podzim ty mimca budou, verim tomu

satinem
19. zář 2017

@nita1984 posilam ti vseeeechny pozitivni sily aa energii co mam.....at se to tam pekne zababusi a roste 😘

nita1984
autor
20. zář 2017

Tak i dnes pořád stejně negativní. Chtěla jsem testovat zítra, ale mám velkou zásobu, tak to neřeším a prostě jsem to zkusila. 8. den po KET našeho posledního 😢

marryline
20. zář 2017

Dobře ráno holky, myslíte že zesílila? Dnes jsem 9 den od transferu.

marryline
20. zář 2017

@nita1984 to mě moc mrzí :( máš ještě mrazácka?

vkackah
20. zář 2017

@marryline jestli si dobře pamatuji předchozí, tak zesílil.. je lepší fotit je vedle sebe pro porovnání..

nita1984
autor
20. zář 2017

@marryline jak píšu u testu. Náš poslední. Takže u nás úplný konec

satinem
20. zář 2017

@nita1984 brouku jeste si pockej na krev nez budes smutná😇🙏ja teda musim rict, ze jak jsem mela toho slabeho ducha a nesilil, tak jsem se s tim uz pak smirila a moc nadeji jsem tomu nedavala. Cítila jsem ze to nevyslo

nita1984
autor
20. zář 2017

@satinem hele, i sestřička v CAR říkala, ze testy jsou tak spolehlivé, ze řada CAR uz ani krev nedělá.

volfici
20. zář 2017

@nita1984 vidíš a mě v CAR řekli, že test si doma můžu udělat, ale není směrodatný a 14 dní po ET jsem musela přijít na krev i když na testech byla dálnice. Naděje umírá poslední.
@marryline sílí 😘, je to dobré ✊

juliia
20. zář 2017

@nita1984
Soucitim s Tebou....je mi to lito! Drzela jsem palečky. Uz mas za sebou dlouhy kus cesty a o to vic me mrzi, že to nevychazi.😢

@marryline
Rekla bych, že jo, ale kdyz nejsou u sebe, tak se to spatne hodnoti.😉

nita1984
autor
20. zář 2017

@volfici ano, u nás ji také chtějí, ale třeba Pronatal vůbec.

@juliia hlavně je toto pro jasné totální konec. Na další pokud nasetrime nejdřív za rok... jestli vůbec

luciebx
20. zář 2017

@nita1984 to je mi lito. ALE zase bych pockala jeste pac si mela preci jen morulu a ne blastocystu co kdyz trvalo dele nez se chytla.. jeste to nevzdavej.
@marryline na 9 den po transferu pekny, mela sem hodne podobny.

marryline
20. zář 2017

@vkackah
@juliia
@luciebx jj. V pátek si udělám další a dám je všechny vedle sebe 🙂

Strana