icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

evik19
26. zář 2017

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Dnes jsme se po uvodnich testovanich rozhodli, ze jdeme do ivf a se stimulaci zacnu uz v říjnu. Snazime se uz tri roky, ja mam jen 1 vejcovod a asi ani neovuluji v kazdem cyklu, tak neni na co cekat.

vkackah
26. zář 2017

@evik19 vitej mezi nami.. a kam chodis do centra?

luciebx
26. zář 2017

@evik19 vítej. Držím palce ať se zadari

rosalline
26. zář 2017

@janaspo tak se dívám do plánu, taky to mám 7DC
já se už školím, jak to píchat o))

https://www.youtube.com/watch?v=YZ_eFiN1aqU
rosalline
26. zář 2017

@evik19 tak nás bude vícero o) vítej, ať se zadaří o)

rosalline
26. zář 2017

@volfici ano ano zítra drahouše taky posílám do lékárny pro proteiny 🙂

janaspo
26. zář 2017

@rosalline Mně to bude píchat manžel ... já toho fakt nejsem schopná :D ... už máme praxi z pregnylu atd. 🙂

rosalline
26. zář 2017

@marryline tak snad to brzy přejde

rosalline
26. zář 2017

@janaspo můj se na to taky těší, ale nevím, jestli ho k tomu pustit 🙄

janaspo
26. zář 2017

@rosalline Může se prosím zeptat na ty proteiny? K čemu?

rosalline
26. zář 2017

@fanunka 37 je dost, ale brala bych je hned 😉 moc vám fandím s tou čínskou medicínou Co to všechno obnáší?

rosalline
26. zář 2017

@janaspo 😀 nějakým způsobem to má vliv na ten hyperstimulační syndrom Tak asi jako prevenci

janaspo
26. zář 2017

@rosalline Ahaaa. Děkuji, Zase jsem "moudřejší" :D

fanunka
26. zář 2017

@rosalline vstup byl 800kc a pak si se mnou hodne povidala o menstruaci o tom jestli mam trapeni o rodicich o jidle o snidani no cca 1.5h povidani a muzu rict ze jsem od te doby fakt v klidu a tak nějak plna nadeje. Predepsala mi caj jeden od menstruace do ovulace a jiny po ovulaci do menstruace a merim bazalni teplotu

rosalline
26. zář 2017

@janaspo a snad prý ještě hodně pít To se musím polepšit Jdeme tomu naproti, co? Mám ti snad skoro trému 🙂

rosalline
26. zář 2017

@fanunka když nemáš žádnou "technologickou překážku" Myslím tím např neprůchodné vejcovody atd Věřím, že šanci máš velikou Bazální teplotu jsem taky měřila, jak dlouhá ti vychází folikulární a luteální fáze?

fanunka
26. zář 2017

@rosalline co je folikularni a lutealni faze? Merim prvni mesic :( obulace dle bolesti bricha cca 12-13. Dpm ale od zitrka budu prvne delat ovulacni testy a merim bazalni teplotu

fanunka
26. zář 2017

@rosalline vejcovody mi vysetrovali kontrastni tekutinou a cajk vse pruchodne

volfici
26. zář 2017

@janaspo to ti řeknou i v CAR před zahájením stimulace. Hodně pít a hodně bílkovin jíst, abys předešla hyperstimulačnímu syndromu. A já ještě měla brát i calcium.

rosalline
26. zář 2017

@fanunka folikulární fáze je počet dnů před tím, než ti stoupne teplota, luteální fáze je počet dnů zvýšené teploty Ovulační test ti řekne ovulaci dopředu a vzestup bazální teploty ti to prozradí zpětně

fanunka
26. zář 2017

@rosalline dekuji az budu mit za sebou mereni cely mesic tak budu chytrejsi

fanunka
26. zář 2017

@volfici hmm tak me tohle vubec nikdo nerekl jen to s tim pitim a to po odberu vajicek

janaspo
26. zář 2017

@rosalline Tak trému mám šílenou 🙂

janaspo
26. zář 2017

@volfici Děkuji. Takovou informací jsem nedostala. Začínám stimulovat zítra ráno. A to jsem se i ptala jestli mám něco navíc brát atd.

volfici
26. zář 2017

@janaspo @fanunka ty jo, já dostala instrukcí a tohle mi zdůrazňovali na každé kontrole během stimulace, pít, pít a maso a tvarohy..... No, holky, tak hlavně že už víte a hurá na to 😉

fanunka
26. zář 2017

@volfici naštěstí jsem hyperstimulacni syndrom nemela

evik19
26. zář 2017

@vkackah
@rosalline
@luciebx
Děkuji, holky. Chodim do Repromedy v Brně.

suzzikk
26. zář 2017

Ahoj chci se zeptat ..Má někdo zkušenost s IVF bez ET,kvůli riziku OHSS nebo jiného zdr.důvodu a proběhl až KET ?

venda25
26. zář 2017

@marryline tak ten nespavy syndrom nás má asi víc, nevím jestli je to nervozita z té dnešní krve nebo ten nafoukly tlak v břiše. Každopádně nejde a nejde zabrat. V úterý to určitě bude lepší. HPS pomalu odezní a zmenší nebo vytrati se i ty cysty, tak jako mne.

vkackah
27. zář 2017

@suzzikk ahojky.. ja jsem ten pripad.. et neprobehlo kvuli OHSS a mesic na to probehl ket..

Strana